Hot as hell.







Midommar var bra. Har haft några riktigt härliga dagar! 
Nu ligger jag med lite halvt värmeslag och snudd på panik ute i solen. Måste in och skölja mig iskallt vatten.
Pratade med Lotta nyss. Lite funderingar på att dra upp till Vadstena och hänga llite vid Vättern de kommande dagarna drogs upp. Vem vet, imorgon kanske jag befinner mig där. Det måste hända något nu, får ånges av att dagarna går på repeat nu när alla andra jobbar.

Öland



Packar mina väskor, sätter mig i bilen och åker till Öland. Det sägs att det ska vara full rulle i stugan hela helgen, så jag blev faktsikt riktigt sugen på att bara vara där över midsommarhelgen. Vi har så jävla kul tillsammans alltså, så ibland undrar nog grannarna var vi är för slags typer. Men äsch, det är kul att man kan glädja andra.

Midsommardraget förövrigt i Djupvik är något utöver det vanliga. Emilias och mitt motto för i år är: "fullt ös medvetslös".

Trevlig midsommar alla!



i wish people would listen as much as they talk





Var borta och handlade jordgubbar innan. Gav mig fan på att jag skulle lära min lillebror att äta jordgubbar. I snart 16 år har han gått miste om denna fantastiska skapelse. Och se på fan, jag lyckades. Nästan!


All makt åt tengil, vår befriare



Började dagen med lite nostalgi. Tog med mig täcket och kudden runt åtta-tiden och la mig i soffan. Gjorde mig lite smarrig frukost och låg och kollade på Bröderna Lejonhjärta. Åh herrejävlar, Katla får mig fortfarande att gömma huvudet i kudden. Jag har aldrig kunnat se den filmen själv. Det gick knappt idag heller.
Undra om det bara är jag som anser att den borde ha en åldersgräns på sisådär +15? Om inte helt barnförbjuden.
Haha, skämt åsido.  





16:30



Min älskade(hatade) stenåldersmobil börjar slå sina sista hjärtslag, så att säga. Numera måste jag se att det ringer, gå inte att höra det längre. Den har också fått för sig att ta sig en powernap stup i kvarten. 
Ja, nog om allt klagande. Nu ska jag packa in golfbagen i bilen och köra och spela lite. Med tanke på att gårdagen ute på banan ledde till en dygnsur sara och likaså en mamma, tror jag att regnkläderna får följa med.
Fast, äger jag ens några?!

Måndagsnöje!



Glasen i Hallarum är något utöver det vanliga. Dock hade jag nog uppskattat mer om motivet hade varit av det motsatta könet istället. Men man får helt enkelt tänka sig in i den manliga rollen och låtsas att det känns helt rätt att man sitter med nosen rakt i den välodlade djungeln.. 
Ser väldigt välanvända ut!


maybe we're all a little bit messed up







Kändes sådär att kliva upp vid 7 i morse, då jag på senare dagar börjat lida av sömnbrist. Men efter det fruktade besöket inne på tandregleringen i Kalmar belönde jag mig själv med Subway. Och nu har jag precis gjort mig en kopp kaffe som jag tänkte svepa framför en gammal traditionell film.

Något som också känns sådär är att jag och mina kompisar inte har en veckas ledigt samtidigt. Mer eller mindre.
Alla började jobba idag, utom jag. Givetvis! Vafan ska jag göra till vecka 29?



I guess it's time i run.




En aning b-a-k-i-s.
Annars rullar livet på bra. 

Tack&hej.


nobody said it was easy



Morgonkaffet (ja, morgonkaffet) är nyss uppdrucket. Känner mig som en zombie idag. Finns inget ork i kroppen alls och håret står åt alla möjliga håll. Sommarlovet sitter där det ska då ju. Men trots detta tjat om min utmattade kropp, så måste jag tyvärr göra något som innebär en jävla massa kroppsarbete. Sen är jag nog nästan död.


Student 2011



På den tiden.


Mallorca -94, jag måste helt klart varit ballaste tjejen på hela Mallorca.


-97


Öland -98


Cypern -00

Hittade en massa gamla fotoalbum som der var evigheter sedan jag tittade i. Bläddrade igenom en del album, och gud vilka minnen som väcks till liv. Århundradets bild går givetvis till Kalle i sina fräna brillor och en stilig pottfrilla, snyggare kille får man leta efter. Helt klart.


Give me everything

Dagen har gått oerhört fort. Tog en rejäl sovmorgon. Gjorde lite nytta hos farmor och farfar. Sprang runt på "stan" och gjorde ännu lite mer nytta och...håll i hatten...dammsög hela nedervåningen. 10 poäng till mig. Minst.

Avslöjar att jag faktsikt gör något förbjudet just nu. Sitter och äter nutella rakt ur burken, med samma sked. 
Tur att ingen ser mig. Hade det varit någon annan i familjen som gjort samma sak, hade det absolut varit det värsta som kunde hända. Hah. Men nu är det ju jag som gör det. Då är det en helt annan sak!

I got soul, but i'm not soldier



Kvällens allra käraste vän, helt klart. Håller dig hårt omfamnad.
Att cola kan framställa ett sådant behov är sjukt. Jag tror jag börjar bli galen. 
Nejdå, inte riktigt än. Kanske snart om jag har otur.



glaaaauuud



Kammade hem ett VG på föratagsekonomimuntan. Så nu är jag glad. Väldigt glad. Det var liksom över mina förväntningar, om man säger så. Belönar mig själv med en torr brödkant. Det är jag värd!



Ond aning.





Nu mina vänner, slänger jag upp två bilder från den ljusa tiden av mitt liv. Som förövrigt kommer och går lite när det passar. 

Nu har jag fastnar framför tvn, "Ond aning" går. Ber till gud att det inte är en svårtfattad film som jag, Sara Sandberg, avskyr. Hjärnan har liksom aldrig uppnått den nivån att den orkar med filmer som man måste sitta och tänka i, samtidigt som man kollar. Hallå, vem kan sånt?

Adjö!






wide awake?


Weheartit


Vet inte vad det är med mig idag. Det känns lite som jag sket i att vakna när jag steg upp i morse.
Fick på något vis för mig att det var denna söndagen (när det skulle vara nästa söndag) som jag skulle till golfbanan, vilket innebar att jag fick vänta i nästan en timme innan någon kunde hämta mig. Upptäckte också att jag lagt in ALLT som jag använde till frukosten i kylskåpet i morsre (bröd, osthyvel och kaffekoppen?!). Ibland skrämmer jag mig själv, men palla att vara vid fullt medvetande varje dag. Blir ju lite mer spänning i vadragen om man inte är det. Lite så tänker jag.

Rock me baby

Blev lite besviken över att komma hem utan ett par Espadrillos på fötterna. Jag som siktat in mig på ett par! Nåja, får väl hoppas att jag får tag på ett par någorlunda snart. Blev faktiskt lite besviken över utbudet överhuvudtaget, hittade knappt ingenting. Får väl springa runt i ett par gamla paltor på studenten/skolavslutningen och se allmänt tattig ut! Sur Sara.



The last song.



Kollar på "the last song", har aldrig sett den förut faktiskt. Åh, den är ju riktigt fin.
Traskar snart bort till mamma. En kväll hemma framför tvn väntar!


Dagens fundering.



Jag har kommit på att man av någon konstig anledning hinner med så mycket när man inte sover bort sina lediga dagar. Rummet är nu fritt från mer eller mindre dödande bakterier, frukosten slukades för flera timmar sedan och håret har hunnit självtorka efter en dusch. I vanliga fall har jag väl precis kommit in i stadiet: djupsömn.
Ibland blir jag förvånad över vilka stordåd jag kan lyckas med!

torsdagsnöje!

Haha, varför inte ha lite variation i sitt sexliv? Som lite ombytta roller, till exempel.
Zilla och Pingu utforksar lite iallafall. 





I don't care.

Några nätter med dålig luft och dålig sömn ledde till ett fruktansvärt migränanfall tidigt imorse. 
Efter att sovit igen några timmar med en blöt handduk över huvudet och knaprat i mig en och annan panodil ska jag nog klara av dagens munta. Kan ju kanske vara bra att han någonting i magen innan, så antar att det är nästan uppdrag. Fan, jag orkar inte nu

I don't need no drugs to make me high




Efter 8 timmars jobb var hela jag som fastklistrad i mig själv. Jag ljuger inte när jag säger att det typ inte räckte med en dusch för att känna sig fräsch igen! Haha nej usch. To much..

Håret är nyfärgat också, dock fulare är innan. Eller nej, men det blev en konstig jäkla färg alltså. Jag får stå ut sålänge.  





Hallå råttan.





Den översta bilden togs alltså precis innan jag klippte av håret (ca två veckor sedan) och den understa idag. Det är otroligt hur solblekt det blivit de senaste dagarna. Hårfärgen är rent ut sagt AsFuL. Det är ganska lätt att ta fel på mig och en råtta numera...

Klockan är ställd på 05.30 och det är 28 grader i mitt rum. Bra kombo, lär vara utvilad som bara den imorgon.






Hot.



Beger mig bort till körskolan med Filippa för att löka lite i två timmar! Lite för varmt för att sitta och trängas 20 pers i ett litet rum enligt mig. Men det är väl bara att hålla ut antar jag.
Efter det väntas landskamp mellan Sverige - Finland. Auf Wiedersehen!

What are words if you really don't mean them when you say them






here you come again.



Nu luktar jag gott, igen. Och äntligen lite rena kläder, för första gången i mitt liv så packade jag för lite.
Efter några dagar på Öland blir man ganska lökig måste jag erkänna. Så nu känns det sådär att gå ut och sätta sig i solen och börja svettas. Men what the heck, måste ju ta vara på den sol som Sverige bjuder på!


someone new.



Möttes av 30grader när jag klev ut ur bilen som rullat hem från Öland. Helt plötsligt blev de 22-25 som Karlskrona och Öland bjudit på hela helgen ingenting. Har solat, badat, ätit glass, grillat, löst korsord (vi är släkten som stavas korsord nämligen), spelat otaliga rundor plump och yatzy och kliat sönder en herrans massa myggbett. Jag är helt utarbetad.

Jag älskar livet!



Sitter med datorn nere i båten, det fläktar åtminstone lite här. Där uppe går det inte att ligga mer än i 5 min utan att få värmeslag. Men jag klagar inte, abolut inte. 
Jahaja, om sisådär två timmar förflyttar jag mig från blekinge bort till stugan på Öland och spenderar några varma dagar där med släkten. Jag älskar livet som det är just nu!

I thought my problems would just disappear, and all my pain would be in yesterday.













Sammanfattar dagen med ett ord:
- Hett

they don't know that my head is a mess.


Befinner mig i karlskrona skärgård, i stugan. Blir här tills på fredag då jag rullar vidare direkt mot stugan på Öland, där jag stannar till måndag. Det lovas kanonväder flera dagar framöver, vilket vi tänker ta vara på. Så tidigt imorgon inviger vi första båtturen för i sommar. Destination obesämd!

RSS 2.0