hejdå våren & hej sommaren

hejhej.
idag har mitt solande fått ett resultat, det syns riktigt mycket! men nu känns det som om jag även bränt mig lite här och var. inte bra, menmen.
men gud vad jag gillar dagar som denna, det finns ingen bättre ju. har varit ute och solat från klockan halv tio till halv tre. i mitten där någonstans hjälpte jag pappa att måla planket.
vid halv fyra åkte vi till farmor och farfar för att det är ju mors dag, efter det åkte jag till mamma, hon hjälpte mig lite med fysiken och sen hade jag köpt en after eight till henne, men smartsara hade glömt den hemma hos pappa!  så jag får ge henne den i efterskott en annan dag.
men ikväll blire tidig läggdags, det känns som att det skulle vara något jag behöver. lite film innan troligvis!
jag säger bara hejdå våren och hej sommaren.  det är ju faktsikt inte riktigt sommar förens imon, 1 juni. fast jag tycker att det har varit som sommar ett tag nuju.
men pusss alla

sol...

sol, värme och ben&jerry´s nu!
hejdå. ♥

nu är jag hemma...

nu är jag hemma från stan, handlade lite tillsammans med lisa och ronja. alla tre hittade en hel del.
jag är glad för att jag har hittat allt som jag ska ha till skolavslutning och bal, det känns skönt att slippa tänka mer på det.
uschuschhahaha, när jag ronja och lisa var på donken skulle alla tre kissa på samma toalett lite snyggt.
sen kollade vi inte så noga vilken toalett som vi betalade för, när vi gick in så kom vi på att alla tre fick knappt plats. eller jo men vi fick stå på varandra. jaja i vilket fall så kom jag längst in och sen kollade jag typ neråt och såg att jag stod i en pöl som var på golvet. " haha, säkert kiss", sa jag!  sen när jag öppnade toalocket så var hela jävla ringen nerkissad, och jag menar HELA ringen. för det första kom vi på att det säkert var en kisspöl som jag stod i och sen så var det så äckligt så vi gick ut och tog den andra toan. fyfan så snuskigt det var!


28 maj

jag skyller på mammas dator, den har faktsikt inte blivit lagad förens igår. det är därför jag inte har skrivit på nästan en vecka. idag gick jag inte till skolan, inte p.g.a att jag var sjuk men jag var tvungen att läsa min engelska bok och skriva recensionen idag, och jag kände att om jag gick i skolan hela dagen skulle jag antaligen inte hinna klart. så jag var hemma och läste istället. sen när jag satt och kollade på tv i eftermiddags så small det till som bara den och fönsterutorna skallrade, sen blixtrade det då och då & samtdigt öste regnet ner, usch jag gillar inte åskan :(

igår var vi i kalmar med klassen, vi började med att åka tåget vid vid tjugo i tio. sen gick vi direkt till ett museeum där vi skulle hasa omkring i en timme, alla var lagom taggade. men innan vi gick in fick vi reda på att det gömde sig ett något lockade cafe där inne, så vi sprang direkt dit och fikade och sen fick vi gå efter en halvtimme. så det enda jag såg där inne var cafet.
i alla fall, det blev stan med julia och madicken en stund, hittade lite på gina tricot som jag gillade, men när jag skulle ta ut pengar SÅ HADE JAG GLÖMT MITT KORT HEMMA. jag kände mig ganska slarvig att jag inte kunde kolla om jag hade med det innan jag gick till tåget. men jag ska till stan i helgen igen och handla det sista inför balen & detdär på gina.
sen skulle dom som ville spela lagergame & vi var en hel del faktiskt, som lagkapten i vårt lag drev jag oss till förlust! haha nejmen, vårt lag var överlag lite mer avvkatande än det andra. så det sket sig. hahaha
efter lasergamet blev det genast väldigt bråttom att dra sig mot tåget. det slutade ju med att det var något fel på tågen och vi fick vänta evigheter på buss. ja, det var den dagen det iaf.

nu ska jag kolla på film och sova! godnatt


13.49

goddag! klockan är 13.49 och jag har hunnit med en hel del

- städat
- lagat mat
- varit i affären

i vanliga fall sitter jag fortfarande i sovtröjan och kollar på tv eller liknande. men det har det blivit ändring på!
jag har ingenting speciellt planerat ikväll sådär, så får väl se om det dyker upp något spännande.
idag hade annars varit en perfekt dag för att lägga sig ute i solen och schteeeka massssa, men solen vill inte titta fram så mycket idag. så jag får väl ta och lägga den idén på hyllan.

ha det bra sålänge!  ♥

.

I'm inlove with a fairytale even tought it hurts

soffan på plats

nu är soffan på plats, yesss! det blev ikea trots allt. nu är snart hela rummet klart, saknas bara lite grann.
det blev himla bra med den vita soffan tillsammans med det svart/bruna soffbordet.
ikväll blir det lungt och skönt hemma, pappa & jag lagar min favoriträtt nu så det blir lite extra mysigt då.

pengarproblem?

fint väder och allt när vi är lediga, supernice!
min dag började klockan 09.30 då jag steg upp, gjorde mig en god frukost och satte mig vid tvn en halvtimme kanske.
sen frågade pappa mig om jag kunde klippa gräset åt honom idag för han hade så mycket annat att göra.
pengar är det som kommer att fattas under hela sommaren så det är bara att tacka och ta emot!  lite pengar problem för min del eller, nejnej inte alls!
nej men jag klippte gräset och hjälpte pappa att tvätta lite på planket som jag ska måla om i sommar. sen blev det vattenballongkrig med kalllllllee, hehehehihihi.
jag vet inte om pappa och jag kör till ikea lite senare och hämtar min soffa, men jag vet inte säkert hur det blir, fårseee.
men skulle kännas riktigt skönt att få dit soffan idag, för nu står mitt nya soffbord ensamt & till ingen användo.
neje, nu ska jag inte sitta här mer utan får passa på att vara ute när vädret tillåter.
just nu känner jag bara för att umgås med någon, julia isf. men jag vet inte riktigt vart hon håller hus idag? :)






dagens evenemang

mitt frisörbesök tog himla lång tid idag, de hade många kunder att hålla reda på.
men resultatet blev bra och håret blev mycket blondare än vanligt, och det var riktigt fint.
idag var det näst sista skoldagen inför långhelgen, mycket uppskattat av mig måste jag säga. eftersom att det var varm och skönt idag passade vi på att sola lite mendans vi hann mellan lektionerna. vill ju ha lite bruna ben till vårbalen, något som inte kommer att hända mig, så det får nog blir någon gång i solariumet också skulle jag kunna tänka mig.
ikväll blir det historia, läsa igenon några sidor i samhällsboken tills imon och framförallt, film.

090518

nu har jag proppat i mig en x-allt pizza & är redo för fotbollsträning. okej, jag vet att det inte var rätt mat att äta, men jag kom hem ashungrig och vi hade ingenting annat att äta hemma. men i frysen hittade jag pizzan och det fick bli den i vilket fall. idag räknade jag & julia ut hur mycket pengar vi kommer att göra av med de kommande veckorna.  det var inte lite,
  • liseberg typ 700-800
  • springbreak typ 400
  • avslutningströjan 100
  • balen 110
  • lasergame 100
  • blommor till mentorerna 50 kanske
och en massa småsaker.

men hörrrrni, imorgon ska jag äntligen slinga håret & klippa det. men hur, som innan eller något nytt?
kom gärna med något/några förslag.




     

090517

Hej!

jag börjar med att jag hade en trevligt kväll igår hos släkten. grillning och eurovision songcontest. fast det var knappt något att kolla på, för vi kommer ju som vanligt nästan sist. fast norges låt som vann var ju en av de bästa i alla fall.
idag var jag så trött när jag vaknade att jag satt mig framför tvn i några timmar.
men nu ska jag sätta mig och plugga på historian som jag har prov på imon. men jag har inte ens öppnat böckerna, härligt va!
sen ska vi även ha nationellt prov i biologi imon. usssch!


vimsdag på ikea

men oj, det var visst ett bra tag sen jag skrev!

vet ni, när alla andra nior roade sig i polen låg jag faktiskt hemma och spydde istället. skitbra tajming sara!
usch, jag blev så himla ledsen när jag inte kunde hänga med, jag försökte verkligen, jag tog mig till bussen men fick hoppa av precis innan vi skulle åka. bläää!
men, A idag steg jag upp kvart i åtta. halv nio körde vi till torsås och lämnade kalle på zonläger, pappa och jag körde vidare till kalmar & mediamarkt m.m. sen gick vi faktsikt in på ikea med, vi koncentrerade bara oss på mig och mitt rum idag. och då är det ganska roligt. pappa och jag vismade runt lite snyggt och gick säkert tre rundor innan vi hittat allt. vi hade även lyckats att gå förbi en del två gånger.
men tillslut hittade vi en hel del, fast soffskiten ville inte få plats i bilen så vi får hämta den nästa helg istället med släp. så jag blev lagom sur när vi inte kunde ta hem den! sen fanns det ingen fin tv-bänk och inget fint sängbord eller vad det heter. så vi får väl kolla vidare någon annanstans.
när jag kom hem mekade jag ihop soffbordet, lampan & lite. grillning och melodifestivalen hos jonas, lena och kajsa.

lagom snygga ben..

jahopp, fredag igen då! lika härligt varje gång.
skoldagen slutade med idrott och orientering, fyfan, jag hatar verkligen det. benen är helt uppriva av grenar och sen lyckades jag även att nessla mig någon gång. så nu känner jag att dom är lagom snygga. men nu är jag hemma i alla fall. & snart blir det dusch och sen en film.
imorgon vill jag till stan för jag behöver köpa balskor, avslutningsklänning & ett par taights. sen vill jag även ha ett par gladiatorsandaler och en bikini men det får nog vänta, om mamma inte är hygglig och köper det åt mig, men jag skulle inte tro det! :) hahaha
Ikväll blir det lungt och skönt, måste börja tänka på vad jag ska ha för packning till polen & kanske börja packa det som är möjligt redan ikväll.

ha en bra dag/kväll. 

inlämningsarbete och strejkande datorer

åh jag blir verkligen galen.
det började med att jag kom hem, satte igång datorn hos pappa i hopp om att den skulle fungera idag ( den fungerade nämligen inte igår ) och såklart så strejkar den när man verkligen behöver den. men okej tänker jag, det är väl ingen big deal, jag kör till mamma istället. jag sätter igån datorn, efter 15 sekunder så bara lägger den av, jag provar några gågner och den gör likadant hela tiden :O så nu är båda jävla datorera sönder & jag skulle lämna in mitt arbete om leonardo da vinci, ( vi jobbar nämligen om konsthistoria ).  men idag var peter räddaren i nöden och körde hit med sin dator, så nu är jag halvklar med arbetet i all fall.
sen har vi ju grädden på moset också. jag tänkte att jag skulle ringa julia och berätta det och så, tror du inte telefonen lägger av då :O och den typ dör, och den hade även suttit i laddaren hela dagen, så jag pratar med mig själv en stund innan jag märker att det inte längre finns någon i andra luren. sen ringer farfar och efter ett tag gör den likadant och sen ringde jag julia igen och då gör den samma sak igen! åh, bra dag verkligen. 


i sista sekund


nu sitter jag här även idag och pluggar på fysikskiten, atom-och kärnfysik. meningslöst tycker jag, för jag är inte ett dugg intresserad. som alla andra nior så gjorde jag nationella i matte idag, skulle inte tro att det gick något vidare, för jag tyckte det var rätt svårt. men vi får väl vänta och se vad resultaten blir. 

aaaaaaaaaaaaaah, nyss kom mamma med mitt nya pass som jag tog i förra lördagen. det var verkligen i sista sekund, för på måndag åker vi ju till polen & det hade varit snyggt att komma med ett för gammalt pass.
finns nog inte många som tycker att man blir särskilt bra på det kortet och jag är inget undantag, men sen kollade jag på gamla pass & fyfasen, jag har inte skrattat så mycket på länge... hihi :)





                                                                                                                                                                                  

090504

då var första dagen på veckan avklarad. filippa, julia och jag blev klara med vårat teknikarbete, jag är snart klar med min pall & har ingenting att göra på slöjden så nu flätar jag ett armband, astråkigt!  svenska sista lektionen, vi kollade på en film om wilhelm Moberg, väntade typ bara på att farmor eller farfar skulle dyka upp där i högen, men nejdå. hahahah
det hade inte förvånat mig i alla fall.
nu blir det plugga järnet på fysik och histora, två prov denna veckan och sen är det nationella C-delen i matte imon, jag kommer inte kunna något ju.  men på måndag åker hela nian till Polen över veckan, det ska bli kul faktikst. och efter det så skulle jag inte tro att det är så många fler prov!
ikväll vid sju blir det träning men jag vet inte vart för någonstans riktigt, får väl ta reda på det...

Nu- först lite mat i magen, göra en kopp varmt te och fram med böckerna och ha tråkigt fram till halv sju!
hejdåråååå.


                  

                      bilden är från helgen i kristianstad, då hela släkten varit där för att
                      min kusin konfirmerades.

RSS 2.0