you got me



ja jävlar, den går att äta! får en såndär konstig känsla att den kommer att vara slut redan ikväll?
hahaa mest troligt, den lär nog gå åt när jag sitter och läser i naturboken.

16:46 - bakning på G

nu ska här gevlar bakas kladdkaka må ni tro! är ju alltid roligare att plugga om det finns något gott att smaska på. hallå, visst är det så?

holy fuck

det var det värsta på länge. höll på att bryta ihop när jag satt och i princip insåg att mitt vg flera mil ifrån mig.
men när dom visade mig provet så hade jag skrivit ett ganska okej prov. 33 g poäng + 11 vg poäng, varav vg-gränsen låg vid 36 g poäng + 10 vg poäng. sedan hade jag tydligen gjort bra ifrån mig under hela läsåret så även att dagen prestation var en "besvikelse" så kan jag skriva upp dagens andra vg!

nu jäklar hoppas jag att pappa beställer pizza eller thai ikväll, det är jag värd!







trettionde maj

godmorgon sunshines!
idag är vi inne på den sista dagen i vårmånaden & imorgon övergår vi glatt till sommarmånaden. yeeeeaaah

vid klockan kvart i åtta steg jag upp, även utan röst idag. drog på mig kläderna och gick bort till skolan för att stämma av mitt betyg i datorkunskapen. fick vg, så det var ju bra! men det som var mindre bra var jag inte har någon mer lektion idag så det kändes som om jag steg upp helt i onödan. mattemuntan har jag klockan två och vi får se hur det går utan att kunna prata. men jag sa det till leif och han sa att det skulle ordna sig iallafall.

jahanehe, om man skulle ta och njuta lite av sin ledighet med lite film (och tyvärr även lite plugg).
men ändå

screw you

ville bara meddela att jag knappt lever längre. jag har inte pratat på hela dagen & min mun som i normala fall går i 110. jag får snart panik! + att jag försökte ringa och säga grattis på morsdag till mamma innan men det gick inte så bra för hon hörde inte ens vad jag försökte att trycka fram.




superduperkul att man alltid lyckas bli sjuk när det passar som allra bäst



idag blir det tyst

idag vill jag lova att det blir tyst här hemma. jag vaknade nämligen nyss helt och hållet utan röst. kan knappt få ut mig ett litet "pip". det värsta är att imorgon väntar matte-muntan på mig och det blir ju lite problem om den inte har kommit tillbaka tills dess. det som nästan är ännu värre är att jag måste plugga hela dagen. natur + tyska är det som står högst upp på schemat.

hahaha, stiligt om jag kommer att få kommunicera skriftligt hela dagen!

en trevlig helt med de allra bästa

hemma från öland nu efter en skittrevligt helg med de allra bästa! vi skulle nämligen överrraska hanna för hon fyller 17 år med att åka till öland och sova sova där. utkällda och söta var vi allihopa också. nu har jag lite bråttom för vi är bjudna till farmor och farmor och farfar nu vid halv sju, ska kolla på fotboll och sedan eurovison song contest.
jag jag tänkte att jag slänger upp alla bilderna och berättar lite mera imorgon om det det behagar folket.


juste, imorgon ska vä även försöka boka en resa till sommar, lutar åt 2 veckor någonstans i grekland eller palma nova (mallorca). gud va jag vill härifrån!  


oh dear

haha varför så himla snygg?



just nu känner jag mig ganska så rastlös. jag sitter framför tvn och kollar på lyxfällan i brist på annat!
det onda i magen vekar inte vilja försvinna, men jag hoppas verkligen det gått över tills imon.

jao jao jao jao...

efter skolan gick jag och julia och satte och på fenix ett bra tag! efter det gick vi en runda och sedan hem till mig för att kolla in lite saker. det blir nog finnemang ska ni se.

anyway, jag har jätteont i magen idag så jag valde att hoppa över träningen ikväll. får väl läsa lite natur istället då :(
ge mig fredag lite snabbt istället :)

farväl!

a sweaty workout

har precis duschat efter kvällens träningspass! ikväll var det jobbigt för min del.
mmhmhmhmh, det luktar kladdkaka från köket som kalle håller på att baka. eller fasen, den är till och med färdig.
undra om man ska unna sig en liten bit innan man går och nanar? ja, för fan!

annars säger jag godnatt nu!

you're a pain in the ass

nu har jag varit så himla duktig hela dagen (eller inte). jag har verkligen inte gjort så mycket som jag borde! men det är ju försent att ändra på det nu. men tiden för idag är ute och jag måste istället ställa mig och lagar mat, det får bli spaghetti & köttfärssås. för sedan är det dags för träning och jag kan verkligen inte missa den ikväll.

dagen har bestått av slappt pluggande med en massa pauser var 5 minut, och sedan har hag varit och fotat peters båt med.

juste, jag lovade ju att visa er min nya hårfärg som jag blev så nöjd med!
so here you go...


study study study

det där med att kliva upp klockan nio höll inte riktigt! men vid tio var jag iallafall uppe på benen. då gjorde jag en asgod frukost som innehöll ägg, bacon, macka, juice & kaffe.
ja, efter det cyklade jag till affären och köpte cola (måste typ ha något när jag pluggar) och sen satte jag mig här och började skriva lite på hisotriauppdraget, men jag känner att det inte blir riktigt bra. fattade inte riktigt vad jag skulle skriva på vissa frågor, får be mamma kolla så att jag har gjort rätt sen när hon kommer hem.
nu hade jag tänkt att pluggar natur eller skriva på min presentation i tyskan som vi ska ha inför muntan sen. vet inte riktigt vad jag känner är viktigast att jag gör just nu.



mjukisdressen är självklart på

a good night

vi kör ett HURRA för att matchen gick jätte bra ikväll, vinst med 4-0 och lilla jag lyckades trycka in ett av dom och även för att det är tisdag imon vilket innebär ledigt från skolan. kom på att jag tänkte visa resultatet av dagens besök hos frissan, fast nu har jag precis duschat så jag tar det imorgon istället!
även om jag somsagt är ledig imorgon så tänker jag ställa klockan hyffsat tidigt, vid 09:00 så måste jag fasen tvinga mig upp i alla fall. så kvällen blir absolut inte särskilt långvarig för mig del.

jo juste, jag har gjort klart alla tre NkB-uppdragen + att även jag är klar med hela datorkunskpskursen!
glömde historiasakerna i skolan, så jag får springa förbi och hämta dom imorgon när jag har tid.


tjabbbbbbbbbaatjenaaaaaa!

less på skolhelvetet!

nu är det som såhär att jag verkligen är less på skolan. jag vill bara att alla jävla tentor ska vara över och allra helst att jag klarar dom galant. men just nu så känns allt detta hopplöst. om ungefär två veckor så ska vi ha tentat av nästan allting?! NkB-tenta&munta, tyska 3 -tenta&munta, engelska-munta och matte-munta + ett antal uppdrag som måste göras och skickas in. hela jag håller på att kvävas..
det lilla som gör mig glad idag är att jag verkligen blev nöjd med min nya hårfärg + att det är match mott åby/tjureda ikväll!

helvetesjävlaskit! hela min "lediga" morgondag kommer att vara helt smockfull av pluggggg. okej, visst är det väl så alla våra tisdagar borde se ut, men eftersom jag knappt aldrig använder mina tisdagar så flitigt som jag borde så känns det som att jag har hur mycket som helst att göra imon.. eller okej, det har jag ju med!


drar ut en sväng




nehe, vädret tillåter väl shorts va? det tycker jag att det gör iallafall.
snart drar jag en sväng till affären & apoteket med mamma & efter det hoppas jag på att övningsköra en runda.
det blir även grillat ikväll. oj vilken perfekt fredag det blir för mig ikväll, lung och skön. precis vad jag behöver!


en välbehövlig helg

efter att taigt en sväng förbi affären efter den tröttsamma idrottslektionen så slänge jag mig i soffan nyss när jag kom hem för att kolla på tv. men tv-helvetet fungerar ju inte! det skulle inte förvåna mig om den pajade inatt när det åskade så mycket.

nej, då får jag väl hoppa in i duschen istället. annars lär jag somna här! är sjukt trött




en glass skulle inte sitta helt fel i lilla magen :)

yes or no?



förstöra den tiden som finns kvar av kvällen genom att sätta sig och vrålplugga matte?
nae, jag tror inte det va. känns som om det inte är mitt förstahandsval ikväll. även om det typ borde va det.
nej, istället lägger jag mig i soffan och kolla klart på the notebook, hann knappt börja kolla på den sist, somnade nästan direkt.

sunshine.

dagen i ära har varit/är kanonfin. har spenderat timmar ute i solen då jag gick hem redan efter lunch (11.30) och la mig ute i solen istället, men just nu så har jag en liten paus. dock så måste jag snart återgå till verkligheten och plugga matte, har ju b-delen imorgon vid 08.30 och jag har inte öppnat boken än. så det kanske är dags att göra det snart.

ikväll hoppas jag att det blir grillning, det är ju så himla mysigt att grilla när det är sånt här väder :)


en dag i malmö

dagen i helthet hara varit suverän. vi har hunnit med allt vi tänkte vi skulle hinna med och ett antal påsar fick jag med mig hem, dock hittade jag inte bikini som jag gillade!    nu däremot somnar jag snart, klockan ringde vid fyra i morse & jag snoozade till fem och då steg jag upp.
hah jag somnar lättttt ikväll















the notebook

hoppar plugget, slänger på mig mjukisdressen, lägger mig i soffan och kollar på the notebook!
en bra film att se om man vill få upp humöret en smula :)



fuck it

det bultar och det bankar där jag dragit ut två tänder. bedövningen har fortfarande inte riktigt släppt!
sen så cyklade jag nyss ner för att ta ut pengar & även kolla hur mycket jag hade kvar på kontot, men NEHE?! då kunde automaten inte läsa av mitt kort, så måste ha pajat, och det gjorde det perfekt till morgondagen :O så jävla sur är jag nu. visst, jag kan ju låna pengar av pappa sålänge men bara grejen att det pajar just nu gör mig sur.
det ändå som gjort mig glad idag är mamma, jag fick 300 av henne tills imon. känns som om jag blir glad för varenda litet öre just nu. heheh

"nattmackan"



sitter med min såkallade nattmacka i handen, även om det kanske är en aning tidigt för att kalla den så.
men i normala fall så kan det slinka ner en vid sådär 23-24 tiden. hehe
ska försöka somna någorlunda tidigit ikväll då jag måste upp och plugga ganska tidigit imon. lite oth brukar vara lösningen på en tidig sömn. blir alltid skittrött av att kolla på film!

summmmmmer

något som kanske hoppar ner i påsen?



längtan efter sommarshopping är stor, allt från topp till tå måste inhandlas, hur detta nu ska gå ihop sig har jag ingen aning om.

glad gladare gladast



precis hemkommen från tandregleringen i kalmar, mycket lyckat besök denna gång då dom slipade bort den irriterande metallsaken i gommen. gissa vad det första jag gjorde när jag kom hem var?
haha, in i kylskåpet och rota fram något att äta!


hihi, även klart att jag, julia & filippa åker ner till malmö på onsdag!

that's cooooool

jag gick hem efter datorkunskapen, dels för att jag har ont i magen p.g.a att jag minst halverat (om inte mer) mitt matintag den senaste veckan och dels för att jag snart ska ta tåget in till tandregleringen i kalmar och kolla upp tandställiningen.
hur som helst så försöker jag nu trycka i mig lite pizza från gårdagen, vilket jag egentligen inte är något fan av, men något måste jag ju äta. lite bättre tycker jag att det känns nu. usch va hemskt om jag ska sitta hos tandläkaren och må dåligt också.

i morse dök det även upp eventuella planer om en resa till malmö över dagen på onsdag, vilket jag tycker låter som en strålande idé. så vi får se hur det blir me den saken med tanke på att jag känner att jag har väldigt mycket att ta igen i skolan. :)

pigg som en lärka (?!)

eftersom helgen har spenderats nere hon kusinerna i skåne så har det inte blivit något skrivet här. jag har i alla fall haft ett antal toppendagar, även fast jag inte mått jättebra.

klockan är snart midnatt och jag borde sova nu, men har ställt om mig ganska så rejält nu de senare dygnen så jag är inte det minsta trött. detta resulterar till att jag sitter i sängen med datorn i knäet och kollar på one three hill.
somsagt, måndag imorgon (om 3 min) hehe. har en hel fullproppad skolvecka framför mig, vilket jag definitivt inte ser fram emot.



haha :)

äger min bror lite smått på fifa! han börjar bli lite arg nu.  haha :D

tummen ner

jag ger ett fett jävla IG till denna dagen som gått helt åt skogen då jag vaknade med tio jävla blåsor på tungan, en värkande mage och ett illamående som inte verkar vilja försvinna.
det jag lever på just nu är kaffe, pucko, yohurt i massor och mosad, snuskig banan! jag behöver ju inte oroa mig över att jag äter för onyttigt på ett tag!

som det verkar nu kommer jag att ligga nerbäddad resten av dagen under täcket framför one tree hill.
sen får vi se om kusinerna dyker upp eller inte, haha man vet aldrig med dom!
en liten del av mig hoppas verkligen att dom kommer, för det är alltid lika tervligt att träffa dom medans en annan del hoppas att blir lite lugn och ro här hemma. haha!



21.52



sitter/ligger under en filt och halvsover och dricker cola. är sjukt trött och är sjukt irriterad på tandställningen också. även fast vi har långledigt nu så lär jag somna tidigt ikväll!

nu är den på plats

det var fan värre än väntat. jag trodde inte att deet skulle vara så farligt men jag klöks typ och har börjar läspa som satan! ja, jag satt dit min tandställning idag, det är inte en räls som sitter på tänderna utan det är en annan sort som sitter innanför. men gud va den är i vägen.

ikväll kommer mina kusiner hit och ska sova här några dagar, men eftersom att man aldrig vet med dom så är det inte 100 att dom kommer idag, utan kanske imon eller så.
sen på lördag tror jag att jag ska med pappa,farmor och farfar ner till kristianstad och hälsa på mina kusiner! hela köret fyller år samtidigt nästan med så vi ska ha lite kalas där nere var det nog tänkt.

först skadar jag min tå och nu fingret!



jag låg och kollade på tv bredvid min lille "gullekatt" nyss och märkte typ hur hon började skaka när hon sov.
så jag skulle bara röra lite på henne så hon typ vaknade till & då fick hon typr värsta utfallet på mig och rev sönder hela mitt finger. jag skojar intenär jag säger att det inte slutat blöda på 15 minuter.
sen svider det som satan med, man vet ju inte precis hur mycket bakterier hon hade i på sina klor!
kul om hela fingret typ blir inflamerat med.

ser ju inte lika farligt ut på bilden med tanke på den dåliga kvaliten på camen, men ni ser ju hur iallafall att det är ett rivmärke längs hela fingret.

ajsomsjutton!

nu har jag till och med fått tejpat min tå. ajsomsjuttongördet!
men jag kan fortfarande inte sluta titta på filmen, fyfan va rolig den är.

jag sitter vid datorn och julia sover.

nu sitter jag hos julia och kollar på när hon ligger och sover. hahah nejdå! idag har jag även fått va med om hur det känns att (typ) bryta lillltån!fyfan va ont jag har. jag skulle nämligen stå på händer i julias kök mot en vägg, och lyckas på nervägen slå i foten i stolen som står en bit bakom. jag kan säga att det var svårt att hålla tårarna inne just då. det roligaste är att vi har det FILMAT på mobilen.

nehe, det var allt för denna studen. hehehe!

jahaaaaaa

nu är snart wallander slut och jag ska börja göra mig iordning för att krypa till kojs.
känner jag mig själv så blir det ett avsnitt oth innan jag somnar, hihi!
imorgon är det ju, som ni alla vet (haha) måndag, vilket innebär ny vecka och nya utmaningar.

just nu sitter jag även och proppar i mig vindruvor för fulla muggar.


powernap

efter en timmers powernap vaknade jag nyss helt sjukt trött! känns som om jag somnar om vilken sekund som helst, fast mamma försöker hålla mig vaken, annars kommer jag aldrig kunna somna inatt!
sitter i allafall och kollar på top model. orkar integöra något annat. har även gjort natur uppdrag 2 & tre idag. eller det är någon fråga på båda som jag inte gjort, men hinner kanske göra dom lite senare ikväll sen.

bara tanken av att vi endast går 2 dagar i skolan denna veckan gör mig riktigt glad. & på onsdag så ska jag bara till skolan och göra nationella i matte och sen måste jag ta tåget till kalmar, så jag har bara lektioner i morgon denna veckan.

15.00

det verkar som om det blir ännu en hemmakväll ikväll?

sjusovare

herrejävlar, idag sov jag längre än vad som är normalt för mig. jag vaknade vid klockan tolv!
dagen känns ganska oplanerad faktiskt, det enda jag vet att jag måste göra är att cykla till pappsen och hämta lite kläder. har typ ingenting här just nu! somsagt så får vi ju se vad som händer under dagen, hoppas den i allfall blir bättre än igår. seriöst så höll hag typ på att få spader.




jävla fredag

har ni en trevlig fredag? det har inte jag!
känns som om jag snart växer fast i soffan, haar inte flyttat på mig på flera timmar! är det normalt?
antar att det inte är det, men vad fasen finns det att göra?

julia och jag funderar starkt på att dra ner till järnvägsstationen och bränna lite gummi.
haha, skämt åsido. men det jag menar är att snart nappar jag på vilket erbjudande som helst. :(

det är fe-fe-fredag!

har tagit plats i soffan tillsammans med en filt, godis och cola.. dessvärre märkte jag nyss att jag knappt kan tugga i mig godiset. ja, jag har i alla fall inga större planer på att flytta mig många meter ikväll.
kvällen kommer att bestå av fredagsmys med med mamma och god mat - räkgryta!


HAHAHA

just nu känns tiden ganska meningslös. sitter bara i soffan och glor.
haha men när jag har såhär tråkigt så kollar jag alltid på de två klippen nedan.
jag skrattar precis lika mycket varje gång! precis min humor.








HAHAHAHA, så jävla kul!

pussssss



slänger mig i duschen nu! ikväll vet jag inte vad som står på schemat, men det kanske är skönt med en hemmakväll ändå. aja, vi får se!

:O

skulle bara gå in och kika på aftonbladet om det stod något intressant där!
så var det en stor artikel om en bröstoperation som räddat livet på en kvinna.
16 kilo bröst opererade hon bort :O fan va hemskt egentligen, stackars människa.
tänk att ha fått gå runt hela livet med två bröst som aldrig slutar att växa?



överskottsenergi?







har en sådan fruktansvärd överskottsegergi att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
är egentligen astrött, men känns typ som om en fotbollsträning skulle sitta fint just nu! haha?
efter många om och men tror jag ändå det snart är dags för lilla sara att sova! men det kommer inte att gå, det vet jag, för jag känner mig själv. kanske är bäst att låta somna av sig själv framför oth. det brukar hjälpa.

har suttit och tagit 18 miljarder bilder i camen. ni får ta del av tre, fler orkar jag inte slänga upp nu!

20.00

bajskorv! :(

på besök hos tandregleringen

jag börjar tycka mer och mer illa om tandläkaren för varje gång jag besöker dom! hata, eller är det ett för starkt ord? vill ni höra hur dagen varit? ja, det får ni göra i vilket fall som helst.

skolan var helt okej idag, vid halv ett tog jag tåget in till kalmar, när jag kom in dit var det två timmar tills jag skulle vara på tandregleringen, så jag kollade viken buss jag skulle ta och sedan gick jag på stan en sväng.
jag tänkte " ja bussen vid halv kan jag ta, då är jag där nästan en kvart innan, vilket slutade med att jag på fem minuter fick springa till igenom hela lasarettet. väl där så säger hon att dom är lite sena så jag kom inte in fören 15 min senare = sprang helt i onödan. när väl låg i stolen så skulle hon prova metallringar som jag skulle ha till tandställningen som de ska sätta i nästa vecka.
- hon sätter dit en som passar jätte bra, sen när hon ska prova en likadan på nästa sida så är dom slut så hon får ta bort den första och prova en annan sort som var lite sämre. DÅ kommer en annan kvinna in som säger att hon hittat en låda med fler sådana & eftersom dom var bättre tyckte hon vi skulle ta dom. så det var bara ut med dom igen och in med dom andra. sen när jag skulle göra avtryck i såndär rosa gegga som stelnar i munnen så råkade jag svälja en bit och får värsta hostattacken.
jag säger ju det, tansläkaren är hemsk!

när jag äntligen får komma där ifrån går jag ut och sätter mig och väntar på bussen. då kommer det en sköterska med en helt psyko gubbe (ursäkta uttycket). hon lämnar honom i busskuren och går där ifrån, han sätter sig precis bredvid mig och frågar om jag har en tändare. "nej säger jag" och ställer mig upp istället.
efter ett tag så säger börjar han prata med mig igen. "aah fan, jag röker på blablabla."
jag bara "ah okej" (börjar bli lite rädd) och stället mig ännu lite länge bort. då tar han fram typ hemmagjorda cigg eller något liknande och går fram till mig och frågar om jag vill ha. jag säger typ " nejtack!" och hoppas på att bussen ska komma snart. men som tur väl va så kom en annan tant så han går och pratar med henne istället.
sen när bussen kommer så sätter jag mig i sätet längst ut så han inte sätter sig bredvid, men istället sätter han sig bakom & jag bara väntar på att han ty ska börja pilla mig i håret eller något :O hah!
då kommer en tjej och en kille från irak in och sätter sig tillsammans med sina två små barn. han börjar då snakca med dom som knappt kunde svenska & han pratade HELA tiden. jag satt och skrattade så jag höll på att dör för mig själv. han sa det mest korkade jag någonsin hört!

aja, det blev ett ganska långt & troligtvis lite konstigt inlägg. haha!

dagens





blir inga bra bilder med camen, men såhär ser jag ut idag!


nu ska jag bara äta lite frukost, slänga på lite smink och sedan drar jag till skolan.



som en frusen fisk

som en frusen fisk sitter jag här och kollar på efterlyst! har varit och kollat på fotboll och frös seriöst ihjäl.
fick till och med cykla hem i pausen och hämta min vinterajacka. imorgon ska jag till tandregleringen i kalmar igen,
inget jag precis ser fram emot men jag är illa tvungen att pallra mig dit!

gör mig en kopp varmchoklad nu tror jag.

5 maj

skolan var riktigt skön idag! endast två lektioner och en massa trams i kafeterian. nu sitter jag, julia och kalle och pratar lite om allt möjligt. ska ta mig något att äta med, magen har kurrat hela dagen tycker jag.

ikväll spelar A-laget cupmatch mot Ifk-kalmar (som ligger i ettan & vi i trean). så det lär bli en spännande match! hah


godmorgon, godmorgon



idag gick jag upp tidigt och sitter nu här i lugn och ro med mitt morgonkaffe (och med halvplattat hår)
en kort dag i skolan väntar, gud va sönt!

marabouuuuuu



ikväll smaskar jag på en chokladkaka. det känns som om jag är värd det idag. vet inte varför.. men så känns det!

ska träna



cyklar iväg tränar fotboll nu! hoppas även på en lite lugnare träning ikväll.

bullshit!

jag vet inte riktigt om jag håller med om att "de nationella proven bara blir lättare och lättare för varje år?"
bullshit för fan! men what-bhe-takk (som jag, julia & filippa säger), livet går väl vidare ändå?

efter proven så gick vi till fenix och åt frukost (efter att vi ätit lunch i skolan). julia och jag körde på den gamla favoriten - räkbaguette medan filippa körde på en lite mindre god dammsugare + en snickerskaka :) haha!
det började typ med att jag höll på att dö då jag satt i fel strupe, tåranra började rinna och jag hostade som fan.
tur det inte var så mycket folk! haha nej men det gick bra.

nu känner jag för en kopp kaffe och "kanske" en liten bit kladdkaka.


mmmh, sängen

är så himla taggad på nationella i engelska imorgon att jag går och lägger mig nu!
vem kommer att faila om inte sara "sämst på engelska" sandberg?




sovflätan och sovtröjan är på, dags att krypa till kojs.
godnatt!

match vid sju

jag blir inte klok på hur ont mina tänder gör. jag kan inte ens bita ihop min käke? jag får tugga försiktigt med mina framtänder. det tar tid och gör ont. har haft det såhär i ungefär 4 dagar och ska ha det i en och en halv vecka till.
tänk om det alltid kommer att kännas såhär? :S jag är typ rädd för de. tänk om jag kommer att få leva på yoghurt hela livet? :O haha

men alvedon gör det en aning bättre en stund och innan matchen så får jag väl slänga i mig en så jag kan spela utan att distrahera mig av smärtan i min mun. haha!




bild från åre - mars 2010

aj!

går och lägger mig med världens smärta i tänderna!

godnatt :)

försöker leta resor

sitter just nu inne på reseguiden och försöker att hitta något lockande. men vafasen, det finns ju 123456789 resor att välja mellan. man måste nog ha ett litet hum om vad man ska kolla på känner jag, det tar ju flera år att gå igenom allt?! ae, jag tror snart att jag överlämnar det hela till lilla papsen.

iallfall, om en stund ska jag cykla bort till mamma och kolla vad hon ha köpt med sig från tyskland hem till mig.
hon kommer väl hem vilken minut som helst tror jag.

hemma från öland..

hemma från två kanonfina dagar på öland! dessvärre har alla denna solning givit ett fruktansvärt illa resultat.
både att det gör ont & är fult som bara den.


ser inte lika farligt ut på bild som det är i verkligheten. men snyggt som sjutton är det!



jag är illröd!



inlägg från öland

här är allt prima. solen är framme och de bästa är här :)
har suttit ute i solen nu några timmar i bikini, (har till och med fått en liten rand) haha. det är jätteskönt här! jag vet inte hur vädret är hemma nu? men i morse när vi åkte var det mulet.

nu sitter vi inne och ta det lite lugnt och ikväll blir det grillning, myys!

hangover?

jävlar va hårt det var när klockan ringde på halv nio i morse. ja, det är ju inte varje dag man blir upptvigad så tidigt efter en fest. men om några minuter bär det av mot öland och stugan, där väntar en efterlängtad släkt på oss!

iallafall, gårdagen var helt okej! vi skulle överraska johanna för att hon fyllt år & vi lyckades bra med tanke på att hon inte hade anat någonting :) kvällen slutade tidigt då jag var hemma runt halv två tiden.

hoppas ni hade en trevlig valborg! pussssssss

RSS 2.0