up and down



Nu sköljs uppdragen som en våg över mig (jag som har så små lungor också, klarar ju knappt 10 sekunder under vatten). Lite så känns det, dock kanske det inte riktigt är så. Sen att jag skiter i brallan varje gång jag tänker på att körkortet ska klaras av också. Kanske är så att en kladdkaka och lite teoriplugg skulle sitta fint som en smäck? Ah



penguins








Påtal om absolut ingenting, så är pingivner så jävla fräna. Träffade på detta härliga gänget i somras (och ja, jag hoppas att ni lägger detta på minnet).
Det är någon visst med dem. Kanske att det är så jävla kul att härma deras underhållande gångstil, eller bara att ställa sig i den positionen framför spegeln och betrakta hur jävla efterbliven man ser ut i den ställningen. 
Jag vet faktsikt inte. 



Långa nätter.

Bland mörka skogar och nästan tomma vägar, sjöng och dansade vi oss igenom resan hem från Vadstena till kramgoa dansbandslåtar så att atosen (observera atos, ingen annans än morfas, endast lånad) nästan välte. Inte förrän efter midnatt fick jag mina 4 timmars sömn, då jag var tvungen att ta sjutåget hem från Kalmar. Men fan, vilket helg jag har haft.

a long way to go.









Min mat och sovklocka ringer snart för sovdags. Och hoppsan, imorgon måste jag springa ifrån skolan för att hinna med tåget mot Kalmar, så att Lotta kan hämta upp mig för 27mil bilresa mot Vadstena (enda anledningen till att jag slänger upp bilder från senaste vistelsen där.) 
Packa är överskattat förfan. Har jag alltid tyckt!

the unknown









Påtal om det, så tyckte jag mig minsann höra något kusligt läte utanför mitt fönster. Men, det är nog bara grannens tjocke kattefan (okej att kalla en katt som driver min gose till vansinne för det) som äter upp stackars oskyldiga fåglar. Ja, han är lite kallhjärtad så.

Gose





Gosar en smula med min mysekatt. På hennes villkor är det helt okej att göra det, men absolut inte på någon annans. Så det gäller liksom att ta tillfället i akt. 
Om en stund tar Julia och jag och går en såndär evighetsrunda och belönar oss själv med pizza efteråt. Plus minus noll. Ett exemplariskt upplägg!

roadtrip.



Är en väldigt lyckligt lottad tjej som fick äran att födas med detta ofantliga hår! Elleeeeer? 
Tar bilen in till Nybro med mammasen snart och packar på oss lite förnödenheter. 



Back home.



Efter fantastiska dagar i Köpenhamn, som en avslutning på denna sommaren, går jag återigen och lägger mig i min egna säng. Trött as hell. Godnatt!

Copenhagen is calling


weheartit

Färdigpackad. Nåväl, nästan iallafall. 
Det är likadant varje gång. Nästan så att jag tror att någon spelar ett spratt med mig, för varje gång jag ska ha någonting, så försvinner det. Det är alltid, alltid så! Jag blir förbannad, drar en jävla svordomsramsa och skyller på någon annan oskyldig familjemedlem. Dock visar det sig tillslut att det är jag själv som är boven?

Jag ber om ursäkt familjen, ni har en dotter/syster som är aningen tankspridd!

follow your heart, but take your brain with you.



En badtunna och några tjejer är allt som krävs för att ta död på en annars ganska tråkig lördag. Dock hade jag en huvudvärk som inte ville släppa under hela dagen. Så jag somnade mer eller mindre på mommangen när jag väl var hemma sen. Jag sitter och småläser lite till körkortet och suktar efter den goda doften som sipprar in genom dörren från favoritmaten som pappa står i ugnen nere. Har en aning svårt att bärga mig från att gå ner och tjuvstarta lite. Har ju en liten tendens till att jämt och ständigt vara matsugen. 

Nu slog även tanken om att det är i grevens tid att jag börjar packa snart också. Tåget mot köpenhamn går vid 07.30 imorgon!

Hello freshie!





Gillar du att känna dig sådär ovanligt fräsch rekommenderar jag er till att sova med sminket, i jeans, strumpor och en tjockt stickad tröja, med en marabou i sängen under ett duntäcke. Du kommer garanterat att känna dig som en ny människa. Jag lovar!

Några koppar kaffe och en dusch, sen så är jag jävlar redo för att agera fönsterputsare!


En vecka med sol, tack.



Har precis avverkat sista jobbdagen. Har lite delade tankar om vad jag tycker om det. 
Men, ikväll är planerna att ta tåget in till Kalmar en runda. En dusch innan dess är nödvändigt! Jag känner mig inte speciellt... fräsch.

under the stars



För att inte göra samma misstag som i morse, så tar jag och kryper till kojs nu. 
Godnatt!

A hell of a ride





Efter att ha spenderat de flesta ljusa timmarna av dagen tillsammans med pappa och Kalle på Bauhaus, så känner jag nu till stället lika bra som om det vore mitt egna rum. Ett tag var jag nästan nära på att gå till kassan och be dom efterlysa familjen min. Sprang runt där inne, ensam, som en borttappad liten treåring. Nästan tårögd (av ilska då) var jag också.

Det enda förslag från min sida som lyckades så igenom under dagen var att magen skulle mättas på Subway. Tack!

frustration.

En dag ute på landet









Det resulterade i sjuhundraarton myggbett som jag kliat sönder i sömnen inatt. Jag är ju inte den där fjanten som springer runt och fuskar med myggmedel. Jag gillar att leka lite krigare istället. Det borde inte vart en jävel som kunnat komma åt mig och tagit sig ett litet sug på mig igår, hehe. Men ack, jag hade fel. Uppenbarligen!




We're going on a roadtrip!





Hela dagen har varit en enda stor "roadtrip". Allt från ärenden på jobbet till längre resor. Som ett stopp hos min underbara släkt. Man slutar aldrig förvånas när man är i deras sällskap. Där är det ingenting som inte händer, om man säger så. 
Vädret fick nyss fnatt. Slog om från sol och värme till piskande regn och förjävlig åska. Dock är det ganska mysigt att sova när det regnar. Så jag tror minsann jag ska stänga av dumburken och krypa ner under mitt täcke.  
05.30 ringer klockan. Klart som fan jag är redo för det.. Eller?


a girl from another planet.



Imorse var det hårt att stiga upp. Så hårt att jag nästan lyckades att somna om med kaffekoppen i handen.
Nu laddar jag upp psykiskt inför dagens kommande evenemang. Kommer bli galen. Jag svär.


En sjuhelvetes morgon.

Att vakna upp med hela hjärnan igentäppt, mer eller mindre, är inte det roligaste. Att efter ett evigt letandes inse att mitt nässpray är kvar hemma (befann mig på Öland), är ännu värre. Buy hey, I'm still alive!


Är helt kär i denna söte fan. 



i feel your arms around me



Har lyckats plocka fram mitt allra bästa humör idag. Kan säkerligen bero på att:

- Det är fredag och därmed helg
- Om en stund rullar bilen mot Öland (precis som jag ville)
- Tanken av att Cypern ska bli så underbart skönt

Packning står på tur.

young love



Sugen som ett as på tonfisksallad. Var ifrån det enorma suget kommer ifrån har jag inte en susning om. Kan eventuellt kommit ifrån den underbart goda tonfiskbaguetten som snällt låg och stirrade på mig under mitt val av delikatesser under dagens besök på fenix med Julia. Men jag vet inte. Det är bara en teori. Är det något annat som jag också är jävligt sugen på så är det Öland. Jag åker dit imorgon. Med eller utan någon följeslagare. (Kanske inte. Men nästan.)





ååååååååhåhåhåhåh



Har suttit och kollat lite resor med mamma. I slutet av september, då det börjar bli lite grådaskigt hemma i Sverige, känner vi att Cypern skulle sitta som handen i handsken. Jag vill. Åh ja, det vill jag verkligen.

Ikväll står jag också för grillningen. Mamma och Kalle kan skatta sig lyckliga. Verkligen.

matorgasm




Idag har jag bokstavligt talat slängt i mig kantarellmackor. Ibland tvekar jag på om det finns någonting som är bättre. Mina smaklökar framställer någon form utav orgasm. Typ.





with or without you.



Inte en bildjävel tog jag på emmabodafestivalen. Något jag har lust att döda mig själv för nu.
Höjdpunkten var helt oförväntat Moto boy, som i fredags natt tog mig med storm. Var helt bortkopplad från omvärlden just i det tillfället. Inte varje manlig prick som är så sjukt vacker/snygg i illröda läppar!

RSS 2.0