sunnybunnyfunny.

godmorgon! 
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Vaknade vid 10 och då står termometern redan på 25. Hur jävla passande med sommarlov då? Jo, jävligt! Tar med mig morgonkaffet och lägger mig på en filt ute i det varma.
Blev ett jävligt jävligt inlägg märke jag, men what the heck. HEJDÅ



I crossed all the lines and I broke all the rules



199:- på lindex. Som hittat! Dock är det svarta jag är ute efter, men hittade ingen bild på det.

Måste bara meddela er att jag mer eller mindre har sommarlov nu. Inte en lektionsjävel kvar *host en idrottslektion om 2 veckor host* och tentorna är över. Den sista lämnde jag in med ett leende på läpparna runt 10 i morse.
Att det ska storma imorgon gör mig bara ännu lyckligare över att jag klokt bojkottar Englandsresan imorgon.
Ska nu avnjuta en kopp kaffe. Det är jag värd. Minst sagt.





You made me feel like a million bucks



Tar mig sådär en förbjuden 10sekunderspaus. Jag har inte råd med något längre. 
Att jag inte ens hinner springa och sätta igång en kanna kaffe, är väldigt illa. 
Framåt 3-4 inatt planerar jag att få några timmars sömn. Jag vet, är en jävel på att prioritera rätt.

wednesday



Fick världens bakslag idag när jag fick reda på att jag i stort sett måste göra om min uppsats. Eller i vilket fall så måste jag justera den en del, vilket jag inte alls har varken ork eller tid till. J-A-G D-Ö-R!
Sitter även och kliar mig i huvudet då tankarna om hur fan jag ska klara av matten imorgon snurrar runt.
Men snart så får jag tänka på annat, fenix + bio väntar ikväll. Livet är allt lite jobbigt.

kort.





Jag älskar det redan.

"I wanted you to fight for me"

Kvällens big brother-avsnitt och mitt kvällste är det som ligger i fokus nu.
Därpå väntar sängen och ett eller två one tree hill-avsnitt. 

Bajsbajs.

the sun is always shining





Har precis landat igen efter en fin helg på Öland. Rena sommardagar!
3 dagar med sol och värme har resulterat till både brända och bruna kroppar. 
Dock får årets första dopp vänta ett tag. Det är inte mänskligt att utsätta kroppen för sådana påfrestningar.  
- Nu tar jag en dusch.




Öland.



En helg som verkade bli till vilken tråkig helg som helst förvandlades nyss till en som kommer spenderas i stugan på Öland. Första gången i sommar (vår) jag är där med, faktiskt. Så en helgmysig helg på Öland med släkten väntar. 
- Och jag menar. Om jorden ska under imorgon (som någon gammal och gaggig gubbe i sina bästa senilår säger, hhaha) så är det inte mer än självklart att mina sista timmar ska spenderas där. Haha, skämt åsido.

Så med andra ord så tar jag snart mitt pick och pack och sticker till tjusigare vyer.

Till the world ends


weheartit


Idag är jag levande igen. Var jag visserligen nästan igår också. Inte fullt levande så, halvdöd kan vi väl säga. Eller nja. Inte det heller. Vi glömmer det. 
Har en hel hög med uppsatser framför mig som jag egentligen borde lagt ner mer tid på att gå igenom än vad jag gjort. 08.30 imorgon har vi seminarium och ja, jag känner verkligen att jag inte är tillräckligt förberedd. 
Men vad gör det om 100, när allting kommer kring? 

komsi komsi sommarlov och frihet.



Oh, come on.

Nej men varför inte få lite maginfluensa också när livet ändå är som värst? 
Måndag-tisdag, och nu onsdag har spenderats hemma. Någon mat slank inte ner förrän igårkväll och ja, jag kan väl säga att jag varit mättare tidigare under mina levnadsår. Dock är de inte förrän NU, som ordet M-A-T låter så fruktansvärt frästande i mina öron igen. Innan har det snarare framkallat en smärre spykänsla.



It hurts.


weheartit


Denna dagen, ett helvete. Att jag är helt inkompetent när det handlar om matte har jag idag fått jävligt förklarat för mig. Visst, jag har väl haft vissa tvivel om mina kunskaper innan, men idag insåg jag verkligen hur illa det är. Har verkligen rasat de senaste året! Förbannade B-kurs. 
Med lite vm-final och jordgubbs-te tackar jag för denna fantastiska skitdag.


 



da da dam



Bortsett från den lilla incidenten i morse så har resterande timmar av dagen gått förvånadsvärt bra. 
Har väl i stora drag spenderat den i soffan och hos Julia. Men nu är jag hemma, trött som jag vet inte vad och har stora planer på att avsluta dagen. Imorgon bär det av till Kalmar för att shoppa med mamma och Kalle och sedan vidare till Lindsdal för kalas hos Jonas. 

Dröm sött, vakna...

fredag den trettonde..



..och mjölken rinner rakt ut över hela golvet
. Vill inte ens veta hur dagen kommer att fortsätta. För mitt eget bästa, borde jag egentligen inte göra ett skit idag. Men vafasen, lite spänning i vardagen har väl ingen dött av?



makes me move like a freak.





Då vi endast hade nationellt prov i engelska i morse valde jag att likna en riktig pundare i fejjan idag. Tog väl sovmorgon till fem i halv, typ. Dock blev jag kvar i skolan till två iallafall. Brukar ha en tendens till att inte ha så bråttom hem om dagarna, då det endast medför ångest när jag ser mina orörda böcker liggandes bredvid datorn.
Men nu, nu, nu, ska jag upp till farmor och farfar som i all ära bjuder på älgkött. Som pricken över i:et, eller varför inte prickarna över ö:et. Måste väl vara dubbelt så bra egentligen?


Kotten och jag, vi är goda vänner...





Tror bestämt att jag fått en ny kompis. Att "kotten" gillade mig när vi sötte på honom på valborgsnatten var inget snack om saken. Men att han mer eller mindre inte kunde vara utan mig och var tvungen att flytta in på baksidan blev jag förvånad över. (och ja, det är den riktiga "kotten"). Jag vet också att jag har en ledsen och avundsjuk kompis där ute som är lite putt över att just jag får äran att skåda denna vackra varelse om dagarna nu när vi blivit bundisar. Du ska få kottungarna om det blir några, jag svär. 

Har äntligen tryckt ut svenskauppsatsen också, det var väl ändå på tiden.


wednesday



Efter att på min älskade sovmorgon stigit upp vid sju och gått en långrunda på cirka timmen med mamma så är jag ganska nöjd med mig själv. Sitter nu framför tvn och öser i mig mitt morgonkaffe. Hörde precis så nyheterna att 5 koppar kaffe om dagen halverar risken för kvinnor att få bröstcancer. Känner mig lyckligt lottad då jag är en utav de själar som lätt dricker 5 koppar. 



purple







Mycket humörsvängningar nu de senaste dagarna. Beror både på det underbara vädret och de hemska skolarbeten som korsar varandra. Ska bara lyckas hålla ut de få veckor som återstår. Det ska jag nog klara. På något jäkla vänster.

ett antal psykbryt senare.





Hur det har gått till, har jag ingen aning om. Men färdig med svenskauppsatsen är jag.
Här snackar vi inte ett, utan ett antal psykbryt, undertiden. 
Bara x-antal timmar innan deadline fick jag reda på när den skulle vara klar och med endast ett få antal timmar till deadline är den inskickad. Jag är värd nybakad kladdkaka. Om bror min bara kunde varit hemma.

Imagine there's no heaven.



Tummen upp för ashärligt väder. Tummen ner för sådan fruktansvärt mensvärk att jag knappt kan röra mig.
Sitter och häver i mig youhurt med skivad banan och dricker apelsinjuice ute i det härliga. Dock ser jag mörkare moln komma krypandes. Kom inte hit, det luktar skit! Eller var det inte så man sa när man var lite och tuff?

i think we're all freaks.



Har fått för mig att jag vill baka. Helst något annat än kladdkaka som jag alltid misslyckas med, om man jämför med den underbara som min bror gör. Dock saknas fantasin. Får väl tänka en stund då. 
Vaknade nyss upp från en timmes sömn. Tanken var inte att somna utan mer att "blunda" några minuter. Åh, älskar mig själv ibland. Nu kommer jag aldrig somna inatt.

freedom is just another word for nothing left to lose

Höööuuuh, jag kräks. Drack nyss det mest motbjudande jag någonsin utsatt mina smaklökar för. Fick kväljningar av att bara hålla glaset under näsan och dra in lukten av det kissgula istéet. Inte konstigt att det var extrapris på den skiten. Fyfan. Jag mår illa. Måste kompensera detta med ett glas cola eller något annat störtläckert!







i can still recall, our last summer










Insåg precis att jag glömt engelskaboken i skolan, och jag är way to lazy för att gå hela(!!) vägen och hämta den. Äsch, jag får ta det imorgon istället. Tar då istället det sagolika tillfället i akt och slår mig till ro i sängen och avnjuter en... banan. Yäää.
Farväl!

can't get enough.



I väntan på att Filippa anländer så att vi kan gå bort till körskolan och nöta in lite teori.
kommer somna. Är en smula pömsig.

clumsy



25 mattetal senare känner jag mig smartare än Einstein. Jag lovar!
Det är en ren sensation att jag tar mig den boken hem, så ni förstår väl säkert då att mina mattekunskaper ligger på minus för tillfället. Imorgon tar jag och släpar med mig själv bort till trafikskolan och börjar med teorin. Är dock hela fem förbaskade månader innan jag möjligtvis kan ha körkortet i handen. Förjävligt att fylla i oktober nu.
(spillde precis ut kaffet över heeeeeeeeeela golvet. fuck)

hope for the best, but prepare for the worst



Avskyr rent ut sagt tanken av att ställa klockan på sju för att kunna hinna i tid till skolan imorgon.
Usch, jag som är så förfärligt trött ställer frågan till mig själv: "hur ska du klara av att med endast några få timmars sömn orka stiga upp vid sju imorgon, Sara?"
En fråga jag absolut inte kan svara på då det är lika troligt att jag får ett sms vid halv nio imorgon där det står "är du sjuk?", som att jag sitter i skolan den tiden. Nu jäklar hoppas jag på att det riktigt varma vädret vill komma tillbaka så man kan tillbringa den lediga tiden ute i solen.


dream

Hade lite för kul igår kanske? Hah, får sota för det idag iallfall. Känner mig som ett riktigt slusk.
Grillning, kubb, fest & bus resulterade i att vi inte var hemma förrän solen gick upp. Men fan så kul jag hade.
Tog dock inga bilder under kvällen, så jag får hoppas att någon vänlig själ delar med sig lite, så kanske det kommer upp en, eller kanske två så småningom! 


RSS 2.0