vad är det för påhitt?

vad är det för påhitt?

jo, idag i skolan så har det varit en massa diskussioner om skolavslutningen. & då har ju tydligen rektorn & den nye fritidspersonalen kommit fram till några "bra"  förslag.

- jo, då ska vi inte sluta på fredagsmorgonen utan på torsdagskvällen. & så ska vi inte ha någon avslutningsfest på kvällen utan balen ska vara istället, den brukar man ju ha kvällen innan. 
då ska avslutningsdagen bestå av följande: cabaré, någon annan konsert eller något, sen ska vi få pka hem och göra oss iordning till avslutningen som ska vara till sex på kvällen :O sen ska balen böja vid åtta! och jag menar, många har beställt hos frissan och sånt. det hinner man ju inte på två timmar :O
& sen ska vi inte få ha något avslutningsfest som är tradition ju.  vill vi inte det så skulle vi inte få ha någon bal alls typ.
& vet ni varför dom kom med detta förslaget? jo, för att de som inte vill dricka på festen ska ha något val?! det var det dummaste jag har hört. man behöver väl inte dricka för att man kommer på festen. det är ju ingen som tvingar en till det, det är ju upp till var och en...  tattarskola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0