fuck it.

har gett upp det där med att lära mig knyta en toga. blev tillslut så arg att jag tryckte ner skiten i papperskorgen!
jag har liksom aldrig varit ägare till något om kallas tålamod och det kan jag säga har visats sig djävulskt bra idag. 
har i vilket fall konstaterat att jag inte verkar vara den ända som inte riktigt kommer underfund med hur man gör på allra bästa sätt. 

naej, nu tar jag mig en kopp te och kopplar av i soffan.



breaking the rules

fick igår reda på att vmgs togafest är redan nu på torsdag. och det här med toga är inte det lättaste ska jag säga er! för det första så går det knappt att knyta en. och när man väl lyckas att få ihop skiten går det inte att röra sig i den. haha, jag vill helst inte stå för kvällen underhålling.. 
var verkligen inte det minsta sugen på togafesten innan, men nu jäklar har jag ändra mig! 

idag bryter jag emot godisförbudet under veckodagarna. men jag hade sånt sockersug efter skolan så jag sprang och köpte lite choklad med julia. men jag lovar, det är en engångsgrej!

22:50

och då var måndagen på intåg igen! ångest? - ohnej, inte det minsta! helgen har som vanligt gått alldeles för fort. jag hann ju inte ens öppna mina historiaböcker. skämt åsido.
i vilket fall som helst så avslutar jag söndagen med en film, fast jag skulle säga att jag till större del kollar på datorn än på filmen. lär aldrig somna natt p.g.a. att jag sov så länge som jag gjorde idag, vilket lär resultera i en jävligt måndagssur sara som inte fått sig sin skönhetssömn.

lanananana


freedom is just another word for nothing left to lose.

sun-day



trots att jag hyser agg mot snön som nu gästat oss i över två månader så måste jag säga att denna söndagen är otroligt fin! solen har jag absolut ingenting emot. så är nyss hemkommen från en skön långpromenad med papi. nu lagar han indisk mat som vi ska sitta och trycka i oss framför handbollen. ett vm-brons måste det ju förtusan bli!

lördag i all sin charm!

i förmodan om att det inte lär hända någonting annat ikväll myser jag ner mig i soffan, ensam, och ser en film!
lite chips och dipp skulle faktiskt inte skada, så vid närmare eftertanke springer jag nog ner till köket och fixar det också. man får ju göra det bästa av situationen! 


It felt so good



åkte in till kalmar i morse med pappa, kalle och kajsa för att investera i en ny tv! men släppte av kajsa i nybro då hon skulle spela handboll i alstermo. har hittat den perfekta tvn enligt pappa, dock fick vi inte med oss den hem, men inom några dagar ska den nog stå på sin plats. wohoo, och då får jag äntligen upp den andra tvn till mitt rum. efter att varit den enda i familjen här i huset som varit utan tv i flera år så ska det bli ändring på det. tog ju bara x-antal år. välkommen till 2011 sara!



crying over you

4641220255_3d79377d10_z_large

Weheartit


godmorgon på er! visst är det härligt med dessa.

sitter och avnjuter första morgonkoppen kaffe! brukar ofta hålla mig till en kopp då jag i vanliga fall inte hinner med att dricka två, men på fredagar har jag ju all tid i världen. dock begravde jag kaffemåttet när jag skulle fylla på med nytt, så måttet ligger och ha det bra på botten under allt pulver nu. ledde till ett något svagt kaffe då jag mig köra med mitt ögonmått = inte det bästa.

pappa ringde precis. imorgon kör vi (eller jag kör, lita på det) in till kalmar och köper en ny tv. det är nämligen så att jag ska få den tvn som vi har nere i "tv-rummet" nu så köper han en ny. han envisas nämligen om att det är dags att köpa en ny.

det bjöds visst på kalas!

jag gissade helt rätt när jag trodde på en trevlig kväll! för trevligt var precis de det var. 
smörgåstårta, tårta och trevligt människor tackar jag absolut inte nej till. tackar familjen Blomqvist för det hela!
tog väl ungefär 5 kort, samtliga när madde står och öppnar sina paket. därefter hade jag mina tankar åt helt andra saker än kameran, som vanligt. 

och poff sa det, så ligger jag här med världens huvudvärk igen. börjar tröttna lite på att det alltid ska banka inne i skallen på mig. försvinn!

as fast as you can

hoppsan vad tiden rusar iväg! om två timmar kommer filippa och hämtar upp för att åka vidare till madicken som fyller 18 idag. kalas it is. även om jag precis kommit hem från skolan så är det på tiden att jag hoppar in i duschen och fräschar till mig inför kvällen. slår vad om en riktig trevlig kväll! ledig imorgon på det också. kan inte blir mer suveränt om jag får säga det. och det gjorde jag precis!

om allt går som jag vill kanske jag t.o.m. hinner slänga upp ett litet gullegullinlägg jag åker. men då ska allt gå i världsrekordsfart och för min del brukar det aldrig göra det. snigel var det hääär!








cola, citron och is

imorgon är det jag som lyfter på röva och traskar till körskolan. passar på och göra det på håltimman imorgon!
på kvällen vankas det 18-kalas hos madde som fyller 17, nae nu skojade jag lite. så jag hoppas på en riktigt trevlig kväll. och som grädden på moset är jag ju ledig på fredag därefter.

nu slappar jag lite framför tvn tillsammans med per moberg och ett stort glas cola med is och citron.




dear whoever is reading this, don't forget to smile today.

hittade nyss världens längsta spaghetti när jag skulle göra mat, säkert 50 cm lång. ni antecknar va?

annars mår jag en aning bättre idag, hostan är lindrigare men halsen har tagit stryk av allt hostande! 
börjar få lite smått panik över att gå hemma, lite myror i brallan skulle man kunna säga. jag är nog lite utav en rastlös person. inte så lite heller. så imorgon bär det av till skolan igen.




längtar man inte till värmen&utlandet nu, så säg!

no school for you girl

weheartit

med en sabla massa blåsor i munnen, en eländig hosta och en orkeslös kropp lägger jag mig framför tvn och hoppas på några timmars sömn och en bättre morgondag! dock vet jag redan nu att det inte blir någon skola imorgon heller. hoppas verkligen att jag blir piggelin snart, diggar inte att vara en liten klenis.

"just give me some drugs and i'll be fine"

i väntan på att handbollen ska börja sitter jag och njuter av den härliga doften av räkgrytan som mamma står i köket och rör ihop. (mat mat mat, tror jag nämner det i varenda inlägg!) jag har både en och två gånger tänkt att gå till kylskåpet och bryta av några rader av chokladen som ligger där, men jag har lyckats hindrat mig själv. men det börjar klia i benen nu. oough, håll ut! jag suger ständigt på en halstablett, vilket innebär att jag inte kommer att ha någon kvar imorgon. att vara sjuk är så fruktansvärt roligt. jag lyckas alltid att bli det i rättan tid också.
woho, 1-0 till mig


det finns vissa tillfällen då livet är ett enda stort hjärta. bilden nedan är ett förbaskat bra exempel! (hehehe)
en hungrig kväll i augusti/september





may angels lead you in


weheartit

trots att jag snart har hostat upp hela min kropps innehåll så låter jag mig inte dö för det. 
utan jag tar och hoppar in i duschen och sedan så måste jag iväg och greja lite. för även jag kan göra två saker samtidigt, tro det eller ej. men jag kan faktiskt hosta och greja på samma gång! dock måste jag tänka på samma gång också och det kan dessvärre bli en aning jobbigt. tre saker med andra ord.. men det ska nog gå att lösa det också. nehe mina vänner, dags att rycka upp sig.


poor girl

eftersom det var rena rama sjukstugan hos kusinerna i helgen + att även julia är sjuk så har jag också gått och blivit det. men jag gråter inte, bara hostar upp mina inälvor, harklar mig och äter glass i mängder! sen dunkar huvudet lite också, men det skiter vi i. förövrigt är glass ta mig fan ett måste när man är sjuk. det är inte särskilt gott, men somsagt, ett måste. är inne på mitt andra lass nu, ifall ni undrar alltså. äsch vafan, detta inlägget blev inte mycket till världen.

pineapple juice

herre min gud vad det ekar här då. skulle det kunna vara lite tomt och dåligt uppdaterande som orsakar detta ekande kanske? skamvrån sara!
var i kalmar hos mina kusiner hela helgen, därför denna dåliga uppdatering. 
efter en dag med möte och en sväng i stan med den efterlängtade julia så har jag nu parkerat mig i soffan och kollar på spårlöst. jag har fortfarande väldigt svårt att äta och är galen i mat, (hahah, nej nu lät jag fet) så sitter här hemma hungrig och vet knappt vart jag ska ta vägen. maten på donken mättar ju endast i någon timme eller två, sedan är man ju lika hungrig igen. får väl mosa en banan, för det är lika smaskigt att äta som det smaskar när man äter det! men hallå, vad ska jag göra? kan ju inte dricka mig mätt på juice heller!

fredag!

hinner bara uppdatera ett snabbt inlägg nu! tog tåget in till kalmar vid åtta imorse och därifrån vidare med bussen till länssjukhuset. träffade på anna, marie och agnes och pratade med dem innan det var dags för att plågas i 90 minuter. hann med tåget hem vid tolv och har hunnit äta och packa och göra mig iornding! haha, orkade inte göra det i morse så har gått runt som ett lik! nu ska jag snart tillbaka till kalmar för att spendera helgen där hos min moster och kusiner!



ha det bra, puss!

miles from where you are

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

What is and what should never be

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, jag blir fan galen! 




jävla dator

11:49

hej alla glada! och icke glada för den delen också

jag och filippa har laddat upp med varsin stor kopp kaffe från fenix (och filippa med kakor också) och sitter nu i skolan och tar igen gamla ogjorda uppdrag. det kanske är på tiden att lämna in dem ett halvår senare! åh usch, tanken på att jag måste stiga upp vid sju imorgon och ta åtta tåget in till kalmar på min lediga dag gör min spyfärdig. jag som behöver min fredagssömn!
back to work. hehe

(går förresten inte att ladda upp några bilder för mig) fårse hur lång tid det tar innan det återgå till det normala

hey, I like you boy.

puh, nu är det fixat med englandsresan och jag ska inte följa med! för det första var jag inte särskilt sugen över huvudtaget och för det andra så HATAR jag att åka båt och med en båtresa som tar 17 timmar så var valet ganska lätt. så ja, jag får väl se fram emot resan till tyskland med uno, peter och henke istället! (heheh) 

sitter uppe, i min soffa och dricker min kopp kvällskaffe. tårtan i kylen lockade väldigt mycket, men mina högra hand slog på den vänstra när den långsamt sträcktes efter tårtan. så alltså, ingen tårta för sara. men pappa sitter utanför och smaskar... uuugh!




confused.

får kväljningar av att känna lukten av mig själv. det är helt sjukt vad lukten inne på victoria sätter sig i både hår och kläder. det värsta av allt är att jag tvättade håret igår hos frisören, två gånger t.o.m. och blir nu tvungen att tvätta det idag med. jag bara måste tvätta bort stanken. står inte ut med mig själv! heh, men det är bara att dra av sig alla snuskiga kläder och hoppa in.

annars då? tackar som frågar! jo, det är bra. skoldagen gick snabbt och som ni säkert förstår så bojkottade vi brunabönor med fläsk och gick och slängde i oss en pizza var. haha, eller en halv rättare sagt, för min del. ägde på skatboet på idrotten också. såg riktigt stiligt ut när jag visade upp mina talanger i ringarna. fast vid närmare eftertanke kanske inte ringar är min grej ändå. 



impossible to love or leave

5368162762_d642eaa065_z_large

kvällen avslutar jag på det gamla hederliga sättet. efter ett avsnitt one tree hill sover man gott!
ställer klockan lite tidigare än vanligt då jag haft ont i huvudet de senaste morgnarna. min huvudvärk kommer i perioder sådär. då hinner jag nämligen slänga i mig en kopp extra kaffe och slipper den där morgonstressen som jag förövrigt nästan alltid har. har vi ringar och sådan skit på itdrotten imon ska jag personligen... fast nae, det ska jag inte!

you might just prove me wrong.


ÅHÅHÅHÅHHÅH, på kvällens meny står lasagne. tror jag dör lite smått, så gott.
har inte ätit det på år och dar tror jag. då jag inte heller ätit något mer än en macka till frukost så lockar mat mer än någonsin nu. har inte fått någon mer luft idag än den biten jag gick tvärs över gatan för att klippa mig och sedan tillbaka, (50 meter sammanlagt ungefär) så tar nog följer med papi till affären nu.

en förändring i vardagen



se på fan! självaste sara har gått och blivit brunhårig igen, för 712:e gången!
med en hemsk huvudvärk pallrade jag mig till frisörbesöket vid tolv som tog närmare tre timmar.

handboll och passionsfrukt!



placerad tillsammans med x-antal passionsfrukter framför handbollen. måste ge en stor eloge till mig själv då jag tycker att det där med att dra ner på godisintaget och andra onyttigheter går bra. dock är fenixbesöken lika många (och långa), men hittills har de endast besått av kaffe och baguette. 
har också kommit underfund med vad jag tänker utsätta mitt kära hår för imorgon. men det tänker jag hålla för mig själv. HA! och ni kommer absolut inte får se resultatet.

ha en trevlig kväll! puss och gull.

anger

Tumblr_lcbb8uzsql1qeobygo1_500_large

weheartit

goddag, eller god eftermiddag kanske man ska kalla det. 
tog sovmorgon till elva då mitt huvud inte alls orkade med att ta sig till företagsekonomin.
men ett besök på fenix med filippa och alexander gjorde susen, as always.
dock har jag börjat lära mig att fenixkaffe rinner rakt igenom
(nej, jag menade inte att jag kissade ner mig).
bredvid mig ligger nu en historiabok och en samhällsbok som skriker att det börjar bli dags att ta sig lite tid med dom. vi får se, kanske lite senare. har ingen större motivation att dränka mig själv i tråkig skit när det finns annat, som är 1000 gånger roligare, att göra.


fear


weheartit

 

Godnatt alla fina.


Sluta stirra på henne Fredrik!



laddar upp inför kvällens säsongstart av solsidan med några avsnitt från förra säsongen! som vi har längtat till detta ögonblick, eller jag har det iallafall. antar att ni också gjort det?
dukar även upp med lite vindruvor, passionsfrukt och kompenserar det med ett glas coca cola. 
plus minus noll, alltså.

how to do?

på tisdag har jag tid hos frisören! har inte alls bestämt mig hur jag vill ha det. 
har haft mitt blonda hår ett tag nu och börjar tröttna lite. men tänk om jag gör något dumt och ångrar mig? 
huajaja vilka i-landsproblem.

men det lutar åt något i det bruna hållet. men i vilken nyans, har jag inte en aning om!  








fucking saturday



att jag smälter in i bakgrunden på bilden är garanterat inget positivt!
jag knaprar på mina vindruvor, en efter en och samtidigt kollar jag på någon film som går på fyran.
lagom underhållning såhär på lördagskvällen. eller NAE, jag dör lite smått. 
fick precis min diagnos fastställd: jävligtdita uttråkadus.






saknaden av dig är stor







europas sämsta kvalité på bilderna, men dom får mer än duga!
det blev lite shopping under dagens vistelse i stan (kalmar).
bland annat två skor som ni ser på bilderna ovan, båda kommer från skopunkten.
nu kollar jag på handbollen, i det tysta lugna. pappa var bortbjuden ikväll och kalle skulle på fest, tror jag.
och själv har jag ingenting att göra, vilket innebär en vädligt uttråkad sara.
men vad ska man göra åt det liksom?

swirling thoughts

det är en massvis med tankar som snurrar i mitt huvud nu. både roliga och mindre roliga. tankar om min framtid, mitt liv. (vad är egentligen meningen med livet? - enligt mig är det att vara lycklig. screw the rest! det är väl klart som fasiken att alla vill tjäna skyhöga summor med pengar, bo i stans finaste hus och köra porsche. jag skulle själv inte tacka nej till det. men är det egentligen det livet går ut på? blir man lyckligt av det? sålänge alla andra nära och är lyckliga och mår bra, så gör jag också det.) jag tänker även på saker som jag tvivlar på och saker som jag är helt säkert på. obesvarade frågor som jag vill ha svar på, frågor som jag vet att jag aldrig kommer att få svar på, och diverse andra tankar om lite allt möjligt. som vad jag bör inhandla i stan imorgon och vad för onödigt jag istället kommer att lägga pengarna på. som ett enda stort frågetecken(?) går jag och lägger mig framför one tree hill och försöker att tränga ut det negativa i huvudet och förhoppningvis drömma lite om de positiva! 

dröm sött, vakna blött (hehehe busfrö)



rescue me




denna fredagskvällen är en klass för sig, för såhär jävla tråkigt har jag nog inte haft på länge alltså. till och med aldrig någonsin. eller naehehe, nu tog jag nog minsann i lite! det skulle verkligen uppskattas om någon typ räddade min kväll. annars så får jag väl växa fast här i soffan bland tända ljus och tråkiga tv-program. kvällens enda positiva - thaimat.

dream

weheartit

födelsedagspresent till pappa var det ja, en försenad sådan. men var liksom inte hemma när den stora dagen var. och har inte hunnit träffa honom heller. har lite dåligt samvete över detta. men jag lovar att kvällen blir fin, pappa!

all i want is you

när jag tittar ut genom fönstret blir jag nästan ledsen. i snart två månader har denna vita, kalla och blöta snö täckt naturens olika färger. himlen är grå för det mesta, det enda undantaget är då solen valt att titta fram en stund. man kan inte gå ut innan man ligger där, med en ömmande rumpa på marken. efter två stillastående minuter utomhus har man frusit fast, näst intill. om inte så är iallafall lederna i hela kroppen fastfrusna. och det värsta av allt: - att man inte kan stiga ut genom dörren innan näsans innehåll frusit till is (mums)? uuuuuuuusch alltså. det jag vill komma till är att jag vill ha sommar och en härligt galen utomlandsresa med mina vänner nu. sol, bad, fest och nya människor! och framför allt, bara ha det förbannat kul med de bästa! men sedan inser jag att vi bara har kommit till mitten av årets första månad - januari. poff, där dog den fina tanken.











you gotta love shoes


på lördag bär det av till stan för att bl.a. inhandla en tv till mig och en till kalle. 
kalle skulle väl köpa ett ps3 också, tror jag. sedan blir det ikea för hela slanten. ett helt ny inredning till kalles rum ska fixas och lite tavelramar till mig. men, efter att ha kikat runt på lite skor så hittade jag dessa på skopunkten. alldeles lagom för mig. får nog bli en sväng in dit också!

do you really want to live forever?

råkade visst slumra till hos julia framför en film efter att ha slukat en halv pizza. men sova bör man!
nu är jag hemma, sitter och lyssnar på musik och bara njuter av att jag nu har fått min önskade helg. ett halvt uppdrag ska göras och kanske, i värsta fall, läser jag några sidor historia också. om jag skulle få för mig det, vill säga. är det något som jag ska göra imorgon, så är det att sova tills jag vaknar. alltså, inga klockor, någon skrikande mamma eller lillebror eller liknande, ska få förstöra början på helgen!


twixkakor vad de ja


i'm drunk and you're still ugly

naehe, här blir inga barn gjorda (:läs twixkakor). har ju fan ta mig inte lyft på asset under kvällen. har legat och gosat med katten istället. men somsagt, det är väl bara bra för min egen skull. eftersom jag är världens mästerbagare och ett kakmonster så skulle jag sitta här och trycka i mig så många goda kakor jag bara kunde, tills det verkligen tog stopp.
imorgon är det jag och julia som tar tag i våra liv och går till banken! här ska det köpas aktier och säljas aktier, ansökas om lån, lägga upp avbetalningsplaner och allt sånt. hha, skämt åsido. jag kanske skulle gå i både mammas och pappas fotspår och bli bankman? hell no!




who's that guy?


fick en klipptid redan på tisdag. det känns skönt!
ikväll återstår bara att göra engelskauppdraget, sedan har jag planerat att ta det lugnt hela kvällen. precis som alla andra kvällar, nästan. mamma har lovat att bjuda på riktigt god mat ikväll. sen hade jag även tänkt att baka twixkakor. om jag orkar vill säga. you never know. kommer att bli big mama i framtiden. nej, men godiset och sådär är helborta på vardagar! sen får vi ju ser hur länge det håller.

nobody notices what I do until I don't do it

det är verkligen på tiden att lyfta luren och slå en signal till frissan! måste verkligen ha en klipp - och slingningstid väldigt omgående. jag kan ju inte gå runt såhär mer? håret knastrar så fort jag rör det och jag har en gullig utväxt på ca 5 cm. frågan är bra hur jag ska slinga mig. likadant som jag har det nu eller en liten förändring? - ja, det tåls att tänka på. 

ae, nu ska jag ringa och beställa den där tiden och sedan är det tyvärr dags för att (jag har svårt för att säga det).. göra mina uppdrag en gång för alla.



endless night

hade tänkt berätta lite kort om åreresan. 
de var endast fyra skidagar, men det var fyra kanondagar. vädret hade vi på våran sida 3 av 4 dagar och det var inte särskilt kallt. det var minst sagt en händelserik resa. vi åker nattåg dit. när vi kom till stockholm stannade tåget i över en timme (mellan halv tolv och halv ett). Anna och jag stod och kollade på allt och alla. man märker verkligen att man inte ens sätt något av världen när båda två samtidigt får en chock då en kille sparkar på spårvagnen när han missar den med två hundradelar. därefter somnade vi men vaknade upp igen likvrädda då hela tåget rasslar och skakar. jag trodde bokstavligen att tåget skulle välta! då ser vi att rutan utanför är alldeles sönder och det är ca 20-30 rutor som gått sönder i hela tåget. tydligen så var det is som lossnat och slagits mot tåget när vi kört igenom en tunnel. väl framme går allt som det ska. vi hade fyra dagar med härlig skidåkning, galna after-skiier och trevliga restaurangbesök. det var lika mycket ryssar som svenskar som hade intagit åre under den veckan. två gånger stötte jag på henrik schyffert i en lift varav han faktiskt pratade med mig ena gången. sista dagen, några timmar innan liftarna stängde och vi skulle åka hem slår kalle huvudet i marken efter ett hopp. han får en mildare form utav hjärnskakning och var nära på att få åka till sjukhuset och bli kvar där ytterligare några dagar. men istället valde han att åka hem. och ja, vi är alla hemma i behåll som vanligt. och fytusan vad jag längtar till veckan 10 det ännu en gång bär av till åre - fast denna gång en hel vecka!


kabooooom

eftersom jag inte har något annat för mig så passar jag på att slänga upp en bråkdel av de bilder som jag tog i åre. men ni får nöja er med det som bjuds på!



ett besök hos djävulen.

jag tänker stanna hemma från skolan och allt socialt umgänge i 10 dagar. jag kan inte beskriva med ord hur fult, löjligt och konstigt det ser ut nu. det är inte alls snällt att dra ut en oskyldig flickas framtand (i underkäken) på det viset! enligt mig borde det vara mot lagen att göra så faktiskt. vill bara meddela er om att nästa gång ni klagar över att gå till tandläkaren för att laga ett hål eller liknande så kan ni ju tänka på mig en extra gång! fytusan så sur jag är nu. är jag inte värd en stor skål med godis? jo, visst är jag det. men jag gör mig en fruktsallad istället. mhmhmhmhmhmhmhmhmmm passionsfrukt som är så himla gott!

08:09

såhär första skoldagen sitter jag på stationen i alvesta och häller i mig morgonkaffet. sista dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss då kalle skadade huvudet och fick troligtvis hjärnskakning = att mamma och kalle nästan fick åka in till sjukhuset i åre och stanna kvar några dagar, men det vägrade kalle. men vi sitter här, allihopa, trötta och ofräsha och väntar på nästa tåg som ska ta oss hem till emmaboda. men det dröjer ett tag innan det kommer tyvärr. väl hemma väntar en heldag med sömn! godnatt typ.

great day

slänger in en bild från dagen.



uh, vilken dag! strålande väder under förmiddagen, mulnade igen under eftermiddagen. vindstilla och endast ett par minusgrader. måste skryta litegrann nu - i förgår tyckte jag att jag såg henrik schyffert i liftkön, men tyckte det var ganska omöljligt att det kunde vara han. idag så ser jag samma person igen som står bredvid mig i liftkön & det var han. pratade lite med honom med hehe, dock så tryckte resten av mina kompanjoner bort mig från att åka i samma lift. vilket resulterade till att han, anna, kalle, mamma och peter satt bredvid honom i liften medans jag fick åka själv i den bakom! men nu ska jag duscha.

åre 2011



åre bjuder på ett riktigt fint väder idag! vi har precis laddat med en brakfrukost innehållandes allt möjligt gott, för att ge oss ut i backarna igen. idag blir det upp på skutan och bort mot rödkullen/ullådalen. en heldag väntar, som vanligt. måste tillägga att jag är förbannat glad att jag har åldern inne (eller inte) när johnossi spelade här i förgår. fuck. have a nice day!

påväg till åre!

världens finaste bild, jotack.


åh, nu sitter vi äntligen på tåget mot åre! en tolv timmars färd har vi framför oss, men när vi vaknar imorgon så är vi så gott som framme. här skas åka satan i backarna och en jäkla massa after-ski ska det bli!
ha det bra.

going crazy

nu börjar mitt tålamod försvninna och paniken har istället börjat att krypa fram. var i helvete lägger man ett par skidglasögon om dom varken ligger hos mamma eller hos pappa? inte fan har jag haft dom i skolan, hos någon kompis, på träning eller liknande. jag skämtar inte när jag t.o.m. lyft toalocket för att se om dom kanske hoppat i där. okej, det har jag inte, men jag har letat som en galning överallt. min teori är att dom gått upp i rök!
är i stort sett färdigpackad, det är lite smågrejer såsom smink, plattång och sånt. men det får jag slänga ner det sista jag gör när jag har gjort mig iordning. påtal om att göra sig iordning, en dusch skulle göra gott tror jag.




i want to be forever young


insnurrad i en filt, ligger jag nu i min soffa helt slut efter allt farande fram och tillbaka under dagen. det tar på krafterna att inte missa någonting när man packar. men det gör jag alltid, och jag menar alltid. har nog alltid haft en mild form utav demens. skulle inte förvåna mig om jag står där i övermorgon och inser att jag glömt kvar pjäxorna hemma. hemska tanke!
men nu: funderar på att kika in några oth-avsnitt. vad sägs om att börja om från början och kolla igenom alla säsongerna? det var ju ett tag sedan, menar jag.

searching for something lost

det jobbigaste av allt är att jag måste leta i alla hörn efter mina skidglasögon. har letat som ett as efter dom jättelänge nu. la troligen dom på ett alldeles för smart ställe förra gången, så nu hittar jag dom inte. bra sara, bra!

gotta pack

kvällen igår spenderades hos madicken. ost och kex, tre filmer, med andra ord och barn charader var det som gjorde våran kväll till en riktig skrattfest. jag röstar på fler sådana kvällar!
nu däremot ska jag göra något som jag inte tycker är lika frestande, packa. usch, det är det värsta som finns om ni frågar mig.
.

hujedamig!

jag vet inte hur många gånger man ska behöva säga till sin pappa vilket balsam han ska köpa och vilket han absolut inte ska köpa. själv så tycker jag att det borde räcka med en gång, men tydligen så går det inte. det blev jag vittne till precis nämligen. pappa - det håller liksom inte att gå till ica och köpa balsam för en tia och tro att din dotter lite senare ska komma till dig och berömma dig för det underbara balsamet du köpt som både fungerar suveränt för håret och luktar sommarbär!
det var nämligen såhär att pappa för ett tag sedan köpt balsamet till höger på bilden och när jag öppnade locket så möttes jag av en stank som gjorde mig spyfärdig, men jag fick ju liksom gilla läget och ha i fanskapet i håret, vilket resulterade till ett ännu tovigare hår än om jag skulle struntat i att ta i det. jag förklarade därefter så vänligt för pappa att man inte kan gå till ica och köpa balsam för 10 kronor som luktar rövhål och gör håret ännu värre. nästa gång jag skulle köpa balsam visade jag honom vilket jag ville ha riktigt noga. men tror det eller ej, när jag ska duscha idag står ett nytt balsam och väntar, SAMMA, SAMMA JÄVLA BALSAM SOM JAG SAGT TILL ATT HAN ABSOLUT INTE SKA KÖPA. + att det står ett till bredvid. okej, det kanske kostade 11 spänn då, luktade ännu värre än det andra - ni vet som såndär äcklig tvål det brukar finnas i skolan och på andra offentliga toaletter och resultatet, ja ni förstår! hahahaha, lilla pappsen.



kanonstart på dagen!

jag startar dagen med att åka upp till farmor och farfar där farmor bjuder på husmanskost. vad, är en hemlighet. men jag skulle kunna gissa på antingen raggmunkar eller hennes hemmalagade kött(a)bullar! båda alternativen skulle sitta fint i mag(g)en. nehe, måste jag kila. bye(s) hihi

it's written in the stars

weheartit


en kväll i soffan. en kväll framför tvn. en kväll kväll långt ifrån socialt umgänge. en kväll med en familj trött som bara den. en kväll litervis med kaffe helt enkelt! gokväll.


life is good

då var en härlig långpromenad avklarad! nästa dagens att göra - taksnöskottning.
potatisgratängen står i ugnen och ikväll väntas kräftor. livet är helt okej, väldigt okej!

morning coffe

inleder morgonen (om man ens kan kalla det för morgon när klockan är över halv ett) med den traditionella morgonkoppen kaffe. sen har jag noga övervägt beslutet om man ska följa med pappa eller inte på en långrunda i detta strålande väder. men vid närmare eftertanke, igår babblade jag om ett hälsosammare år. klart som tusan jag ut på en långrunda!


the end of the beginning

det är en självklarhet att leva första dagen varje år på bästa möjliga onyttiga sätt! därför sitter jag, sara sandberg 17 år gammal, och slafsar i mig chokladpudding som om jag vore fem år och bara fick äta det vid speciella tillfällen. egentligen så tycker jag inte om chokladpudding längre, men vi hade inget godis hemma, så vad gör man? däremot så är det inget större fel på colaflaskan som står så snällt bredvid mig. asså, ni hör ju på mig. "sara, du är en sjuk människa" - som min bror så vänligt skulle ha sagt! detta året måste bli ett hälsosammare år (och därmed basta)


what a night!

börjar med att hälsa alla ett gott nytt år och jag hoppas ni hade en trevlig kväll/natt!
min varade långt in på småtimmarna. somnade hemma hos julia tillsammans med madde och filippa efter att först haft tjejmiddag hemma hos mig, tog sedan taxi vid tio-tiden till haugen och firade tolvslaget där med en massa människor, sedan vid tvåtiden så drog vi hem till julia på en riktig brakefterfest med dans i timmar! haha
SOM VANLIGT GLÖMDE JAG ATT JAG HADE KAMERAN MED MIG NÄR VI DROG. så ni får nöja er med bilder från middagen!
drinken ser ut att vara helt okej, evelina?
man spelar mycket då blir man fet, ja fetfet, fetfetfetfet! hejdååå

RSS 2.0