jag står inte ut

puh...aahh...åååh jag står inte ut, jag får panik!  jag är så fruktansvärt varm, det är rena bastun här innne.
jag vill bara ta en iskall dusch och sen krypa ner i sängen och hoppas att jag somnar eller nåt. men det är så obehagligt att duscha kallt, men ändå. funderar verkligen på det. det hjälper ju inte att ta av sig kläderna heller, för jag har knappt inget att ta av. jag har gått i en tunn skjorta hela dagen och det är ändå för mycket. hah, usch som jag klagar, men ändå, det är inte skönt.
nae, nu klarar jag inte mera, jag måste in i duchen & sen går jag tusan och lägger mig!
tack&hej. 

sol, bad och nyplockade smultron

som jag längtar till första august nu, två avslappnande veckor i turkiet skulle inte sitta helt fel.
det blev lite tråkigt att himlen molnade igen, fast varmt som sjutton. har precis kommit ut ur duschen, känner mig mycket fräschare nu efter denna värme, man svettas as hell ute.
nu tror jag att det blir lite tv för min del, om inte så tar jag nog med min älskade kamera och går ut och fotar lite.
annars är det bra, bar liiiiite trött, sov ca 4-5 timmar inatt, kunde inte somna förens klockan var fem & då gick jag även och la mig klockan tolv. att det har varit så varmt har jag nog aldrig varit med om, det var 27-28 grader inomhus. både pappa och jag höll på att dö, både var upp vid klockan tre och drack en massa osv. ingen av oss hade sovit en blund! fyfan jag gick nästan ut och la mig på balkongen. deet gjorde jag inte, men jag tänkte. men sen vaknade jag vid klockan åtta, för jag visste att vi skulle till loafallet och bada tidigt, men tydligen inte så tidigt, så jag somnade om till klockan var nio & gick upp då istället, fixade mig, åt frukost och sen mötte jag upp julia vid ica för vi skulle handla lite fika  som vi skulle ha med oss.
när vi ändå var i farten tog vi både ica och konsum, varför inte slå till på stort? nej men vi handlade inget på ica för julia kom på att hon var tvungen att springa förbi automaten, så vi smet ut lite snyggt och sen tyckte vi att det var pinsamt att komma in på ica igen, så vi tog konsum istället. nåväl, när vi handlat upp oss körde vi ur till loafallet där ronja och lisa redan var. efter ett tag kom även linus och gjorde oss sällskap. vid ett stack jag till farmor och åt spaghetti och till efterrätt massa nyplockade smultron som jag var ute och plockade till mig själv. hihihi

sol&bad

nu är jag hemma igen efter en runda till loafallet, blev lite sol, bad och prat!
imorgon drar vi dit tidigt igen, men nu känner jag för tvn och glass, så får det bli.

  

bathtime

nu drar jag julia och lisa och badar. fårse hur länge vi stannar.
pusssss! ♥

lovely monday

puh, nu är jag inne och har tagit en paus från solen, den steker verkligen. sjukt varmt är det att sitta ute!
jag tänkte berätta lite mera om veckan nu då.
tisdag-fredag var jag och min lillebror i vadstena, det var mest sol & vad i Vättern. det var riktigt skönt att bada där.
där uppe fick vi ju även reda på att Michael Jackson - king of pop, dött. riktigt sorgligt!

på fredagseftermiddagen när vi kommt hem med tåget packade jag bara om sen drog vi till öland och kom igår.
somsagt tog jag årets första dopp i havet. det blev även en massa sol & grillande.
igårkväll hann jag även med julia en sväng, direkt när jag kom dit körde vi till loafallet och tog oss ett snabbdopp, sen solade vi en stund och sen drog vi hem, därpå gick vi och köpte oss en glass sen körde jag hem.

men här kommer lite bilder från vadstena och öland.

Vadstena:

vincent - min otroligt söta kusin


dom bor så himla fint med vättern utanför dörren, fast i det här fallet så
ligger den åta andra hållet.


på kvällarna tog vi ner all mat och åt i parken som ligger mellan vättern
och deras lägenhet.


vi satt varje kväll och kollade på solnedgången, så sjukt fint!

Öland:

jag tog nästan inga bilder på oss som var där, utan mest på annat


haha, pappsen i sin lagom snygga keps påväg mot havet.


Havet, här har vi spenderat många kvällar i alla år.


Jonas, ligga taggad som alltid





somsagt, tog mest bilder på massa annat

Sen han jag även med julia en sväng:


nehe, ut i solen igen..

back again

kass uppdatering, jag är medveten om det! men jag har farit fram och tillbaka denna veckan och har inte varit hemma någonting. i tisdags åkte jag till vadstena, hade tänkt att blogga där under dagarna. men nej, deras dator hade tydligen kraschat så det blev inget med det, i fredags kom vi hem var hemma i någon timme sen stack vi till öland.
men nu är jag hemma och jag har haft en kanonvecka. det har varit sol och bad hela veckan, igår tog jag även första doppet i havet, fasen så stolt jag är! haha nej men det var så himla kallt, skar för sjutton i benen. men jag tog min igenom det, men det tog ett tag innan jag doppade mig.
yesyes, för tio minuter sen betalade pappa resan till turkiet i två veckor, fyfasen så skönt det slka blir att komma dit och bara slappa. så den 1-15 augusti befinner jag mig i Alanya tillsammans med mina kusiner.

090622

det är ju jättefintväder ute idag, så ska inte vara så långvarig!
jag visste att det skulle bli bra väder idag så jag hade ställt klockan på halv tio, men jag var så sjukt trött att jag dissade klockan och vaknade vid tolv sen istället. tog en tidning & gick ut och la mig i solen. nu har jag precis ätit och ska ut en sväng till.
åh, jag som verkligen har varit extra sugen i år på att åka utomlands. nu har vi bokat två veckor till alanya, turkiet, tillsammans med mina kusiner. jag var engetligen inne på grekland, jag har alltid tyckt om att vara där. men de andra ville till något nytt ställe och det är väl bara att hänga på antar jag? :D haha jo, det är ju mer än självklart att jag ska. whatever, sol & värme!
men imon tar kalle och jag tåget vid halv nio till linköping. ska sprendera några dagar i vadstena hade vi tänkt, hos släkten. sen till helgen blir det öland igen. så ikväll blir det packning till både vadsten och öland, eftersom att vi komme hem på fredag & åker på fredag.
men nu solen, så ciao!


hejsanhoppsan

hejsanhoppsan!

har alla haft en bra midsommar? :)
min blev ju inte riktigt som planerad. jag skulle egentligen varit i köpingsvik tillsammans med mina kära kompisar. men.... jag låg istället nerbäddad i sängen på öland! <3
fyfasen så dåligt jag mådde!  men jag kunde som tur väl va ta mig upp framåt eftermiddag/kvällen och äta midsommarmaten & trycka i mig lite tårta och umgås med släkten. på lördagen var jag mycket bättre, men huvudet värkte lite då och då & näsan rann konstant. kul att vara fökyld nu. aja, vi kom nyss hem & klarade oss förvånadsvärt utan kö hela vägen hem.
nehe, man får någon speciell lukt när man varit i stugan och det sätter sig i både kläder och hår. så duchen nu.

packning pågår!

hej allihopa!

nu har jag precis börjat packa, lite sent ute eftersom att vi ska åka vid fem typ. hahaha
men ja, jag känner mig inte så bra idag heller om jag ska vara ärlig, febern är kvar & sen känner jag min yr.
men jag får helt enkelt hoppas på det bästa att det blir bättre tills imon. men just nu känns det tveksamt.
jag har ju käns mig dåligt ett bra tag nu & det har kommit lite från och till hela tiden, så pappa tyckte att om det inte blev bättre efter midsommarhelgen så tyckte han vi skulle kolla uppp det.
men aa, måste fortsätta att packa nu, ska ju till ölandet snart! :)

godnatt

vet ni vad, nu orkar jag inte att var uppe längre. jag tror att jag stoppar ner mig i sängen nu och sätter på någon film.
så jag säger godnatttt. ♥

åh neeej

åh neeej, jag har fått tillbaka min feber. jag känner mig inte alls så bra.
askul till midsommar och allt :(

lazy days

åh, nu funkar det igen!

fasiken så lat jag känner mig, de senaste dagarna har inte hänt någonting. jag har stidigt upp mellan 11-12 och sedan tillbringat ett antal timmar vid tvn. som idag t.ex då min lillebror väckte mig vid 12.10 och sa att farmor skulle bjuda på mat hos henne vid 12.30. ajaj, 20 minuter på mig, jag var så glad!  vi hann i tid och åt och fikade lite sen drog vi hem igen. anyway, efter midsommarhelgen så ska jag ta tag i att rensa trädgården som mamma har gett mig som "sommarjobb".
ikväll måste jag packa till öland. vi åker i morgonkväll och blir borta tills söndag. på fredag blir det först julia en sväng och sedan vidare till köpingsvik och sen sover jag även där. sen på lördag åker jag tillbaka till våran stuga där resten av släkten är.  

dumma blogg

dumma bloggen, det funkar inte att ladda upp ett långt inlägg, så jag testar om en stund igen.

movienight

usch så kallt det var att köra hem från julia nu. höll på att förfrysa mina stackars fingrar.
ikväll blir det nog en lång kväll med mera te och film med mig bror, känns som om det vore något faktiskt.
eftersom att det blev fredag den 13 & gökboet som enligt lisa skulle vara riktigt kul & bra var helt ärligt den sämsta filmen jag och julia har sett.
så vad sägs om en rolig film nu isället. haha :)

a cup of tea

en kopp te och invirad i en mjuk filt framför en james bond film. oh så gosigt! jag känner mig faktiskt lite dålig i min hals och då föredrar jag en varm kopp te, det lindrar faktsikt ett tag.
klockan börjar närma sig sex och då ska jag och lite andra tjejer ha det trevligt hos julia.
vi funderar även på att gå ner en sväng förbi affären och kolla om vi kan hitta något att knapra på under kvällen.
om jag får gissa en gång så tror jag att vi kommer hem med ca 5 kilo godis & några liter läsk.
på eftermiddag/kväll bär det av till sommarstugan på öland. fasen jag gillar verkligen att vara på öland. det är nog det som jag mest längtar till när jag säger att jag längtar till sommarlovet, då menar jag nog i stort sett att jag längtar till öland.
tänk er, man slipper all stress, lata dagar i solen, grilla varje kväll, bada & gräva ner tårna i de fina sandstränderna, solnedgångarna vid havet och bara ta det allmänt lungt. så skönt!
nu.. fixamig&köratilljulia. ha en bra kväll, för det har jag bestämmt mig för attt ha.


nu kommer denna bilden igen, men jag kan inte rå för att jag
tycker solnedgången på öland är sjukt fin. visst är den?


vid sju börjar..

vid sju börjar alagets match på ip, och innan dess ska jag byta om och fixa mig lite.
vi hörs ikväll!  ♥

god middag!

god middag! klockan är över halv två och jag segar fortfarande framför tvn.

hur har ni det idag? :) jag har det asskönt, sitter i soffan framför one tree hill och bara myser. ska snart laga till lite middag till mig och pappsen som är hemma idag för att han är sjuk, så jag får väl vara lite snäll och ta på mig matlagningen, haha.
hade tänkt att lägga ut en bild på dagens outfit, men det känns inte så nödvändigt eftersom att jag kanske inte riktigt har matchat det idag. jag tog bara på mig det första bästa som jag hittade.
så det får bli en gammal bild istället.



snabbinlägg

hejhej!

jag hoppas att jag kan lägga upp lite bilder imon från bl.a balen i torsdags & avslutningsfesten som var igår, för det verkar inte som om jag hinner med det ikväll med tanke på att jag inte har fått några och jag snart ska iväg till mamma där mina kusiner även håller hus.

nehe, nu göra mig iordning lite grann och sen vidare till mamma.

93 93 93 93 93 93

cabaré på skolavslutning på bal på liseberg på avslutningsfest.
och det är därför som jag inte har hunnit blogga något på de senaste dagarna.

de senaste dagarna har varit jätte bra. cabarén blev lyckad, skolavslutningen och balen blev jätte bra, liseberg kul men tråkigt väder & avslutningsfesten den bästa någonsin! måste verkligen tacka alla 93:or som var på plats igår för en trevligt kväll!  93 93 93 93 93  <3

& nu är det sommarlov och jag har slutat nian, nu väntar ett spännande sommarlov!

bilder kommer nog om jag hittar någon som kan skicka! 


heja mig!

men otroligt bra sara!
tränade innan & skulle gå hem till mammsen, & jag tar liksom aldrig med mig någon nyckel till träningen.
när jag kom hem så var varken kalle eller mamma hemma! ingen mobil eller nåt & tunna träningskläder i detta rusket! snacka om att jag frös ihjäl i en halvtimme på trappan.  sen tänkte jag att det inte var någon ide att gå till pappa och kolla om han var hemma, eftersom att kalle tränade och pappa är tränare så var det ju självklart att han skulle vara där. men efter en halvtimme fick jag nog av kylan så jag gick till pappa ändå, och hemma var han! tur i oturen! visst var det skönt att han var hemma så slapp jag frysa häcken av mig, men det var ju synd att jag inte gick hit direkt.
men nu har jag kommit in i värmen i alla fall, ringde nyss mamma och då var hon utanför vissefjärda så det skulle ta ett tag innan hon kom hem. men jag har lite att stå i så jag måste gå tillbaka nu! :)
och alla ni som inte slutat skolan än önskar jag en riktigt hälrig skolavslutning!

hos julia

nu sitter jag hos julia. vu har vi fastnat i ett stadie då vi inte riktigt vet vad vi ska hitta på. men det dyker nog upp något snart. vi har inte gjort så mycket mer än att tagit en massa kort på våra balklänningar. vi var hemma hos mig runt tvåtiden och åt lite, sen tog julia en chansning att komma hem med sin moped, hon märkte nämligen att hon nästan hade bensinslut. men det gick bra!
i kväll kommer mina kusiner från kalmar, de ska väl sova hos oss inatt med skulle jag tro. och ikväll är det fotboll. sverige-danmark, får inte missas!




no mooooore homeworks

tjabbalabbala

regn&rusk och vi slutar om sex dagar. vädret får verkligen skärpa till sig nu, vi går faktsikt bara ut nian en enda gång.
idag hade vi sista riktiga lektionen på högstadiet. nästa vecka blir bara chill typ. + att igår var sista dagen jag pluggade på ett bra tag! fasen så skönt... har varit riktigt less på alla prov och allt på sista tiden.

  • måndag - börjar vid lunch då klassen ska äta ute på restaurang, därefter tar vi oss till simhallen och har lite olika aktiviteter på baksidan
  •  tisdag - hela dagen kommer att gå åt till att öva på cabarén för oss nior som har detta. för de som ej är medverkade är det friluftsdag.
  • onsdag - det enda som händer är att det ska komma ett band och spela, ca 2 timmar. bandet heter på G och jag har ingen susning om vilka detta är! sen skulle jag tro att vi ska öva resten av dagen på cabarén eftersom det är uppvisning för alla föräldrar på kvällen.
  • torsdag - WIHOO, vi går ut nian, något i alla falllll! :D fast att jag är mycket avis på dom som tar/tagit studenten!
    på morgonen visar vi upp cabarén för eleverna och vid två tiden är det kyrka m.m. vid åtta är det bal.
  • fredag - SOMMARLOV, & vi drar till liseberg!  


 


plugg, jordgubbar och mjölk

nu har jag precis pluggat färdigt på tyskan, det var inte så mycket som jag trodde.
men för att göra det lite roligare när jag pluggade så förberedde jag en stor djup tallrik med jordgubbar och mjölk. MUMS, skulle kunna ha det som godis. fast såhär tidigt är jordgubbarna skitdyra, 1 liter gick på 40 spänn.

man får en himla massa sommar feeelings när man äter jordgubbar ju.
därför lägger jag ut lite sköna sommarbilder.


 
mumsiga jordgubbar











solnedgång från julias terras i sommarstugan på öland, kanonfint!




en sak till..

haha, en grej till måste jag bara tillägga.

att jag verkligen kommer att både sakna och inte sakna bobby & vissa saker på hans lektioner.  han kan man verkligen skratta åt.


" rektor Henrik undrade vart tog eleverna väggen "

idag är jag glad

idag är jag glad, jag fick reda på av min historialärare att han inte sänker mig i historia. så jag får alltså behålla mitt vg. har varit ganska orolig över att jag inte skulle få ha kvar det. jag får även ha kvar mitt mvg i svenska & sen kändes det som att jag gjorde ganska bra ifrån mig på fysikprovet även om det var svårt. ( peppar peppar )
ikväll ska jag plugga för sista gånen på ett bra tag. vi har endast ett litet förhör i tyska imon och sedan är det slut på att det hemska. idag har jag även rensat ut i mitt skåp, har endast 1 liten bok kvar & det är textboken i engelska som jag ska lämna in imon. sen är det tomt. fasiken så skönt att sluta högstadiet. fast jag måste medge att vissa saker kommer att bli ganska tråkigt att lämna. kommer säkert att lipa på avslutningen. haha!

när jag kom hem från skolan så började det nästan direkt att köra en massa flak med glada & skrikande studenter! man blir så glad för då känner man att det faktiskt är nästa torsdag som vi slutar! :)

men nu serrni så ska jag ta mig till frysen och ladda upp med lite ben&jerry's framför något intressant på tv, annars en film!

 

fysikplugg i busssen

nu är jag hemmmma faktiskt. har varit i norrhult och spelat match och vi vann med 5-3 efter en bra andrahalvlek.
på hemvägen satt amilia och jag och pluggade till fysikprovet som vi ska göra imon. ett litet extraprov för min del kan man säga för att jag ska kunna behålla mitt. så det gället verkligen att jag gör bra i från mig, vilket jag inte tror är så rimligt med tanke på att jag inte pluggat något mera typ. haha

nehe, nu ska jag lägga mig i min varma säng och tiitta på någon bra film

outfit

idag morse hade jag tänk att ni skulle få en dagens outfit, men eftersom att jag inte trodde att klockan var så mycket som hon var så fick jag sticka till skolan istället. men vad sägs om att få den nu istället då? :)
bilden blev inte den bästa då jag var tvungen att skynda mig till skolan.




                                                      
idag kommer det mesta från gina
tröja från gina tricot
svart linne från gina tricot
jeanstaights åter igen gina tricot
tygskor - h&m
brillls - hittade hemma som sägs varit pappas
väska - är inte säker?!
armband från thomas sabo


mjukissdaag

hej sunshines!

idag kom jag hem väldigt trött efter att det varit en mjuk dag i skolan.  filmfilm&tipsrunda.
somnade nästan när vi såg en svart/vit, fetinglång & astråkigt film på svenskan. + att det verkligen luktade illa inne i klassrummet - det var asvarmt där inne så alla var varma, många elever, klementiner, popcorn och ostbågar! kan ni tänka er hur det verkligen luktade där inne? det luktade inte presis smultron om jag får säga det.
nåväl, jag hade tänkt att börja plugga nu egentligen, men det är ingenting som jag känner för. så det får nog vänta en liten stund. 

godkvällll

nu är jag hemma från fotbollen, det blev en vinst med hela 5-0. har även hunnit att trycka i mig en massa mat. rostbiff & potatissallad. (y)  men jag vet inte riktigt vad jag känner för attt göra nu, antingen sitter jag här och häckar, eller vore det gott med en kopp te framför en film, för jag känner mig lite krasslig i halsen & då brukar te vara den perfekta lindringen.
jag får nog tänka på saken en stund, kan inte riktigt bestämma mig. men inte gör det något för jag har ju sovmorgon till tjugo i tio så ikväll kan jag lägga mig senare. ( haha, låter nästan som om jag har bestämda läggtider. )
men ni får alla ha det så bra, så hörs vi imon! ♥♥

vattenkrig och blöta kläder

idag har det inte varit mycket till skola, vad jag tycker.  de flesta lektionerna slipper vi ju för att vi t.ex är färdiga i slöjden, tekniken m.m sen hade vi svenska i ca 10 minuter, väldigt onödigt eftersom innan dess hade vi håltimme i två och en halv timma och sen var det bara svenskan kvar.
vattenkrig mellan mig och pavic, filip och julia slutade med att filip halkade lite lagom snyggt i korridoren, mina ljusgula tröja blev så blöt att man såg hela bh:n igenom + att håret var asblött och lockade sig lite gulligt, julias tröja skulle man kunna kramat ur. så vi gick igen till mig och bytte om till någon torrare. haha men kul var det.

jag tror inte att jag har så mycket för mig ikväll, så jag går nog ner en runda och kollar när dam A spelar mot karlskrona.
så får det nog bli tror jag.

sisådär, nu har jag nog inte mer att skriva
pusss

RSS 2.0