historia bläää

nu sitter jag på historian och väntar på att bli "inbjuden" i historiarummet så att jag ska sätta igång med mitt uppdrag. julia sitter bredvid och dunkar högmusik HAHA :D
men jag säger bara en sak..... ikväll blir det thaimat m.m hos julllllllllllaaaannn med lite vännner. verkligen gilllla!
hejdåå, pluttenuttt ♥

gjort mig förtjänt av något riktigt gott.

wiehooo! lediga dagen idag. alltid lika skönt! fast åandra sidan är det ju en stor plugghög man ska ta sig an också. men man kan ju prioritera det lite som man vill.
min mage har varit dummer idag så jag fick ställa in min joggingrunda.
tror att det blir att springa en sväng ikväll istället. jag har redan varit väldigt duktig idag och gått igenom religion, läst lite historia och några sidor i svenskaboken (y) så jag tror jag belönar mig med att baka något smarrigt. vaniljbullar? eller kladdkaka kanske? något blir det. fårse vad skafferiet bjuder på. mummsfillibabbba :D:D:D:D
- till köket. hejsvejs ♥

gudsåtråkigtattvarasjuk!

jag är trött och sjukis :( det är ju hur tråkigt som helst att bara ligga hemma och inte kunna göra någonting. har kollat på film och legat i soffan från klockan 09 och ligger här fortfarande. hungrig är jag också för den delen. jag jag har inte precis orkat att ställa mig och laga värsta gourmet middagen, utan det blir att varenda gång man har vägarna förbi kylskåpet så öppnar man det och ta något litet varenda gång typ (y) haha okej, detdär lät ju lite smalt kanske.
men en dag i skolan är mycket roligare än att ligga hemma själv och ha tråkigt. 
visst är mitt huvud bättre nu men halsen är sämre. imorgon är vi ju lediga men jag måste pallra mig till skolan och hämta lite böcker som jag måste ha under dagen och jobba med. så imon blir det ingen sovmorgon för mig inte. 
när filip och kalle kom hem från skolan hade filip med sig 5 chokladkakor HAHA, eftersom jag var sjuk så fick jag en. (a) så ligger typ och snaskar på den tills mamma kommer hem ocg lagar lite mat till mig.
jag måste duscha idag med, man känner sig så himla ofräsch när man är sjuk. fast om jag tar den efter eller innan maten vet jag inte riktigt.

om jag skulle lägga ut en dagen "att göra" så känner jag att den blir ganska kort;

 
 • ligga i soffan och kolla på film
 • duscha                                                                                                     
 • äta
 • tv resten av kvällen

 


blablablaaaaaaaa

att handla med erica är färdigt :) vi var på gea och ica. nu har jag precis duschat och sitter här och trycker i mig choklad och chips! snart måste jag föna och platta håret & sen sminka mig. och allt detta ska vara klart om 40 min. good luck sara! ♥


fredag

helt slutkörd. ett hejarpass på nautilus med filippa slet ut mig lite (y) nu väntar jag på att erica ska sluta, för då ska jag med henne en sväng ut och handla lite behövande saker. efter det blir det snabbt in i duschen och tvätta håret och raka benen. sen göra sig iordning och snabbt bort till tåget och möta upp mamma. för vi ska till fototeket och lämna lappar om skolkartalogen + att jag hade tänkt att göra mig lite snygg på bild med. fyfan, ska ta bild till mitt idkort. har ju inget sånt (y) haha. efter det så blir det snabbt hem igen och byta om ocg göra sig iordning lite till, för vid sex så ska vi på kalas/fest till eric som fyller 20 :)  känner att det kommer bli en stressig eftermiddag.

osminkad och söt nu


godmorgon

god morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt, godmorgon god morgon i kör. :)

nae. det får bli ett snabbt litet inlägg för jag måste gå till skolan om fem minuter.
har sovmorgon idag till 09.50, men sur blir jag iaf när min lillebror som börjar vid 11.00 fortfarande kan ligga och sova :( haha :D




look of today, väldigt simpelt! orkade inte riktigt ställa och göra mig iordning så mycket när jag vaknade.
så det får duga idag. har bara matte & idrott :)

bilder

nu har jag tid att slänga upp lite bilder















ah, det får räcka. kan ju inte lägga upp 100 bilder :)


idol

Hej hej leverpastej :D

sitter och kollar på idol nu, lite senare tänkte jag lägga in lite bilder från när jag var ute och fotade lite. fast det får bli efter idol.



mys i soffan framför idol och en kopp varmt te.


ohboy, pretty tired

skulle bloggat från sista lektionen egentligen då vi hade svenska, men rätt som det var när jag skrivit ett inlägg så började datorn att krabba på något vänster. och jag orkade inte prova igen så jag sket i det.
men nu är åtminstone en skoldag till avklarad. bara imorgon med innan helgen börjar. och då börjar vi vid tio imon och sen har vi bara matte, lunch och idrott.
på torsdagar har vi ju den långa håltimman på över två timmar. först blev det en massa kortspel. HAHAHaHAH, så jävla kul, mitt under "råttknullet" så gick filippa till skåpet och hämtade något. Då passade julia och jag att sno åt oss hennes bra kort. buuuusigt! sen när hon kom tillbaka så började julia och jag gapskratta och då ville ju självklart filippa veta vad vi skrattade åt, så julia viskade en "rolig händelse" som vi gråter av skratt av varje gång. så hon började ju gapskratta åt det medans julia och jag skrattade åt att vi fuskade. aja, hade ni varit på plats hade ni med fattat det :D

Nu är jag ganska trött faktiskt. är för det mesta alltid det när jag kommer hem från skolan. men det är kanske så för fler än mig?  jaha, sitter och kollar på tyra baks show i brist på annat.. Det handlar seriöst om mammor som skäms för deras barns hår och små barn runt 7 som retar varnadra för hur deras hår ser ut? :O  asnormalt!
nehe, nu ska jag fota lite, hade ju varit trevligt att ta sig en tur med kameran ute när det börjar slå om till höst, men regnet hindrar mig en aning.



(bilden gör att jag ser astjock ut (y) hahaha)





idol och en kopp te

ni var alllt dåliga på att kommentera tycker jag. :)

jaha, ikväll har jag kollat på idol med en stor kopp varm te. nu sitter jag bara här och ta det lungt. kan kvällen bli bättre?
imorgon är det redan torsdag, sen fredag. skönt att dagarna susar förbi så fort. på fredag ska eric ha 20års kalas så där kommer jag att befinna mig. :D annars är helgen rätt lugn än så länge. fast skönt är väl det kanske? :) ja, vi får se vad som dyker upp.

vet ni vad... ikväll blir det tidigt i säng för mig. är sjukt trött! ögonen typ faller ihop och jag fryser en massa.
snart ska jag värma mig vetekudde, mysa till det i sängen och kolla en himla massa avsnitt av sunes juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul :)

HAHAHA

hejsan hoppsan :)

HAHAHA- är allt jag kan säga om skoldagen.

jahapp. jag har kommit in en såndär period då jag inte riktigt vet om jag vill ha kvar min hårfärg eller om jag vill bli brun som innan? :) ibland känner jag mig verkligen trött på min hårfärg och ibland gillar jag den verkligen.
kan inte alla ge en åsikt om vad ni tycker? (a)


okej, inte så bra bilder. men såhär har jag ju det nu. :)


eller passade jag bättre i brunt? :)

hemmadag med film & plugg

jag blir verkligen seg av att bara sitta hemma såhär.visst är det jätteskönt att vara ledig, men ändå. man sitter ju bara hemma och kollar på tv & pluggar typ. :) det händer ju inget.
aja idag så har det inte varit överdrivet mycket plugg. har läst igenom lite religion och historia och ska snart ta mig an den sista svenkan.
idag har det gått två veckor sen jag skadade handleden så jag får börja spela fotboll nu igen.
men eftersom att jag inte fått något nytt schema eller så, så vet jag inte om vi har någon träning idag. så det måste jag försöka att klura ut. så om det är det så får jag ju mig lite motion idag i allafall. känns som om det skulle vara välbehövligt!
igår var jag på bio med julia, erica, lisa, filippa, anton och kalle. vi var ju självklart och kollade på flickan som lekte med elden. riktigt bra film, men jag tror inte att den slog den första.

imorgon är det tillbaks till skolan som gäller. men tanke på att vi är lediga på tisdagar så känns det som att veckorna går mycket fortare än vanligt. det är ju skönt.

men nehe, svenskan kallar!

..

hej&hå! nu är det som såhär att jag måste dra mig till mamma & hämta en massa kläder nu!
så vi hörs! pusss ♥

sa jag att jag var trött?

seriöst har jag nog nämnt att jag är skitttrött hela dagen. & det är jag med! det blev en lång kväll igår..
och idag vakanade jag alldeles för tidigt av att julia plingade på dörren och skulle hämta sina saker. :)
annars har jag bestämmt att denna dagen ska vara helt lugn. för ikväll smäller det ju (y) kräftskriva med släkten, något som är mycket efterlängtat. :) har tänkt att jag ska ta med mig kameran så jag ska även försöka att ladda upp lite bilder här.

jag sitter här och överväger om jag ska sitta hemma frmaför en bra film eller om jag ska dra mig till simhallsplanen och kolla på min bror när han spelar match vid tre.. fårse!

en helt vanlig torsdag

vart tar alla dagar vägen? :O dagarna går fortare och fortare tycker jag. men det ligger väl egentligen ingenting dåligt i det.
imorgon är det liksom redan fredag? :O fast då är det ju skattjaken & sedan feeeeest därefter.
insparksfesten var ju mer än godkänd så det blir nog kul imon med.
annars hade vi en lång håltimme mitt på dagen. först gick jag,julia & madde till fenix och fikade.
sen började madde så då satt julia & jag oss spelade tecknet. vi vann dock inte!
däefter hade vi svenska (igen), vi har nämligen det två gånger på rad på torsdagarna. bara en håltimma emellan.

ikväll ska jag,julia & madde till jesper och kolla på någon film. jag vet inte riktigt när än, men jag måste i allafall hinna med att gå igenom religionen lite innan. men tanke på att det är ganska mycket som ska göras så borde jag ta tag i det! men ni vet väl hur svårt det är när man nyss kom hem från skolan, inte jätte kul att sätta sig och plugga direkt. men det måste väl göras ändå!
pusspusssppussspussspussspussspusssspussspussspusssssss ♥

Haha, jag måste bara nämna att det var nog jag som klämde ur mig dagens bästa idag:

-Gunilla: metallicblå.. vad tror ni att det kan vara för sorts färg?
Jag: nja.. lite grågrått! (jag hade tänkt att säga "blågrått", men jag märke inte ens själv att jag sa fel.)

datorkunskap

nu har vi datorkunskap & min mage skriker efter mat.. johan är inte gladis idag.
men snart är lektionen slut & då ska jag springa till matsalen & sluka i mig massa nuggets :D


det är dags för fredagsmys...

ååh vilken härlig ferdag! endast två lektioner var av vi bara gick igenom nautilus på idrotten. så jag var hemma vid ett ungefär. jag har bestämt mig för att spendera kvällen hemma med film & godis, riktigt fredagsmys.

imorgon ska jag så mycket gå en sväng till marknaden och lassa på mig en massa marknadsgodis. typ det bästa jag vet ♥.

Grattis kalle!

åh, idag fyller min lilla lillebror hela 14 år. :) GRATTIS!
fyfan så risigt det måste ha låtit i morse när jag sjöng för honom tillsammans med pappa. helt nyvaken + typ ingen röst. (vilket jag inte brukar ha när jag precis vaknat). eftersom att ha ninte önskade sig nått så fick han bara massa pengar och godis. tråkigt att ge bort! fast oandra sidan så brukar jag ju själv önska mig det så kanske inte ska klaga.

(hittar tyvärr ingen bra bild på honom nu) lägger upp om det dyker upp någon! :)

:(

känner att det här kommer att ta ett tag att skriva, eftersom jag endast kan använda en hand.

denna morgonen startade i sängen på lasarettet.. (y)
så jag får väl ta och berätta vad jag gjort då.

jo, igår spelade vi stress på fotbollsträningen och jag stod i målet & skulle rädda en stenhård boll som kom.
& pang sa det så vek sig min hand bakåt typ.. det gjorde ont precis när det hände, men sen bedövades handleden typ. efter ca 15 minuter då jag gick hem från träningen kände jag hur jävla ont det verkligen började att göra, tårarna kom & jag kunde inte ens röra armen eller greppa tag i min flaska. så när jag väl var hemma (gråtandes) så la jag armen på en hög kudde en stund. jag trodde att smärtan skulle släppa efter ett tag men det blev bara värre. så pappa ringde till kalmar & dom sa att jag skulle åka in till akuten direkt. så då kom mamma hit och sen körde vi tre in. väl där inne fick vi sitta och vänta ett tag sen kollade dom på handen och sa att jag behövde röntga den.
efter det så fick vi vänta igen och efter någon timme kanske så kom dom och sa att jag hade en blödning i typ musklen & tänjt ut en sena. så dom sa att jag var tvungen att stanna över natten för om det skulle bli värre så kunde det blöda så mycket att min muskel kunde dö. & isf var dom tvugna att operera mig. så dom la in mig på itva-avdelningen över natten.
undet natten kom dom och kollade till min hand varannan timme för att se så det inte hade blivit sämre.
så aspigg är jag nu. och jag fick inte heller dricka något som inte var genomskinligt, för ifall jag behövde opereras så var det inte bra att ha druckigt något som inte var genomskinligt?
men på morgonen i alla fall så var det lite bättre, jag kunde röra fingrarna vilket jag knappt kunde igår. så dom sa att jag fick åka hem & om det blir sämre så skulle jag komma tillbaka.
så nu går jag här med min blåa,feta, onda & ömma arm. kul!

men nehe, jag kan inte riktigt koncentrera mig på fotbollen när jag sitter här och skriver! :)
heja sverige! :D

17.00

klockan är nu fem och om en timma är det träning. jag känner mig ganska seg idag eftersom att jag bvara suttit hemma. (& varit i affären) men det räknas inte. fast på det viset så tror jag att en träning skulle sitta fint.
nu ska jag bara ta mig en macka & varm choklad sen måste jag byta om & få mig lite träning. ♥

Sara Sandberg

gladis!

Goddagens!

inte helt fel att ha en ledig dag i veckan. visst, det är hemmaplugg och så men det är ändå inte lika mycket att göra. & man kan ju lägga upp det lite som man vill själv. så jag föredrar verkligen tisdagar (y)
så jag har lite matte & religion som jag tar itu med :) förövrigt så börjar magen att kurra, så det kanske är lika bra att laga sig lite mat. jo, jag gör nog det nu. vad det blir har jag ingen aning om ännu, vi får se vad kylskåpet har att erbjuda. måste väl ändå finnas någonting att slänga ihop.
mot köket, thihiiii.

film

hela dagen har varit grå - bokstavligen! nu kommer nog inte det fina vädret tillbaka något mera. känner mig lite putt över att sommaren redan är slut. så nu kommer nog kvällarna att bestå av film rätt mycket. men ganska mysigt det med va? det tycker jag i alla fall. just nu går Heartbreak kid på canal+first. inte världens bästa film men den går att kolla på. så jag fortsätter nog nu.
hejdå ♥




C stencil

och så var även denna skoldagen slut. efter att julia fått gunilla till att släppa oss 30 minuter tidigare begav vi oss till affären och köpte kakor. därpå tillbaka till skolan och fika lite.
efter skolan tog jag mig hemåt och hämtade mopeden och körde till farmor & farfar. så nu sitter jag här pratar lite med farmor, blir kanske lite fika till snart? hahaha som lite säger " man får ju inte bli för smal"

HAHAHA, fyfan filippa på religionen idag:

läraren: och så kan ni skriva " se stencil" , för där står allting så slipper ni att skriva ner det.
sen kollar julia på filippas papper..
då har hon skrivit " C stencil ". ae, så jävla roligt det var! jag tror inte att det låter lika kul nu när ni sitter här och läser det. men det var det verkligen! + att jag sittter och gapskrattar för mig själv nu när jag tänker på det igen.

wihooo, imorgon är det tisdag och alla ettor är lediga varje tisdag. hihihih så är det!

ett gott skratt

HAHAAHA, jag dör! kollar igenom gamla filmer med mig själv. så sjukt jävla jobbig jag måste ha varit?
men så var det väl när man var liten antar jag.
aja, jag har fått mig ett antal goda skratt vill jag lova. vid halv fem så spelar kalle match så jag har tänkt att dra mig ner till den. därpå har jag träning så jag antar att jag måste sitta och kolla ombytt.

soffmys

sitter invevad i en filt framför soffan och kollar på film, litte lagom skönt sådär.
har även varit ute på "stan" med mamma nyss. det blev kemikarlien (stavningen), ica,konsum & apoteket.
det tog ett bra tag faktsikt! nu väntar jag på att pappa ska bli färdig med maten, det blir thaimat, lite kycklingwok med cocosmjölkssås, skitgottt. 
ikväll väntar även en kräftskiva hos madde med lite folk, det ska blir jättekul&jättegott. haha


RSS 2.0