out

weheartit

vissttusan! jag lovade ju mamma att sätta upp beslysningen ute idag innan det blev mörkt. dock har dygnets ljusa timmar redan passerat, men jag får väl försöka att få upp skiten ändå! haha, fint ska de va.

englishhhh

sitter på engelskan och försöker att skriva ihop ett föredrag. går mindre bra måste jag erkänna. observera att det ska vara klart nästa vecka! nåja, vi slutar snart och vid 10.00 blir det jobb med filippa och julia istället. det känns mer lockande än samhällskunskap och matte. men mest av allt lockar mina lussebullar som ligger hemma och väntar på mig.


everyday may not be good, but there's something good in everyday

vem har sagt att det är tråkigt att bli pensionär? hahaha, detta är verkligen undehållning på hög nivå.

monday

åhnej, nu kommer snön igen! känns som att det inte behöver komma mer nu, det är redan tillräckligt.
kom hem tidigare idag då vi slapp tyskan som var sista lektionen. trött som attan är jag så är det är nog dags att ta sig en välbehövlig tupplur nu. vill även meddela att ett besök på fenix på måndagar börjar numera bli en rutin!

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game"

denna otroligt mysiga söndagskväll har jag spenderat med mamma och bror min. nu börjar julstämningen komma på riktigt! livet kan vara sämre. brandbilen har nog kört förbi här utanför närmare 50 gånger idag under julskyltningen, med blåljusen som lyst upp hela vårt vardagsrum! samma runda, år efter år. minns själv när jag satt i den! det var tider det.

imorgon är det återigen måndag, måndagar är den värsta dagen på hela veckan. det är lögn i helvete att gå upp den tiden som klockan ringer, vilket innebär att man oftast går hemifrån 5 minuter innan skolan börjar. lektionerna känns som en hel evighet och man sover sig mer eller mindre igenom hela dagen och när man väl är hemma inser man har tre skoldagar kvar innan man kan pusta ut igen!
fast egentligen har jag inget emot skolan så, jag trivs och mina dagar är inte något jobbiga egentligen. jag ska verkligen inte klaga. ni hör ju bara på ordet. måndag?!


hej mitt vinterland

första advent idag och snön faller med en rasande fart ner från himlen.
har varit ute i kylan och skottat ut bilen. den var mer eller mindre fast under all snö. tycker i sådana lägen inte om snön, men under december månad hör den till. vad vore en jul utan snö?


i eftermiddag vankas det adventsmys, en liten tradition som vi har här, skulle man väl kunna säga!
här ska bl.a. bakas och framförallt ätas lussebullar, drickas glögg, äta clementiner och sist men inte minst så ska aladdinasken fram! o.b.s - helt okej att ta från det undre lagret också!







skilla verkar inte tycka det är lite intressant med julpyssel, men lussebullarna ska hon bannemig roffa åt sig när dom är klara sen!


WEHO!

med ett stort leende på läpparna, då jag nyss kom hem från julkul med en guldmedalj i handen, går jag och lägger mig i min efterlängtade säng! imorgon(idag)väntas adventsmys med mammsen och kalle, innehållandes bl.a. julbakning! men några timmars sömn skulle behövas innan, så godnatt mina vänner!



well done

två vinster och en oavgjord match tog oss igår vidare som gruppsegrare till kvällens slutspel! tänk att man har så fantastiskt duktiga tjejer. nåväl, samling 19.15 och jag är redans nervös som attan (som vanligt). ligger framför brasan och taggar med klementiner, lussebullar och musik i min ensamhet!


it's getting colder outside


the wind that blew my heart away

underbara fredag. vaknade av mig själv klockan åtta i morse! så himla härligt i efterhand att inte ha sovit bort halva dagen. istället har jag hunnit med saker som att duscha, göra en lyxig fredagsfrukost och hör och häpna...en bit på svenskapowerpointen!
tagit en såkallad kaffepaus nu och det känns som att den blir lång.
haha, är alldeles för taggad inför julkul ikväll. börjar typ redan bli nervös? tycker bannemig att vi ska vinna i år. det är ju trotsallt vårt sista år att spela för oss.varje år det är dags för oss att spela så förvandlas jag genast till dendär 10åringen som nästan kissar ner sig när hon står i trappan och hör klockans slutsignal. vid halv sju gället det, allt eller inget





hold my hand

weheartit

uscha

fick nyss förklaringen till varför det flugit runt en massa bålgetingar vid huset i sommar.

skulle gå upp på vinden och hämta ljusstakarna och de innan, ramlade typ ner på nedervåningen igen när det första jag fick se var detta. jag lovar, en halvmeter i diameter!

let it snow, let it snow, let it snow!

bonde söker fru, nybakade lussebullar och glögg. vilken onsdagskväll!

when a man loves a woman

vid klockan två började en film som jag fastnade framför, slutade inte förrän nu. when a man loves a woman.
konstaterar nu att jag egentligen inte hann med att kolla på den. svenskapowerpoint och tyska nästa!


.

jaha, det fattades bara det. nu är jag galen!


asshole

nu ligger jag pågränsen till att bli helt galen, helt jävla galen
ett halvfärdigt svenskaföredrag (på 15 min) som allra helst skulle vara klart för ett tag sedan, 2 ogjorda samhällsuppdrag, 1 ogjort historiauppdrag. fine, det är väl bara att lägga på ett jävla kol. men gränsen gick då jag precis upptäckte att i slutet av denna veckan ska jag lämna in en plan över projektarbetet som ska göras i 3:an. Jag har inte ens en jävla aning om vad arbetet ska handla om än! hur i helvete ska jag klara av detta?

hejdå, ha en fantastisk vecka alla!


nobody can teach me who i am

gårdagens dygn hade alldeles för många vakna timmar. men sålänge man har lotta (min moster) vid sin sida så är det närmare omöjligt att få en blund. hur trött man än är är det mera intressant att få höra en massa skvaller som man aldrig kunde tänka sig hade inträffat. haha, ja du gode tid vad det finns oanade saker man aldrig kommer att få reda på. som jag nämnde i tidigare inlägg så hade jag tänkt att tänka lite extra på min hälsa idag. mina tankar ligger fortfarande åt samma håll och har inga större planer på att ändra dem. men vafasen, det är söndag och bara en kort vecka kvar till advent. det är väl påtiden att jag börjar vänja min mage vid allt detta mat-och godisintag som kommer att ske de kommande veckorna. fast, detta får nog ske lite senare under dagen. just nu så är kusinerna på besök och smyger bakom mig för att få reda på vad det är för något jag skriver här. jo, jag håller med dem. det kanske inte är så socialt att jag sitter vid datorn medan dem är på besök. jag menar, vi träffas inte allt för ofta och när vi väl gör det så sitter jag vid datorn. fast å andra sidan så blockerar dom upp tvn med sitt ständiga fifa- spelade.




bööööhööööö

mysigt väder ute. grått och fint, precis som man vill ha det!
en söndag med film, cola, chips, dipp, godis, pizza. vore inte det något? hehe eller okej, kanske ska tänka efter lite på godisintaget?

yesterday

ouh, trött som tusan men mår prima efter gårdagen!
fixade utklädnaden hos julia, förfest hos amanda, thaimat, maskerad i folketshus, dans, skratt och inlåsta väskor.
jäklar vilken kul kväll jag hade.


We Three, My Echo, My Shadow And Me

lite one tree hill såhär på kvällskvisten skadar aldrig!

friday night..

har varit uppe hos farmor och farfar i eftermiddag, behövde lite sy-hjälp och då finns det ju inget bättre än att få experthjälp i form utav farmor. så nu sitter morgondagens utklädnad som en smäck!
åh, nu kan det verkligen bli fredagkväll!
duschat, tänt en brasa, dammsugit och renbäddat. nu kan faktiskt familjen komma hem också, börjar bli en aning hungrig. (känner inte för någon sketen macka just nu!)


en bra kväll

God mat, cola och kladdkaka. det står på kvällens middags-meny. det är ju trotsallt lillördag!
men först ska jag skriva klart det sista på mitt samhällsuppdrag och lite senare är det dags att sitta och skämmas en aning åt bönderna. en strålande kväll!



har förtillfället världens gosigaste katt! det händer inte allt för ofta ska jag säga er.

17:56

F17 grupp A (Fredag 18:30)
Emmaboda IS 1
Lessebo GoIF
Smedby BoIK
Kalmar Södra IF



okej, ni bryr er med all säkerhet inte alls. men jag blev positivt överraskad när jag såg våran grupp i julkul.
jag menar givetvis inte att lagen är dåliga, men lite variation mot de lagen vi brukar hamna med!

if you believe in yourself anything is possible

dagens sjukling!
börjar bli aningen bättre, så hoppas på skolan imorgon. tycker inte om att ligga hemma hela dagarna. nu tvingar jag mig själv till att börja med mitt samhällsuppdrag för andra gången. (hehe, var lite slarvig och sparade inte ner det när jag lämnade in datorn för ominstallation)

hemma idag med!

goddag kära vänner!

idag är jag inte heller bra, vilket resulterar till ytterligare en osocial dag liggandes på ryggen i soffan. har mutat mig själv till att göra samhällsuppdraget ikväll. en massa gott väntar efter! hah, nej men det är fan på tiden att det blir inlämnat. nu ska jag göra ett tappert försök att gå till kylskåpet och kolla om jag kan laga till mig något att äta lite snabbt.

weey

Waxing Moon Rising
valde att dissa kvällens fotbollsgala och istället ha en mysig filmkväll med mig själv, innehållandes tända ljus och julmust! läget är ännu oförändrat. men snart börjar dedär busiga pansionärerna på tv, bättre underhållning får man leta efter!

och att ha en såkallad "cam-munta" i företagsekonomi är ingenting som jag föredrar. hade verkligen svårt att koncentrera mig på vad kvinnan/tanten snackade om, och blev vädligt nervös och stammade fram de få ord som ploppade ut ur min mun. men efter att ha skrivit ett starkt vg på tentan så höll betyget som tur väl va i sig. inga fler liknande muntor tack!

17:09

har förberett mig inför muntan i form av att ta en powernap framför brasan. lite annorlunda kanske, men ja. 
nu är det snart dags att gå till skolan, och på en kvart försöka att skrapa ihop ett någorlunda betyg. haha, känner att detta kommer gå utmärkt...eller nej förresten!

hold your breath

ikväll, klockan 17.30 är det jag ska ska ha munta i företagsekonomi A. själva tentan var kanske inte jättesvårt men dock kom jag inte på förräns runt tiotiden igårkväll att jag skulle ha muntan ikväll. har inte pluggat någonting mer än i ca 15 minuter idag och jag känner att det inte finns så mycket att plugga på heller, så jag tror jag struntar i det.
har varit hemma och legat i soffan hela dagen då jag haft världen mensvärk. det är riktigt hemsk när man knappt kan röra på sig! men jag har tröstat mig genom att trycka i mig x-antal bullar under dagen.

nobody said it was easy

soffläge och tända ljus.

sunday

en helbra kväll igår som började på middag i lindås. åt smörgåstårta och cheesecake till jag fick ont i magen och pratade om allt mellan himmel och jord med anna. sen avslutade jag min kväll hos mattias!
kom nyss hem från en träning där vi spelade med julkul-laget mot 95:orna. nu är jag trött som en apa! skulle kunna somna bums.

ikväll vankas det middag!

tjejkvällen hos carolina varade väldigt länge, var nog hemma framåt halv fyra tiden. en trevligt kväll med mycket prat och skratt!

vaknade redan klockan nio i morse av mig själv, ganska pigg trots de få timmarna med sömn. men nu börjar jag däremot känna av lite trötthet. men det är ingenting som ska hindra mig ifrån att hoppa in i duschen, göra mig iordning och sedan åka på middag till lindås! fårse vad som händer senare under kvällen. troligtvis slocknar jag ganska tidigt ikväll!
jisses, imorgon är det fars-dag igen. det känns som att det är hela tiden. det är läskigt så fort tiden går.

when the sun no longer shines




har suttit och tänkt lite. kan baske mig inte komma på när det var fint väder senast? då det var klarblå himmel och solen sken. grått och blött, det är inte så vi vill ha det. det har regnat i stan hela dagen idag, håret blir som ett afrokrull bara man sticker ut näsan genom dörren.

det som skulle inhandlas har blivit inhandlat + lite till (ett halsband).
nu blir det några lugna timmar hemma och därefter bjuds det till tjejkväll hos carolina. minst sagt mysigt!

I am so damn good. right?

huvudvärken har krupit fram lite ikväll. det är inte jätteilla, men tillräckligt för att jag vill vara ifred och bara ligga framför en film och ta det lugnt. därför är det just så det ser ut för tillfället.
morgondagen bjuder på en resa till kalmar med julia och filippa. ska införskaffa oss lite nödvändiga saker tänkte vi. på kvällen ser det kanske ut som det blir en tjejmiddag/tjejkväll med några. det ser jag fram emot isåfall! vi får väl helt enkelt se vad som händer.

lyckades även efter många försök att få internet att fungera på min ominstallerade skoldator. den andra datorn gick helt plötsligt sönder igår när jag satt vid den. sara+datorer=sant! eller?


i do believe in magic

Sätter på en film, tänder ljus och myser ner mig i soffan med lite gott!

painting


har frusit ihjäl i skolan idag, det är verkligen för kallt där!
men nu ska jag byta om till mina snygga målarkläder som skvätta lite färg på väggarna i kalles rum. känner mig otroligt snäll som hjälper till. det enda jag är lite rädd för är stegen, den höll nämligen på att välta när jag stod på den igår. men det ska nog gå!

life is wonderful

befinner mig nergrävd i min soffa och har precis tänt lite ljus. så mysigt!
nu fattas bara något gott och något bra att se på. men det ska jag fixa nu på momangen.

i'm vulnerable


vaknade precis upp efter en kort men välbehövlig sovstund
under dagen har tandställningen i gommen rykt, eller egentligen rök den redan i lördags då den gick sönder lite och jag slet loss den själv. men de bitarna som var kvar har försvunnit under dagen då jag varit hos tandregleringen inne i kalmar. nu kan jag äta och prata utan vidare. tack och lov för det!

poor me

pappa verkar inte vilja komma hem från london! åtminstone har han inte dykt upp än och han svarar inte när jag ringer. men han kommer väl såsmåningom. för jag tror att det var idag han skulle komma hem.  
kylskåpet är nästintill tomt och magen kurrar för fullt. jag har ingen tid eller ork att gå till affären själv, laga matsjälv till mig själv. så ensam jag blev nu helt plötsligt. haha nejdå, det är ganska skönt förutom när man är såpass hungrig att man inte vet vart man ska ta vägen?

oh yes

jag är så jävla cool, har köpt mig en fiol.

fast det har jag ju inte gjort. men spelat har jag, satan vilken violinist jag var en gång i tiden!
den var på den tiden hela klassen spelade i orkesterbilen en gång i veckan. när jag valde fiol så trodde jag att det var något helt annat instrument än det dom sedan tvingade mig att gnissla på en gång i veckan. haha, vi var ett jäkla tufft gäng som lirade fiol ihop ska jag säga er. ojojoj, där fanns det talang må ni tro. det var tider det! anledningen till att jag kom och tänka på detta var att jag såg något klipp där en liten flicka spelade så det gjorde ont i öronen. jag lovar dig, vi låg ungefär på samma nivå.
haha, nu är jag trött. klockan ringer väl runt åtta-tiden imorgon skulle jag tro. huanameja! hur ska jag klara av att komma upp då? nehe, film och sovdags kanske.

oh no

jag är så jävla cool, har köpt mig en fiol.

fast det har jag ju inte gjort. men spelat har jag, satan vilken violinist jag var en gång i tiden!
den var på den tiden hela klassen spelade i orkesterbilen en gång i veckan. när jag valde fiol så trodde jag att det var något helt annat instrument än det dom sedan tvingade mig att gnissla på en gång i veckan. haha, vi var ett jäkla tufft gäng som lirade fiol ihop ska jag säga er. ojojoj, där fanns det talang må ni tro. det var tider det! anledningen till att jag kom och tänka på detta var att jag såg något klipp där en liten flicka spelade så det gjorde ont i öronen. jag lovar dig, vi låg ungefär på samma nivå.
haha, nu är jag trött. klockan ringer väl runt åtta-tiden imorgon skulle jag tro. huanameja! hur ska jag klara av att komma upp då? nehe, film och sovdags kanske.

damturneringen!

kaffe, yoggi och mackor nu till frukost! en bra uppladdning inför damturneringen som spelas med första matchen klockan 13.20 om jag inte minns helt fel. 
en bra dag med andra ord.

well done

4 vinster av 4 möjliga. nu får vi bara hoppas att även vi lyckas ta oss vidare också.
det är inte hälsosamt för kroppen, särskilt för ryggen att sitta och kolla en hel kväll. usch, min rygg är helt trasig nu känns det som. kvällen fortsätter i soffan, lungt med andra ord, eftersom vi spelar ganska tidigt imorgon.

fuck you very much

oj, vad tiden har runnit iväg. jag vaknade ju nyss, hallå?
vid sex spelas första matchen och jag kom precis ut ur duschen. iskallt vatten var det också eftersom både mamma och kalle tagit en dusch på ca 12345 minuter innan mig. fryser som en gris nu ju!
i vilket fall som helst så måste jag föna och platta håret, sminka mig och sedan springa till sporthallen och kolla när det rullas boll. ha en bra kväll alla!



there's always a song that reads your life

med morgonkaffet och en macka i handen så kan dagen inte börja så mycket bättre. eller okej, är verkligen avis på pappa som nu sitter på planet mot London. kvällen bjuder på damturnering i sporthallen. dock spelar inte jag förrän imorgon, men vårt andra lag spelar ikväll så lär väl spendera mestadels av kvällen där, antar jag.

i got soul, but i'm not a soldier

med en katt i famnen som bestämt protesterar att flytta på sig tror jag att jag bäddar ner mig i sängen, där jag nu sitter, och låter mig somna till en film. en gammal goding får det allt bli!

All you gotta do is smile that smile

godkväll!

efter att uppsägningentiden på vårt gamla bredband tog slut i måndags och det nya inte kom förrän idag så har jag varit utan internet hos mamma i några dagar. men nu jäklar!
dagen har mest gått åt till en massvis med ärenden med mamma. sen var jag en sväng hos pappa som åker till london med några kompisar tidigt imorgonbitti. fan pappa, jag vill också med.
nu sitter jag här, lyssnar på musik och till all förvåning så äter jag glass. är inte något glass-fan av mig egentligen. (bortsett från ben&jerry's då)

novemberdag


lite smått brun om benen och en alcudiastrand skulle inte skada denna gråa novemberdag.
kollar igenom sommarens mallorcabilder, det får mig bara att tänka på hur mycket jag längtar till sommarlovet och allt som förhoppningsvis då väntar på oss!

men nahe, back to "svenskaföredraget". här ska slängas ett höstlov i skön!

RSS 2.0