packat och klart

allting är nu packat, förutom det som jag inte kan lägga ner förens imon.
vid 10.00 imon tänkte vi sätta igång resan då det börjar med bil mot göteborg, vidare sen från landvetter till turkiet och våran slut destination alanya. där ska det spenderas två förhoppningsvis härliga veckor tillsammans med kusinerna. men först ska jag ha mig en god nattsömn så att jag är påhugget imon. så det blir en tidig kväll vill jag lova!

tyvärr är mitt kamerabatteri på laddning så det blir ingen bild över packningen, men jag lägger upp en baotahög med bilder när jag kommer hem.



onsdag kväll

nu har jag hunnit med lite packning, maten börjar bli klar så jag tog en paus.
fortsätter troligen efteråt. lite bilder på vad jag tar med mig kommer antagligen. men jag lovar inte!
:) 

måla måla måla

dagen har bestått av målning av planket. jag måste säga att det var tråkigt, men det måste ju göras.
det får nog bli en fortsättning imon eftersom att det inte är färdigt än. om en stund ska jag börja packa det som kan packas redan nu. men smink, plattång, tandborste m.m kan jag ju inte packa förens samma morgon som vi åker.
ahaaaaaa,  nu kom jag på att både systemkameran och digitalkameran är urladdade så jag måste springa upp och sätta båda på laddning, haha jag hade varit asglad om de var urladdade när vi skulle åka.

ikväll blir det saras favorit till middag. kräftor, mumms i love it! jag ljuger inte när jag säger att jag kan trycka i mig hur många som helst, när jag slutar äta beror det mera på att det är jobbigt att äta dom när man måste skala och fixa, men egentligen är jag inte mätt.
men nu så var det packnings time.

waffles at five

klockan fem bjuder farmor&farfar på våfflor, jag vet inte när jag åt det senast.
efter det är det träning och sedan kväll. ♥ 
 

sitter hos julia

Hej! nu är jag hos julia, blev kvar här fast jag egentligen bara skulle köra hit och hämta min plattång och sololjan.
vid ett är jag i alla fall hemma igen för då ska julia in till kalmar och tatuera sig. vi har en som är lite nervös här! haha, fast det hade jag med varit. 
nehe jaha, och vad ska jag hitta på idag då, samma som vanligt kanske inte vore fel ( och då menar jag soffan och one tree hill), näe fan va sämst jag är! nja, får nog klura på den ett tag så får vi se hur det slutar. men nu ska jag återgå att umgås med julia en stund innan hos åker. var ju ett bra tag sen vi träffades.  
puss


sköna ölandsdagar

åter hemma från öland igen. har spenderats många härliga dagar där på sistone.
men idag var vi tvugna att köra hem eftersom både kalle & jag har träningar i veckan och på lördag åker vi ju äntligen till turkiet och innan dess måste man ju fixa lite.
så det blev en alldeles för tidig morgon med tanke på att det blev en alldeles för sen kväll igår. haha nej men vid nio tiden kom ett helt gäng med folk till stugan och gjorde oss besök. vi hade riktigt kul! elin, hedvig & jag gick ut på en spännande bajsrunda med tre hundar, kortspel och annat hela kvällen, ja ni förstår att det blev en lång kväll.
upp och hoppa blev det vid klockan halv nio imorse. glad var jag inte! haha nej men kanske inte så social mot alla precis. men vadå, jag hade sovit förlite, det måste väl förklara saken... eller? 
när vi väl kom där ifrån och satt oss i bilen var allt jag ville att komma hem och slänga mig i soffan och kolla på film.
men nej någon måste gjort vägen mellan Djupvik, Öland - Emmaboda några mil längre. för fasiken vilken lång tid det tog
(inte längre än vanligt, 1, 30 min) men det kändes som en evighet.

men nu hade jag tänkt ta fram penna och papper och göra en packningslista, (något som jag har börjat göra på sista tiden, för annars är det stor risk att jag glömmer något viktig) haha, skulle ju inte förvånat mig om jag står där som ett fån och inte kommer in för att jag glömt passet. så kul ska vi inte ha det, så med det är nog bäst att jag sätter igång nu. för två veckor krävs det en packningslist så jag vet att jag har allt innan!
pusssss


jag är trött

ae, nu är jag halvt död. kom precis innanför dörren och pappa fick nästan släpa in mig.
så jävla jobbigt, borde nog hållt igång lite mera under lovet än vad jag gjorde.
hela jag är full med gräs med tanke på att det var nyklippt, oräfsat och blött på planen. så nu ska jag knalla upp till duschen och sedan blir det pizza, haha och där försvann dagens träning. 

falling rain

klockan tickar och jag har inte gjort något nyttigt idag, tvn in hours. eller jo visst, har sällskapat pappa när han tvättade taket på garaget. men jag satt mest och retade honom för att han jobbade och inte jag. dock började det regna efter en stund och jag sprang in och stackars pappa fortsatte trots att det öste ner.
som tur väl är tränar jag ikväll vid sju, eftersom att jag tillbringat de senaste dagarna i stugan på öland så kunde jag inte komma på första träningen i tisdags efter sommaruppehållet. känns kanske inte som om jag har hållt igång under uppehållet som jag borde. men det blir bara till att hänga med i alla fall.



duschen väntar

good morning! ännu en sen morgon. men whatever, solen är ju inte framme i alla fall och himlen är grå så jag har ju inte missat så mycket. jag antar att det blir en dag framför tvn & one tree hill. men först ska jag ta mig en dusch för den väntar på mig och fräscha till mig lite sisådär. ciao!

kommer inte på någon rubrik

jag måste sluta att börja inlägget med en "ursäkt".
men haha, det stämmer ju faktsikt, under sommaren har jag varit usel på att uppdatera.
men nu är jag här i alla fall.
bergkvara med tjejerna blev lyckad. till en början lite segt med kvällen drog igång riktigt bra tillslut.
dagen därpå körde mamma mig och kalle till kalmar där pappa hämtade oss och vi körde vidare till öland.
dagen därpå kom även våra kära kusiner från kristianstad och gästade oss. nej, det är ju deras stuga med men de är inte där så ofta eftersom det är en bit att köra, så det är så himla kul när dom kommer.
haha, vi satt och pratade massa om vad vi tycker att vi ska hitta på när vi kommer till turkiet, 2 veckor endast på playan utan omväxling blir lite uttjatat kanske, så någon utflyckt måste vi ju kunna trycka in någonstans.
något som jag verkligen måste göra innan vi åker (nästa lördag) är att shoppa en massa kläder som jag ska ha med mig, jag har inte tillräckligt med sommarkläder för två veckor känner jag. men sen är jag även sugen på att spara mina kläder och handla upp mig med en massa höstkläder innan skolan börjar, ja allt går ju inte ihop sig jämt!  med det löder vi nog på något klyftigt sätt.





dagens består av bilden ovan.

tagggggggar

taggggggar inför ikvälll minsann, då det blir bergkvara med de mest efterlängtade tjejerna!
men först så ska vi alla träffas hos julia vid fyra och ha lite förfest.
men först måste jag hinna med att laga mat + äta. duscha, välja kläder, platta håret och sminka mig. så jag börjar känna att det är på tiden att börja nu. eftersom att pappa dissade mig igårkväll och drog till öland så får jag laga maten själv, då jag tror att det bara kommer att blir något enkelt (dvs pasta med baconsås) haha, till 90% blir det de när jag själv lagar maten.
på söndag har jag bestämmt mig att ta tågen till kalmar och där hämtar pappa upp mig (och kanske lillebror) och åker tillbaka till öland. hör hört att mina kusiner just nu befinner sig där med. och jag måste säga att det är en aning trevligare och roligare när man är flera där.

asså, jag tycker att ni ska ha en bra lördagskvälll för det har jag bestämmt mig för att ha. 

haha

(jag) mm, det är sara.

(mamma) hej, haha sover du?

(jag) ja, man ringer inte innan klockan tio och väcker mig

(mamma) haha, sara jag sitter och äter middag nu, klockan är snart ett.

(jag) middag, jasså....  VAA, ett? farmor skulle bjuda mig på mat vid klockan halv ett!?

haha, stackars farmor, jag fick ringa henne direkt och säga att jag sov tills nu och att det inte var någon mening att jag kom så snart. så jag ska upp till farmor vid tre och äta lite istället.
och det betyder att jag måste kila nu, hinner ju inte sitta här och dega nu.
pusshej

ö-ö-öland

satt mig vid datorn nu efter en god middag, tacos gjord av sara och julia.
julia tog precis en dusch och jag väntar på min tur att ta en dusch och fräscha till mig lite grann. vid femtiden drar vi till Borgholm och kollar runt lite, sen får vi väl se vad som tittar fram. 
annars? jo dagarna här har varit ganska bra. lite tråkigt ibland då vi inte haft något att göra, men annars har det varit bra.
men vi funderar på att åka hem redan imorgon fast vi egentligen skulle stannat till på fredag eller lördag.
nejmen nu hör jag att julia verkar vara klar, så nu ska jag ta mig en dusch & sen fixa mig.
ha det bra, puss


here and there all the time

uschochfy så dåligt jag är på att uppdatera nu. men jag är aldrig hemma och har ioförsig haft dator med mig, men det har inte blivit av.
i onsdags var jag hemma från stockholm. det blev shopping, grönan & skansen. trevligt!
sedan har jag varit nere i hallarum några dagar och bara slappat. men idag fick mamma köra hem mig & filip tidigt, närmare halv nio för filip skulle till göteborg & jag ska till öland med julia imorgon & vi stannar nog hela veckan nästan. till lördag blir jag antaligen kvar. jag vet inte om vi ska hitta på något särskilt, blir nog massa sol&bad och annat kul skulle jag kunna tro. och på lördag är det bergkvara som gäller.

 

home sweet home

visst är det skönt att vara hemma, men ändå inte. tråkigt att vara hemma i "emmaboda" igen men skönt att vara tillbaka till sin egna säng.
nu har jag precis slagit mig ner vid datorn. vi var hemma runt halv fem och strax därpå gick jag ut och klippte gräset för att tjäna in lite extra pengar till stockholms resan imon. aja, jag tänkte bara berätta att jag är hemma. ska lägga in alla bilder från helgen nu och sen kommer dom upp på bloggen inom den närmsta timman.


kvällsinlägg

godkväll allesammans! ;p

nu börjar allvarligt talat mina ögon att sjunka ihop, jag vet knappt vad jag skriver. haha jo men det känns typ inte som om jag hänger med. jag tror att jag tänker säga godnatt och sov så gott, för det känns det som att jag kommer göra.
men innan jag pallrar mig upp och gör mig iordning för sängen så måste jag berätta att jag hittat ett riktigt lite mysigt smultronställe på baksidan! haha, eller kanske inte mysigt. men runt niotiden så var jag bara ute en sväng på baksidan och kollade mig omkring lite, för att det var så varmt inne. helt plötsligt när jag gick vid buskarna såg jag något rött som lyste upp framför mig. inte har jag vetat om att vi har smultron. så där satt jag mig en stund och njöt av sommaren. konstigt att jag inte sett det innan, för det var ju ändå inte bara en planta utan hyffsat mycket.

                                                       
                                                                               

                                                       
                       smultronen går knappt att motstå
                                                                      

wonderful evening outdoors

har suttit ute med pappa på trappan och bara tagit det lungt ikväll, mysigt tillsammans med detta underbara väder ju.
det verkar även som att mina vänner har kommit in på de linjerna som de sökte som första val, dock har jag inte pratat med alla än men grattis till de 93:or som kom in på sina första val och ett särskilt stort grattis till mina vänner!
ikväll/imon så måste jag packa. för imon efter lunch så åker jag och julia till hallarum med mamma och peter. ska blir skönt, bara vädert håller i sig så tror jag att det blir en toppenhelg. måste ju även försöka att få upp julia på vattenskidorna. (y) jag är åter hemma på söndag igen och tidigt på måndag morgon åker jag till stockholm och har lite allmänt trevligt i tre dar. 
 

och den 1 augusti är saris påväg till turkiet.

start of something new

och tre år framöver kommer jag att läsa sam/media på stagg!  fasiken så glad jag blev när jag kollade i brevlådan och  såg att antagningsbrevet hade kommit, för ungefär 15 min sen. & jag kom in. :)
det blir liksom som en start av någonting nytt, eftersom jag nu kommer att inrikta mig på någonting som jag tycker är intressant. gud så kul det kommer att bli, ( hoppas jag i all fall ) .  hihihi ♥




RSS 2.0