one way or another



börjat packa ner lite av det som kommer att följa med till mallorca, men resten slänger jag ner imorgon.
antar att jag som vanligt kommer att komma på fler och fler saker som är nödvändigt att ta med men som jag sedan inte ens kommer använda en enda gång. kan tänka mig att jag inte är ensam om det?

eftersom att vi måste åka klockan 01:00 imorgon mot göteborg & landvetter så har jag två alternativ.
1. dygna så jag sover hela dagen imorgon istället.
2. sova snart och vara h. dur jäkla trött som helst hela resan.
just nu så lockar alternativ 2 en aning mer då jag är svintrött, men antar att de inte gör det imorgon.




yes baby, i'm back!

borta bra men hemma bäst? - jo det skulle man kunna säga!
fasen så skönt att komma hem och släbnga sig i soffan och sätta på en film. det är precis vad jag har gjort nu. efter 6 härliga dagar på öland tillsammans med släkten + några andra känns det faktiskt väldigt skönt att komma hem, även fast jag älskar att vara på öland.

i vilket fall som helst så ska jag snart packa upp, låta pappa tvätta alla kläder och sedan måste jag packa om igen! för imorgon natt bär det av mot landvetter och vid 07:00 på fredag går fasiken planet mot mallorca, fytusan så härligt.

(tyvärr visade det sig att minneskortet till kameran låg kvar hemma, därav inte ett enda kort ifrån midsommar och allt) duktigt sara!

away

look of today






nu drar glada jag över till öland och spenderar ett antal förhoppningsvis soliga dagar där!
kommer hem senast på onsdag då vi åker till mallorca på torsdag.

ha nu en glad midsommar alla där ute!

give me freedom

jösses vad mina sömntimmar skiljer sig från dag till dag. ca10 timmar har jag sovit de senaste dagarna.
men idag vaknade jag upp vid klockan 5, klarvaken, av att det var hot as hell inne i mitt rum. låg och smsade lite med julia såhär på morgonkulan. det var lögn i helvete att somna om, tror till och med jag försökte att sova på golvet? när klockan var sju så gav jag upp. jag gick då ner till soffan och la mig och satte på en film och tillslut så verkade det som jag lyckats somna om. för då var klockan helt plötsligt elva! jag får detta till ca 5 timmar?

aja, nog om detta. sitter nu ute och fullkomligt njuter av den härliga midsommar-solen och lyssnar på musik.
i helvete om det är borta imorgon!
snart är det dags för lite packning och sedan rullar bilen mot öland. men först ska jag bättra på min bränna såhär innan man drar till mallorca.

take me to the place i love







dagens värme har bjudit på en lätt klädsel.
hoppas att det håller i sig ett antal dagar nu.
sol på midsommar vore guld värt!

gammal skortja från gina
shorts från bikbok

sen får ni även en blick på mina nya skor som är inköpt på din sko.

this is it



såhär har dagen sett ut för mig! + jordgubbar och choklad, men kameran orkade
tyvärr inte med så länge. härligt att bara ligga och steka ute i solen utan något annat att tänka på.
har kört på en michael jackson dag med då spotify endast spelat hans låtar. vet inte varför, men kände mig på det humöret. imorgon eftermiddag rullar bilen efterlängtat mot öland där det ska firas midsommar. kommer hem senast på onsdag, beroende på väder&vind.

upprivna ben

det blev ju en minst sagt en målrik match när portugal för några timmar sedan
besegrade nordkorea med 7.0. haha, älskar vm!

från det ena till det tredje så är mina ben alldeles upprivna av dagens trädgårdsarbete. har klippt buskar och dragit ogräs i flera timmar. avslutade det hela då regnet kom på besök!
gud vad jag längtar till midsommar nu. blir inget märkvärdigt då jag åker till öland och firar med min släkt och efterlängtade kusiner som kommer upp. tycker faktiskt det är ganska mysigt!
så på torsdag drar vi mot öland och stugan.




city

hade en mysig dag i stan med mamma igår. fick med mig ett par skor med snygg kilklack, flipflop, bikini och strumpor. denna dagen har hittills spenderats i soffan då jag inte tycker att huvudet inte riktigt hänger med som det ska idag! får bli en skön hemmadag/kväll tror jag.
var nyss inne på smhi och kollade vädret över midommar och det lovar gott ska jag säga. dom lovar 20 grader och sol, det är väl ingen som tackar nej till? hoppas att det blir så då också!



haha, och här dyker de snygga trätofflorna återigen fram. i like it!


love!

vankas grillning ikväll! haha, känner att jag kanske borde hoppa in i duschen snart då.
sov till ett även idag då jag vaknade av att pappa ringde. gjorde min en god frukost som innehöll äggmacka, tomat-ost-skink macka, en fet kopp kaffe och ett glas juice. inte varje dag man ägnar all den tiden att slänga ihop lite frulle!




älskar tanken av att jag sitter på planet mot mallorca om exakt 2 veckor!

Don't you Dare



tar nog en sista sväng till stan i helgen innan vår lilla trip till Mallorca, måste ju vara fullt utrustad och för tillfället äger jag inte ens en passande bikini. känner jag att jag att pengarna går ihop tar jag nog även och kollar på det ni ser på bilden ovan!

sol, cola och musik!

första sommarlovsdagen känns ganska inbjudande. solen har tagit sig i kragen och pallrat sig hit lagom till sommarlovet. klarblå himmel, varmt, iskall cola & musik. vad kan göra dagen härligare?

gårdagen var supertrevlig, började i skolan med fika med klassen, kyrkan och sedan studenternas utspring! därefter åkte jag med mamma och peter dit vi skulle fira annans student.
vid cirka halv tio drog jag, julia och filippa oss mot en kväll med lite folk från klassen.
hade en jättetrevlig dag/kväll!

summer vacation, bitch!

godmorgon pigga och glada! ja, glada är vi definitivt. eller hur?

klockan ringde för lite mer än en timme sedan och det var bara att dra sig upp ur sängen.
nu tänkte jag börja trixa lite med håret och sedan sminka mig & sedan så tror jag det är ganska på tiden att gå bort till skolan och gå på skolavslutningen och sedan blir det student!



haha, varför inte bara gå såhär i håret?

time for graduation

precis hemkommer från folkets hus där niornas cabaré höll till.
dagen har annas bestått av engelska munta och från klockan tio till halv tre (tror jag) höll jag, julia, filippa & leif på med bordsplaceringen till studentmiddagen imorgon. sen gick vi hem till mig & hade tidigare planer på att grilla, men dock blev det pizza istället då vädret inte tillät grillning. (haha, andra pizzan denna vecka)!

imorgon är det skolavslutning, student och allt vad det innebär. eftermiddagen/kvällen spenderas hos lilla anna (eller borde kanske säga stora) som har äran att ta studenten.



(ursäkta kvaliten på bilden)

än så länge så har jag bestämt att det är det här jag ska ha imorgon. haha, vi får se om det är samma imrogon. man vet aldrig!

morning news and coffe

tur att kameran inte alls är kass


klockan ringer, snoozar i 30 min, morgonrocken, sätter på kaffe (i sömnen), hämtar tidningen, klär på mig & hamnar här.
det börjar bli som en rutin känner jag. nu sitter jag här med mit morgonkaffe och försöker att göra det bästa av situationen, försöker öva in lite engelska ord, men det går åt skogen!
någon frukost kommer jag absolut inte kunna trycka in mig, det är jag alldeles för nervös för. usch, det kan inte vara hälsosamt att oroa sig så mycket, men jag hade endast G i engelska i nian & jag vet att jag inte alls är bra på det.

ikväll kör vi en grillkväll och sedan tänkte vi gå bort och kolla på niornas cabaré. tänk att det var ett helt år sedan det var vi som var nervösa och skulle visa upp våran för alla föräldrar, det är inte klokt va fort tiden går!



wait, summer vacation starts on wednesday

jag har insett att min hjärna redan tagit sommarlov då jag inte ens tycker det är nödvändigt att ta fram engelskaboken och läsa inför morgondagens sista munta. för ingenting av det jag läser stannar kvar i hjärnan. men imorgon så har jag endast min engelska A munta direkt på morgonen och sedan så har mitt sommarlov så gott som börjat! visst, jag, julia och filippa ska hjälpa till med bordsplaceringen till studenten, men det räknar jag liksom inte som något astråkigt. nu ska ingen studiebok fram tills i slutet av augusti igen. låter grymt i mina öron!


känner mig ganska så sliten idag
men det måste vara okej att vara det när man inte gör något annat än att gå hemma om dagarna?

adore you


hahaha, sexigt med trätofflor! men jag använder alltid dom där.














klart jag badade! ;)















kom på att jag inte delat med mig av förra helgen på öland. därför jag gör det i form av lite bilder!
ni ser, vädret var helt underbart.

i...s-u-c-k!

har läst igenom 3 av 6 texter & inte ett skit om skolsystemen i england respektive USA.
och om jag ska höja mig till vg måste jag göra en vg/mvg-munta imorgon. ett mirakel måste ske!
kan det vara på tiden att läsa klart texterna nu kanske?




jag hatar dethär

headache

hemkommen från en oavgjord (1-1) match i konga, precis slängt i mig en halv pizza och har en satans huvudvärk. känns som om det kommer sprängas vilken sekund som helst. inte alls särskilt kul!
nu lockar sängen mer än någonsin och jag tar nu och lägger mig framför sunes jul.

it's good




i brist på annat går jag runt och provar studentoutfit. jag tror den blir ganska bra! eller okej, kanske inte ligger någon större fantasi bakom den, men den duger ju ta mig fasen.
att jag sen kommer att ändra mig 1000 gånger... det är en annan femma!

samlingen är snart och molnen börjar tjockna till sig ser jag. åhnej, bara det inte blir regn.

puuuuhhhh.

nu lämnade jag in årets sista uppdrag! känns rätt okej faktiskt. så snabbt har jag nog aldrig någonsin gjort en engelskarecension förr.

nehe, känner att jag inte har något intressant att skriva nu. men jag återkommer lite senare! (förhoppningsvis då med något intressantare)


rudolf andersson




känner att humorn ligger på topp ikväll och jag kom då på den briljanta idén att det enda rätta är att sätta på sunes jul. (ja, man kan faktiskt se det även på sommaren)




HAHA, rudolf andersson får mig verkligen att skratta högt!


fit for fight

usch va trött jag är nu! imorgon kan jag inte sova bort halva dagen då jag måste göra mitt engelskauppdrag som jag fortfarande inte har gjort, fy på daj sara! sen kan det nog vara bra om jag läser en eller två texter till muntan också. sen är det match i konga & fasen va taggad jag är, har inte spelat match på jättelänge p.g.a min härliga hals som tjabbade lite med mig under ett antal dagar. men nu är jag fit for fight igen och redo att ta hem 3 nya poäng.

så nu känns det som om det skulle vara ganska skönt att krypa ner i sängen & kolla igenom x-antal filmer!





så kan det va!

dagen kunde ha börjat bättre om man säger så.

klockan nio plingar det tre gånger på dörren och eftersom pappa var ute och klippte gräset så var det jag som fick springa ner i morgonfrilla och öppna. där står ingen mindre än baraabaabaapaaaaaaaa, farmor och farfar!

farfar: - hej, jaså ni är vakna!?

åhåhåhhåhåh, när man för en gångs skull hade lite ro och inte vaknat så vaknar man av att inga mindre än farmor & farfar kliver in och undrar vart pappa håller hus. det värsta av allt var att jag hade en superdröm just då (hehe, men den håller jag för mig själv).
sen var det lögn i helvete att somna om ska jag säga. så det var bara att gå upp och sätta på kaffet istället.

eftersom att pappa ville vara hemma till fyra och kolla på vm så hinner vi inte med att åka till kalmar idag, men han ville köpa en ny träningsoverall så vi kör nog en snabbis till kosta om en stund så jag får väl skynda mig att göra mig iordning nu. har nämligen duschat precis!


11.06.2010





har krypit i sovtröjan nu, inte för att jag är speciellt trött utan mer för att det är skönt.
kvällen har inte varit så händelserik. kan t.o.m. kortfatta den med ett enda ord: fotbolls-vm.
har nyss provat allt jag äger och kommit fram till att det finns en enda möjlig outfit tills onsdag.
så det lär väl få bli den då kan jag tänka mig. visst, pappa och jag kanske ska till stan imorgon, men eftersom månadens studiebidrag redan är slut (ooups) så får jag väl försöka att fjäska till mig det allra mest nödvändiga, bikini & sandaler. ett måste till mallorca!


bafana bafana

jaha, då har VM startat och under en månad så kommer det inte att vara något annat på tvn än just vm.
ingår man i familjen sandberg så är det inget annat än fotboll som gäller. okej, det gör inte mig så mycket faktiskt. för jag kollar gärna jag med! fast inte precis på ALLA matcher.

jaja, nu väntar match nr 2 som börjar nu vid halv. det är la bara att slå sig ner och vara tyst!

something white

jag börjar få lite smått panik. eller inte panik kanske, men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig på studenten. min "plastsyster" (eller vad man säger nuförtiden) Anna går ut på onsdag och varken hinner jag till stan eller har råd att köpa något nytt. hade ju varit trevligt att bära något vitt, men jag har i princip ingen vit klänning & inte har jag något annat att ha på mig heller. kan ju liksom inte komma helt kolsvart? jag får lösa det där på något vänster... men hurfan?

godmorgon förresten!

kors i taket!

kors i taket! trots alla mina sovmornar (säger man ens så?) så har jag svårt att hålla mina ögon öppna och klockan är inte ens elva. men i vilket fall som helst så kan jag sova hur länge jag vill imorgon, det enda som helst behöver göras är det sista inlämningsarbetet i engelska som består utav en filmrecension på en film som jag knappt kommer ihåg. men jag ska nog kunna klara av det också ska ni se!

nähäää, nu är det snart dags att krypa ner i sängen & kolla på lite oth, om jag inte somnar direkt vill säga!
känns ganska troligt i nuläget :)




lycka

sex dagar till sommarlov, inte en enda lektion kvar och en fullspäckad sommar. det kallas lycka!
Mallorca, Öland, gothia, emmabodafestivalen m.m. har hört att till och med min käre kusin kanske pallrar sig till rassle i sommar. det tycker jag låter suveränt!
dock vet jag inte riktigt hur semesterkassan kommer att klara sig, då jag tyvärr inte ska jobba mer än 3 veckor.

neheni, nu måste jag gå ner till affären i ösregnet! får leta upp ett paraply tror jag.
hejssss



kämpa på nu sara..



ojojooj, nu har vi inte en enda lektion kvar tills vi slutar, en enda liten munta som ska klaras av bara! kämpa på nu sara.
haha, dagen började bra då julia skickade ett sms till mig vid halv åtta i morse där det stod: "vart är du?"
då visade det sig att hon tagit fel på klockan och var i skolan redan vid halv åtta och trodde hon var halv nio. så jag fick ett litet besök av henne i morse innan skolan. dagen slutade vid halv tolv och nu sitter jag här och kollar runt lite i brist på andra roligheter.



i gotta go back, back to school..

again!



har fastnat framför tvn ikväll. inte helt ovanligt kanske! just nu är det morden i midsommer som håller mig kvar.
men efter att det är slut så är det bums i säng för mig, imorgon är det första skoldagen sen i fredags. så måste ju redan upp vid halv åtta(suck). hehe, och vi har bara två lektioner imorgon, inte fy skam!

amen gud, nu hänger jag ju inte med i handlingen när jag sitter här.

"tudiluu, au revoir, auf wiedersehen, ciao, ching cha che"





suprise!

muntan gick i mina ögon dåligt, men tydligen så hade jag skrivit ett vg på provet och min munta var helt okej?! tydligen så jag fick ett vg. intresseklubben antecknar... jag vet, men jag blev så himla förvånad.

jag har inte en susning om när träningen är ikväll. så måste ta reda på det med detsamma, lär väl missa den annars.
och det känns inte riktigt som om jag kan göra det då jag varit sjuk i två veckor. visst, jag har ett schema på det hos pappa, men liksom orkar man cykla 400 meter för att ta reda på det nu? nae inte precis!

ertyjhbnvehibgtighbdrs

godmorgon (godmiddag)!

infallsvinkel hit, reflektionsvinkel dit... det intresserar mig verkligen inte?
om cirkus två timmar så sitter jag, nervös som en jävla apa och gör NkB-muntan. sånt är livet. men jag ser det från den ljusa sidan, efter idag så har vi endast en munta kvar, som är engelska A. sen är det ta mig fan sommarlov!

visst sjutton, igår var jag tillsammans med några andra från emmaboda i kalmar på något som fryshuset höll i.
ungefär "stärka ungdomarnas rätt i kommunen" och saker vi kunde förbättra i kommunen osv. så det var blandat med elever, politiker och lite annat folk i kalmarsalen hela dagen igår. visste först inte riktigt vad jag gett mig in på, men dagen var ganska inspirerande måste jag säga. (y)


puerto pollensa







åh, den 2:a juli så åker jag, pappa & kalle till mallorca. vi ska till puerto pollensa som ligger precis intill alcudia. tyvärr så gick det inte ihop sig att åka två veckor då det skulle ha krockat med gothia. men fan så skönt vi ska ha det.

slut på det roliga, nu ska jag till tandregleringen. oh fuck!

the smile on her face

helvete vad glad jag är nu. efter två timmar och 15 minuters tenta + en ca halvtimmes lång telefonmunta så är jag överlycklig över mitt otippade vg. vet ni vad jag precis har gjort? tagit helg.. en lång och välförtjänat helg med en massa mys på öland. ska snart packa, och sen så drar vi. eller pappa skulle bara boka reda till spanien först. han hade tydligen hittt en resa till puerto pollensa, vid alcudia typ. så då drar vi i slutet av denna månaden!
ah va skönt det ska bli...   



too much

ouff, det blir hårt att stiga upp imorgon och tänka.. visst fan, jag ska snart tenta av hela tyska steg3-kursen som jag inte kan ett skit av?! men sånt är livet! efter det tar jag en skön och välbehövlig helg. kommer ju somsagt spendera den på öland i lugn och ro med en massa sol, (bad?) och grillinig. tror jag hoppar badet om jag känner mig rätt.
men jaa, då kan ju jag försjutton köra till öland! :)

tjillevippen!

åh vad jag önskar att solen tog genom fönstret. just nu har jag den rakt i ryggen och det steker som satan. snart kan jag inte längre sitta här utan att få värmeslag känner jag. dags att lyfta på asset?
det vore nog en bra idé. för jag tror ändå att räkorna har tinat så jag kan göra mina efterlängtade räkmackor.
pappa och kalle skulle givetvis beställa thaimat idag då dom visste att jag ätit det till lunch.

justeja, bestämde mig nyss för att följa med pappa till öland imorgon. (eller jag tror jag ska det iallafall)
är vädret så fint som dom lovar att det ska vara i helgen så befinner jag mig mycket hellre där än att gå här hemma.
dessvärre så skulle pappa åka och göra något tidigt som fan på söndagsmorgonen med jobbet någonstans på öland, vilket innebär att jag tvingas följa med dit om jag ska kunna komma hem. aja, får väl offra mig..


kombinationen "plugga och sola" funkar inte för mig

insåg för en stund sedan att jag inte kan sitta och sola och plugga samtidigt, för det slutar bara med att jag lägger boken åt sidan! så jag fick nyss ge mig, packa ihop sakerna och sätta mig inne och plugga istället.
efter en naturtenta som var lättare än förväntat *peppar peppar* tog jag, filippa och julia och beställde thaimat och satt och pratade hemma hos mig ett bra tag. sedan var det dags för musik!

förresten, sa jag att jag har tyskatenta imon? usch, fy fan!
fan va skönt när veckan är ööööööver


rise and shine

som ni märker så är jag uppe ovanligt tidigt. jag har varit vacken redan se n klockan fem och har inte kunnat somna om, därför gick jag upp vid sex! aja, eftersom jag redan gjort mig iordning också så kan jag ju ta det lungt och sätta mig framför tvn ett bra tag. sen väntar naturtentan vid 08.30. mindrre kul kanske.

aja, bajbajs!



haha ser fasen ut som jag skelar (stavning!?) på bilden

jag ska någ gevlar såva nu!





efter en dag med en massa ångest så kryper jag ner under täcket och sätter på en film & försöker att inte tänka på att vi har tenta i natur B imorgon. vad sägs om en riktig rysare med spöken och allt...mysteriet på greveholm?

kvällens outfit

tar nu och traskar ner till ip och kollar på kalle när han spelar match. känns som om det vore skönt att rensa tankarna lite.






ikväll blir det lättklätt för det är ju så himla skönt ute,
uppvikta leggings och ett randigt linne får bli kvällens outfit


oh yes!

fick nyss reda på att jag inte länge är den enda av mina kompisar som inte har ett sommarjobb. haha fan va skönt!
ska jobba tre veckor på bjurbäcksgården. några tusenlappar skrapar jag ihop iallafall. fick period tre vilket innebär att jag kan hänga med utomlands och åka till gothia.

ah det var väl allt!

lovely sunshine

idag är det verkligen sommar, solen steker som fasen och jag ligger ute tillsammans med min naturbok och försöker få lite färg samtdigit som jag försöker trycka in lite natur i min lilla hjärna, ja just nu är den fan riktigt liten då ingenting fastnar.

men jag är glad ändå, för när vädret är som det är idag så är allt verkligen hu bra som helst.
nu saknar bara jordgubbar & choklad.

godmorgon från min sida

men gud, att jag aldrig kan hålla mig det till jag säger. istället för att plugga innan skolan så steg jag precis upp och måste nu skynda mig på med kläder för att springa bort till skolan.
ska dricka upp mitt kaffe och göra mid iordning lite hyffsat sådär.

i'm stuck here

känns väldigt skönt att knappt ha några lektioner längre. imorgon har jag endast en, naturkunskap, som börjar vid 10.50 och slutar 11.50. nu är det inte länge kvar tills det efterlängtade sommarlovet!

eftersom jag fastnade framför tvn ganska tidigt ikväll och ligger fortfarande kvar här kan man säga att kvällen har i sig bestått av filmtittande, kände att jag behövde tänka på något annat än naturen som gör mig helt galen. hälsa gulligt på mitt ig! :)




vill gömma mig och inte komma fram förren allt skit är över.

röker 40 cigg om dagen?!



ni kanske också har sett det här klippet?
jag trodde fasen inte mina ögon när jag såg det. man kan verkligen undra hur det står till i huvudet på folk.
pojkens pappa lät honom prova en cigg när han var 1,5 år, idag är han 2 år röker 40 om dagen?! pojkens pappa ser inte problemet i det hela men man har t.o.m. erbjudit familjen en bil om man lyckas få honom att sluta.
han får tydligen också abstinens och dunkar huvudet i väggen om han inte får sina cigaretter.
asså tänk er, där nere sitter en sjukt stor 2 åring som röker 40 cigg om dagen, hallå liksom?

fuck you, i'm tired

fuck, jag kommer köra i natur b! verkar som om det varit en jättesvår tenta och det förgyllde ju inte preics min dag.



ingenting kan göra min dag bättre

i'm gonna love you eighter way

jag har fått tysklands låt (vinnande bidraget i eurovision) på hjärnan. det är säkert bara för att den är så speciell och sticker ut ganksa mycket. men jag tycker låten är ganska bra faktiskt!

aja, ganska oviktig information.. haha!
mina ögon börjar långsamt att falla ihop, ska sova några timmar nu innan jag ska upp igen. måste nämligen nästan upp i vanlig skoltid då jag är tvungen att plugga asset av mig.

sleep tight!

RSS 2.0