friday


weheartit


Hallihallå!
Tror det snart är dags för Sara att krypa till kojs med någon hederlig gammal film och somna till den. Som jag har gäspat ikväll. Lider nog av sömnbrist, trots att det är helt omöjligt då jag sovit mer de senaste dagarna än vad jag gjort på väldigt länge. Sen har jag även suttit och tänkt lite ikväll över hur förbaskat knasiga vissa människor här i världen är. Om det är på gott eller ont har jag nog inte riktigt kommit fram till, än. Hah. 



twenty bucks



Pappa verkade uppriktigt sagt orolig över att jag inte kommer att lämna tillbaka mina lånade böcker från biblioteket som jag redan fått en liten räkning på (20 kr, hah). Han hade nämligen skrivit en sådan fin lapp när jag vaknade innan. Dock lär dem väl plussa på några hundralappar om några dagar, så det är väl bäst att jag traskar och lämar tillbaka dom idag. Men först ska jag dricka upp mitt goda morgonkaffe, som idag blev ganska sent drucket. What the heck, det smakar lika bra ändå.

15:41



Det fina vädret håller i sig. Jag har nyligen varit uppe hos farmor och farfar och fått i mig lite svensk husmanskost och även fixat lite på mina shorts. Ikväll tittar Julia och Filippa förbi en sväng, så ska vi somsagt slå våra matlagningskunskaper samman och få ihop en hejdundrande middag. Grillning är planerat!


talk dirty to me.






Weheartit

Brukar oftast tycka det är väldigt skönt att vara hemma själv.
Men, fan vad tråkigt jag har nu.




back in the old days










Jäklar vad härligt det är med ett påsklov som man mer kan jämföra med ett sommarlov. För det anser åtminstone jag att man kan göra, efter vädret att dömma. Kameran går på högvarv nu när det är så fina färger ute. Yäää!
Imorgon kommer Filippa och Julia hit och grillar på kvällen, vi ska återigen slå ihop våra kunskaper och få till en brakmiddag. Jag tror det kommer gå galant!


det är tanken som räknas

rastlös? en aning.







Tror minsann min kropp reagerat lite stark på all sol. Mina händer är rödprickiga? Kliar gör det också. Har säkert fått soleksem. Eller kanske inte, men någon form utav utslag iallafall. Fint. Snyggt. Väldigt attraktivt.



i can hear you call my name



Oj! Jag har hunnit med både det ena och det andra, trots det är klockan bara strax efter elva. När man är ute och hämtar tidningen i morgonrocken(!) samtidigt som pansionärerna på gatan börjar man nästan undra om det inte börjar gå utför nu? Åhnej.

Förtillfället sitter jag ute i solen med morgonkaffet i handen och trilskas med datorn som inte riktigt vill lyda mig.
Den vägrar verkligen att samarbeta med mig när det gäller bilder.
Försöker också ta vara på de sista soltimmarna/minutrarna som dagen verkar bjuda på.
Hejdau. 


Don't come and go



Var på glassjakt med julia innan idag. Varenda glass inte på konsum var slut, i princip varje på ica och kiosken var stängd. Dauligt. Men tillslut fick vi oss varsin glass. Nu är jag istället på getingjakt, det flög nyss in en jävel på mitt rum och är det någonting jag avskyr, så är det äckliga sådana.
Väntar också på att pappa ska komma hem från sina 5 varma dagar i London. Mina förhoppningar är höga, lite tax-free godis är väl åtminstone inte för mycket begärt?

like we were dancing our last dance


it's only just begun

Dagarna går i repris just nu. De spenderas på en filt ute i solen, med musik från klockan 11 - 16, plusminusnoll.
Det blir grillat för fjärde kvällen i rad, ikväll. Ååhhhh, sitter här och dreglar över tzatzikin. 
Antar att kvällen kommer spenderas hemma, men jag klagar inte. Jag njuter över allt fan!

Pappa ringde även i morse. Han har befunnit sig i London sen i onsdags och uppdaterade mig med lite väderprognos. De har haft 27 grader varje dag, tydligen har det inte varit så varmt där under påsk på 100 år. Jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta.


What a night!

Igår överträffade vi oss själva, nämligen genom att laga förjävla god mat och få till den perfekta grillningen av köttet. Mätta och glada traskade vi hem till mig och hade fetingroligt hela natten. Har lärt mig universums roligaste lek också. Det ni!







Att lilla jag glömde kameran är ingen förvånad över.
Därför hoppas jag att julia inte dödar mig för att jag norpade hennes bilder.



pumpkin

Fy, vilken underbar dag!
Sitter på den nydekorerade (ett besök på ikea idag resulterade till detta) balkongen och njuter av solen, doften från grillen samtdigt som jag är åskådare till damerna som spelar match. Serieprmiär och allt! Inte fel att bo precis intill fotbollsplanen. 



weheartit



Så kan det gå!



ojski pojski. Någon somnade mer eller mindre på magen idag.

Home is whenever I'm with you







Som bilderna så självklart visar spenderade jag och julia eftermiddagen ute i solen med choklad och jordgubbar. plus minus noll, med andra ord. Några timmars uppdaterande av varandra och delade tankar han vi också med. Åh, humöret ligger över det normala!
Det tackar vi solen för. 

Kanonhelg.


Världens sötaste kusin


Fråga mig inte hur någon av oss ser ut. tack!


Avslutar med världens bästa bild då Jonas visar upp sina oanade danstalanger!
Lotta också för den delen.

Helgen gick från världens sämst plugghelg till den roligaste på länge. Tidigt igår invarderades huset av släkten från alla håll och kanter. 75års kalas hos mormor blev senare till grillning hos oss med bränt kött och potatisgratäng. Senare dök ännu mer släkt upp som jag inte träffat på år och dar och tillslut tittade även Julia förbi.
En förjävla rolig kväll och helg, som dessvärre imorgon kommer att få sota för. Nu ska här pluggas!

När musiken tystnar

Händelserik dag må jag säga! 
Hela tjocka släkten på mammas sida samlad (nästan) hemma hos oss. Musiken spelas högt, så jag tror inte en jävel på 1 km avstånd sover. Men jag tror den tystnar snart. 

Morgondagen blir ett helvete.


there are no stupid questions, just stupid people

Och så var det dethär med lediga fredag och sovmorgnar. Eller okej, studiedagar då, om ni ska trilskas så!
Vart har dom tagit vägen? Tredje torsdagen i rad jag sätter den förbannade klockan på ringning vid sju. Denna gång är det inte tal varesig någon tenta eller munta, utan vi som läser företagsekonomi B ska till guldfågeln och snacka lite skit med deras ekonomer. 
Ja, vad ska jag säga? Jo, att jag ser fram emot shopping med Julia efteråt.





Sen vill jag bara vara snäll att varna alla vänliga själar för marabous nya påhitt. 


2011-04-14

Och så bockar jag av ännu en kurs. Samhäll A, du finns numera inte kvar i mitt liv!
Sug på den
Passar även på att släppa ut tyskaböckerna i det fria, dvs från mitt skåp. Vi ska nu dejta oavbrutet hela helgen.
Sug på den med
Farmor bjuder på middag vid sex. Jag är inte ledsen, inte det minsta faktiskt. Man går ju aldrig hungrig därifrån.
Den kan ni också få suga på 





keep your head up

Så! Då har jag avverkat min sista tyskalektion någonsin. Den spenderades i all ära på fenix då Uno tyckte det var ett perfekt tillfälle att bjuda hela klassen (jag och Henke) på fika. Det enda som återstår nu är den fruktade tentan och muntan som infinner sig på måndag-tisdag. Brr. Jag ryser! Vill inte ens tänka på att jag inte haft en ledig stund till att slå upp tyskaböckerna. Kan gläjd mig själv med att jag fått ihop mer än vad jag räknat med än så länge i svenskan (puh). Snart återstår bara diskussionen och lite finjusteringar som måste vara klart innan vi har seminarium på skiten, vilket är...snart.
Det kommer går bra Sara! Eller? Nae.






if it still hurts, that means you still care.






Vaknade upp inatt av att min kudde var helt röd. Andra gången i livet jag har näsblod! Fyfan.
Jag är själv medveten om att jag använder alldeles förmycket nässpray när jag är förkyld, vilket givetvis skulle visa sig inatt. Haha, har inte rört en droppe på hela dagen!

Öronvärken håller på att försvinna, halsen känns lite bättre men förkylningen hänger i sig. 
Jag kan säga hej till världens utskällning (typ) på torsdag när jag kommer till svenskalektionen med en halvfärdig uppsats.




can't you see i'm down on my knees now?




weheartit

Tillåt mig att dregla lite över dessa jeansshorts. 
Har rotat igenom hela vinden och hittat mamma gamla jeans.
När jag har tid en dag, ska dom banne mig få en makeover.
Men lär misslyckas, så stan en dag, vore kanske inte dumt.


fina dag!

19 härliga grader ute. Sitter i min soffa och solar med fönster öppet, kaffekoppen är i högsta hugg, musiken rullar och för första gången på flera dagar känner jag mig faktiskt lite glad. Känner även ett litet svagt hopp för att allt ska gå ihop sig någorlunda, trots att jag ligger efter, med hästlängder. Nu skojade jag, förstår inte hur det ska gå ihop sig.


bad time.

Har gett upp och insett att det inte ens är någon mening att försöka mera. Finns ingen inspiration i skallen nu.
Inävlorna är påväg upp, känner dem snart i halsgropen. Känns inte som att jag har någon feber iallafall, vilket är bra. Tror knappt vi äger någon febertemp här hos pappa. Eller jo, det skulle vara en gammal goding från när man var liten. Dock går jag hellre ovetandes om jag har feber eller inte, än att använda den. 
Varmt kaffe och panodil zapp är det som slinker ner i magen om vartannat. Här snålar vi liksom inte!

Mamma ringde innan och berättade att hon bokat rum i Göteborg under Gothiaveckan. Jag fick vara glad i dryga timmen tills det slog mig att jag började jobba den veckan. Hade fått för mig det var veckan efter, av någon efterbliven anledning.







tvåtusenelvanollfyratio



Idag får pappa stå för bildutbudet.

Snorar och hostar om vartannat. Periodvis värker öronen på ett fasansfullt vis. Pappa anar en öroninflamation, vilket jag inte tänker gå med på. Hur eller hur så måste svenskan göras och det passar ypperligt bra att slå sig ner med en kopp kaffe och lite glass ute i solen och börja skriva. Solen ska jag minsann ta vara på när den väl visar sig, med öroninflamation eller ej. 



Här blir inga barn gjorda!

En tråkigare kväll har jag nog inte varit med om.
Det var allt. Farväl!

heeeeeeey




- tar snart med mig kaffet + datorn ut och sätter mig i solen och skriver lite på uppsatsen.

en förfärlig längtan.






Ge mig lite sommar, sol och kort tight kjol. heh!

En utlandsresa med fina vänner i sommar, eller kanske en i vinter?
Jag är ruskigt sugen nu.



Good and bad.

Åt helvete med dagens tenta, åt helvete!
Åt helvete med min förkylning, åt helvete! 
Något som väger upp allt som är åt helvete är att jag fått sommarjobb.

Sommaren är räddad.

No, no and no again.

Öronen värker så fort jag sväljer. Herregud, jag har inte tid att bli sjuk? Jag har verkligen inte det. Sjuk eller ej så ska jag pallra mig till skolan imorgonbitti och skriva företagsekonomitentan.

Läste förresten i dagens barometern att man lagt fram en idé om att Vilhelm Mobergsgymnasiet ska lämna sina nuvarande lokaler och flytta in i Bjurbäcksskolan.
Hoppas verkligen inte att den idén utvecklas. Hur många elever skulle inte gymnasiet tappa isåfall, för vem vill seriöst gå kvar på sin gamla högstadieskola i ytterligare tre år? Man gör ju inget annat än att längtar till att byta skola när man slutar nian. Ny miljö och nytt folk, det är ju det man ser fram emot. Dock att Vilhelmmobergskolan är liten och Bjurbäcksskolan har stora utrymmen så gillar jag den mysiga miljön som vi har på skolan.
En dum idé, enligt mina tankar. 



En bisarr och märklig dröm




Fick skratta mig bort i två timmar under ett besök på Fenix. Några koppar kaffe för mycket blev det, dock.

Mackor och te, antar jag att kvällens måltid får bestå av. Äter faktiskt allra helst mackor om kvällarna. Brukar pricka in det lagom till big brother, men magen kurrar redan nu. Står annars en fläskpannkaka och väntar. Men fläskpannkaka? Det är ju inget vidare. Medans Kalle står och låter salivet rinna över den, ger jag den mer en udda min som säger "jag skulle inte äta dig om jag så fick en hundring."
Jag överdrev kanske en smula, men ni fattar vinkeln! 




losing my control

Hjärnan är överansträngd, det ryker nästan ur öronen på mig! Nu får det vara nog för idag.
Mat för ett helt hockeylag ska jag trycka ner i min lilla mage och sedan intar jag soffläge. 
Om jag bara kan få Kalle att byta tv-program. Har aldrig varit något större fan av simpsons.
Och inte har jag orken att gå hela långa vägen upp till mitt rum. Jobbig kväll!

It makes me so tired



Slappa skoldagar, och meningslösa lektioner gillar man för stunden, men verkligen inte i längden. Har börjat inse att tiden rinner ut och tentorna närmar sig fortare än ett ögonblink. Mina eftermiddagar och kvällar är inte särskilt intressanta nu förtiden. Antingen pluggar jag med en kopp kaffe och lite choklad bredvid mig, eller så sover jag för att allting för tillfället suger ur all min energi ur kroppen.
Bryter ihop var och varannan minut också för precis allting också. Jag lever ett drömliv nu!


bad decisions make good stories

weheartit

Kladdkaka, promenad och Stockholm-Båstad tillsammans med Julia var det som gjorde dagen trevlig. Då fick man något annat att tänka på, än hur fastfängslad till skolan man resten av dygnet känner sig. Ett rent jävla helvete är det just nu. Jag vill ha slut på tentor och och inlämingar, jag vill ha slut på de gråa, tråkiga vädret och jag vill ha sommar och frihet. Punkt och slut!

In your head.



Vaknade på helt rätt sida i morse. Medans mamma inte var hemma städade jag iordning köket som såg ut som kom och hjälp mig. Dels för att vara snäll, men även för att jag mer eller mindre äcklades. Dock har jag aldrig varit så förtjust i det där gullandet som man bli belönad av efteråt, hah. Nu sitter jag här med tankarna att kanske sätta igång något bakprojekt. Bullar? Kladdkaka? aee, jag vet inte. Antar att allt detta egentligen är en ursäkt till varför jag inte hinner börjar med svenskan.




blöööö

Jag får panik så uttråkad jag är. Nu måste det hända något!



fridaydaydayday



Gjorde mig lite fredagsfräsch och tog en dusch. Fredagar är mina enda duschdagar!
Skämt åsido.
Sitter och väntar på att mamma ska komma, vi ska nämligen ut och ragga i Emmaboda.
Kanske till och med får napp om vi skulle ställa oss och snacka och burna lite utanför stationen.
Nästan värt ett försök. hah


April April



Tentan är avklarad & jag kan nu pusta ut. Det kändes okej, men inte jättebra. Lunchade med mami på fenix efter också. En tonfisktoast satt fint i min mage som kurrat sig igenom hela skrivningen.
Ikväll blir det en hemmakväll med lillebror med någon god mat, som antagligen jag lär få stå för, massa godis och slutligen en bra film! Eller varför inte köra på en riktigt kass? En myskväll behöver jag. 



RSS 2.0